切換到寬版
  • 860閱讀
  • 8回復

[求助]托比問題 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線暗影《聰

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-10-07
1.回力標有冇用? Y YE{zU  
2.萬獸有冇用? lr*p\vH  
3.托比6招我e+學左究極,臭屁,大力拳,疾風槍,有冇問題? gg0rkg  
4.回力標同萬獸學唔學?
[ 此帖被暗影《聰在2008-10-07 18:25重新編� ]
離線toys01
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-10-07
1.有,收手VS可打暈人,係VS好用D oSf6J:?*e  
2.召COM-_- A=Y A#0  
3.冇問題,升LV主要用臭屁 ;tJ}*!z W  
4.回力標VS先學/萬獸遲D學 8|LU=p`y'  
個人建議學招次序: QO/nUl0E  
臭氣沖天>連環大力拳>究極爆裂破>疾風槍>瘋狂回力鏢>萬獸之王 Iq0[Kd0.j  
不喜可不跟
[ 此帖被toys01在2008-10-11 21:17重新編輯 ]
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-10-07
學完萬獸打vs仲爽a_a" ]@I>OcH  
3Q#Tut  
幾隻野狂sm  (不過好易秒囧")

離線汝吾之

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-10-07
引用第2樓暴走疾風於2008-10-07 20:25發表的  : Sc?q}tt^C  
學完萬獸打vs仲爽a_a"
幾隻野狂sm  (不過好易秒囧")
&u4;A[- R  
隻COM打死隻人...係唔會當小力贏-_-" #= T^XHjQ  
"?G?G'yK>  
對手會回到滿血時....到時真係囧..

離線終極迪雲
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-10-08
1: 難中咁解 t 2,?+q$x  
2:冇問題
離線hk3286

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-10-08
萬獸應該學 ><qA+/4]_  
攻擊力不俗    L+CPT  
但回力我有點保留 SPp|/ [i7  
我開過tobi玩  學左呢招 k#-%u,t  
不過學完都嚇1嚇= = /z )Nz2W  
2樓提到回力vs有用 {TvB3QOsj  
個人不太認同 MvTp%d.  
自己整暈自己  未免....
離線toys01
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-10-08
樓上~回力 Ir=G\/A  
收手VS可打暈人 _T_} k:&X  
指人地用EX拳/虎翔等招衝埋黎 ght3#  
會幫你擋走暈果下
離線zzzson

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-10-11
你可以睇下我早前好用心但被遺忘的分析poz.. 4$81ilBcL  
http://ibbs.hk/read.php?tid=66206&fpage=5 $<" I*l@  
0M?zotv0#  
引用第1樓toys01於07-10-2008 18:21發表的  : yE~D0%Umq  
1.有,收手VS可打暈人,係VS好用D saDu'SmYV  
2.召COM-_- s< Fp17  
3.冇問題,升LV主要用臭屁,大力拳 @ 2On`~C`  
4.回力標VS先學/萬獸遲D學 X4+H8],)  
個人建議學招次序: bcT'!:  
.......
; rNX  
升lv竟然用大力拳.. ] g8z@r"b  
其實你有沒玩托比
離線地獄の龍

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-10-11
1.冇咩用 LOr(HgyC  
2.有用 Z~}9^(qc  
3.冇咩問題 .$ YYN/+W  
4.學 6{0MprY  
REh\WgV!u  
我6招學晒 zbGZ\pz  
升到104冇心機升
Respect The P G

ya  ya IDPX yo
壇規冇話要限字數,但係啲人就好鍾意喺到嘈嘈嘈嘈,又喺到扣,真係戇夠夠,
仲要話小過8個字就要當簡回,喂8個字?好耐之前都只係規定要4個字
簡得嚟,答到問題,主題,
你吹得我脹咩,我理得你咩,
啲版主爆粗可以冇人理,報告咗一樣唔理,冇人理,冇人理
版主包庇版主,班會員真係..唉,冇得避,冇掟企, 真係冇得頂呀!班版主真係冇得頂呀!
呢班版主真係勁.勁..勁...
你班低能仔,真係不知所謂,唔知喺到做乜鬼
唔該你哋收定皮返屋企冚被
自己作,係咪好膠
引用第4樓地獄の龍於2008-08-14 14:23發表的  :
話明千年帖梗係一千年先算
依家2008年8月14號
即係推1008年8月14號之前嘅帖先算
快速回復
限100 字節

上一個 下一個