切換到寬版
  • 971閱讀
  • 11回復

[求助]樂雲問題 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線zerix

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-10-08
求樂雲學招次序同埋原因 仲有加點問題 應該點加 唔該THX=]

離線終極迪雲
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-10-08
不得發表以下帖子: L1G)/Vkw  
請問某人物學招次序是什麼? ^+d]'$  
該角色應該怎加點?  AFBWiuwI3  
以下幾個人物,應該玩哪個好? fD\Fq'29{  
應穿什麼裝備的文章 X-" +nThMn  
怎提升等級
離線阿里路亞
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-10-08
劃天破>穿天排雲>驚天掌>荊棘>凌宵空舞>民族之心>踏雲腿>樹靈 &!WRa@x0I  
劃天連穿天係主攻升lv,驚天高攻,會易升lv,荊棘係定住人再連驚天,凌宵可以格招同升lv,民族加攻防,其他個人覺得冇乜用 b.?;I7r   
加點就爆攻防,1500sp同mp,敏就加到著到豬鞋,其他爆血,好爽
離線bon1

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-10-08
引用第2樓阿里路亞於2008-10-08 17:51發表的  : xJ. kd Tr  
劃天破>穿天排雲>驚天掌>荊棘>凌宵空舞>民族之心>踏雲腿>樹靈 39P55B/o%  
劃天連穿天係主攻升lv,驚天高攻,會易升lv,荊棘係定住人再連驚天,凌宵可以格招同升lv,民族加攻防,其他個人覺得冇乜用 [表情] Pz:,de~5Qm  
加點就爆攻防,1500sp同mp,敏就加到著到豬鞋,其他爆血,好爽 [表情]
9Sd?,z  
你知不知道踏雲腿格招有多強 -.- ?
(:
離線toys01
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-10-08
引用第3樓bon1於2008-10-08 18:28發表的  :
你知不知道踏雲腿格招有多強 -.- ?
.RFH@''  
可能別人以升LV為重 5<v1v&  
短期內一定要捨棄一招 ^5TVm>F@3  
因全招超過1490學點 M")/6PH8  
我建議捨棄民族之心 2/s42 FoG  
遲點學也沒差 =G^'wwpv(  
不喜可不跟
離線bon1

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-10-08
踏雲腿元力用量少 (Ll'j0]k>  
~KkC089D  
兩下秒迪下、霸王怪
(:
離線艾巧粒
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-10-08
我就會學驚天先- -|||
離線阿里路亞
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-10-08
引用第5樓bon1於2008-10-08 18:42發表的  : h L [eA  
踏雲腿元力用量少
兩下秒迪下、霸王怪
a0sz$u  
唔覺,:)mp少係好,但易比人後打cut招,又唔可以一次打多人,有時會:)
離線bon1

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-10-08
引用第7樓阿里路亞於2008-10-08 21:17發表的  :
唔覺,:)mp少係好,但易比人後打cut招,又唔可以一次打多人,有時會:)
{j>a_]dTVX  
驚天掌從上攻擊一群人會怎樣 :s ^)>( <6  
aHW34e@ebL  
全人類也食[?]
(:
離線toys01
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-10-08
怎麼在討論驚天掌囧 \]Ah=`  
驚天掌很高攻,但收手容易被襲 tf6m .  
==================== G:$kGzhJ  
其實開始時次序有兩種: nA,=g'7S  
1:冇收招)劃天破>穿天排雲 SQcic]Ep  
2.有收招)荊棘>驚天掌 "73y}'  
===================== K& ^qn&  
而加點:122LV留點爆攻防 lUEbxN  
HP:1200上             攻:爆400 St%x\[D  
MP:1200-1600   防:爆400 @r*GGI!  
SP:900-1300      速:170-190 KUZi3\p9W>  
====================== w CLniCt  
爆攻400>加MP>爆防400>加速>加SP>加HP>122LV留點
[ 此帖被toys01在2008-10-08 21:38重新編輯 ]
離線阿里路亞
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-10-08
引用第8樓bon1於2008-10-08 21:20發表的  :
驚天掌從上攻擊一群人會怎樣 :s
全人類也食[?]
pwfQqPC#_  
穿天或劃天連驚天,會食晒:)
離線絕望吧
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-10-11
引用第8樓bon1於2008-10-08 21:20發表的  :
驚天掌從上攻擊一群人會怎樣 :s
全人類也食[?]
:.g/=Q(T~  
你唔好抄哂野喎 LD[\eJ _  
踏雲打到一堆人咩 qLL rR,:  
玩格招不如玩0燒啦嘈
快速回復
限100 字節

上一個 下一個