切換到寬版
  • 1387閱讀
  • 8回復

U1:Online Game Show HK 2008 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線r186780

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-10-27
Online Game Show HK 2008
展覽日期 2008年11月1日至11月2日
展覽時間 12:00-20:00
展覽地點 荃灣愉景新城
第一層天幕大堂Sky Dome Atrium

費用 免費入埸
全港首次Online Game Show於11月1-2日荃灣愉景新城正式開幕!

由中國遊戲工作委員會香港聯會策劃,香港首次Online Game Show將於11日1日及2日在荃灣愉景新城舉行,是次活動共有八間本地著名Online Game公司參於,現埸除了會有數十套網遊限量虛寶出售外,更有試玩區及不同遊戲禮物派發,官方大舞台還會由不同遊戲公司舉辦的大型比賽及活動。

當然身為香港遊戲業界成員之一的U1也會頂力支持啦,因此U1已決定在展覽期間,特別推出3款限量精品以慶賀這次的盛事。
...
http://www.u1games.com/OGS08.htm
好可愛
離線ldx09x
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-10-27
=.=官網說300HK,U1說350HK-,-
離線暗影《聰
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-10-27
下...咁姐係300定350呀
離線r186780
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-10-27
我都想問= =
好可愛
離線ianmahk
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-10-27
係300蚊定350蚊呀,咪到時變400蚊.
離線std的917
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-10-27
引用第1樓ldx09x於2008-10-27 16:16發表的  :

等我仲收左人錢幫人買
現家.......
我都唔知夠唔夠錢買-.-
離線r186780
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-10-27
引用第4樓ianmahk於2008-10-27 16:21發表的  :
係300蚊定350蚊呀,咪到時變400蚊.

400(HK$)= =可能冇人買
好可愛
離線r186780
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-10-27
引用第1樓ldx09x於2008-10-27 16:16發表的  :

leungho 話:LFO_黑邪巫術包係300$!
                     我call 2490 2186問黑邪巫術包係?$
                     佢答300$
                     U1個網係錯!
                     lfo個網先係o岩!
1條評分
好可愛
離線暗影《聰
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-10-27
有冇人知第一層天幕大堂Sky Dome Atrium係愉景新城邊到-_-
快速回復
限100 字節

上一個 下一個