切換到寬版
  • 1017閱讀
  • 9回復

一次吾知黑仔定幸運既經歷 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線波仔xd

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2009-01-06
— 本帖被 chy2003 從 校 園 閒 聊 移動到本區(2009-10-31) —
衣件事關於1月4號至1月6號,,好多字,,慢慢睇=P
------------------------------------------------

1月4號凌晨,,訓係床到諗緊,,

死啦,,吾知聽日考試定係後日考,,

跟住就出一出左房,,睇下個考試時間表,

跟住見到1月6號,,跟住見到星期一 [[ 其實係二,,但戈時吾知點解睇左做一 ]]

跟住就以為係1月5號考試,, [[ 戈時我吾知幾號- - ]]

-------------------------------------------------

1月5號既朝早,,我就汁好左小小NOTE落"斜咩"到 [[ 4份工作紙]]

跟住就開始出門口,,

行到大街啦,,見到個個都"咩"住書包,,,咁岩撞到熟人,,

佢不嬲考試戈時都"咩" "斜咩" 的,,  但佢都冇- -

跟住心諗:點解咁既-V-" 跟住係到諗下星期五戈日2號,,跟住計計下,,發現原來今日5號- -

跟住希望自己諗錯,,我就搵返考試時間表,,

"咦!!星期二!? "

之後就知道原來係下一日先考試,,,

返到去我就勁驚咁同D同學講,,

D同學話我好聰明,,當然是反語-_______-

跟住我衣件事巳經成了大家討論的話題了

---------------------------------------------------

咁岩今日D堂好小雜科,,2堂英文,,2堂視藝,,2堂電腦,,2堂中文,,1堂數學

跟住頭兩堂冇乜野,,岩岩好本書放左落自己班個書架到,,

所以有書,,之後冇乜事,,

視藝好好彩,,吾洗帶書戈D,,又冇事

到電腦,,今次我冇FILE [[ 平時要帶 ]]

跟住咁岩我又冇交工作紙,,但係又冇記我留堂WO  [[平時會記 ]]

跟住到中文,,要對功課,,我就話我冇帶要做戈份功課,,

跟住個MISS就叫我抄成份野,, [[ 我不嬲都吾抄,,所以當冇事 ]]

到數學,,我發現原來今日要留係到補課到5點,,咁岩戈日又要整牙,,要6點去到  [[好似天意]]

跟住搞完一大輪,,由頭到尾都冇乜野,,跟住到最尾放學戈時,,

我就話:哈,,真係好運,,又冇比人罰,,又帶小左書,,正點

----------------------------------------------------------
離線陸道
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2009-01-06
當然是幸運=]
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2009-01-07
引用第1樓陸道於2009-01-06 16:53發表的  :
當然是幸運=]

但係,,我比人笑左好耐-_____-|||
離線goldcat0807
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2009-01-07
比人讚聰明唔好咩:D
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2009-01-08
引用第3樓goldcat0807於2009-01-07 18:35發表的  :
比人讚聰明唔好咩:D

聰明既反語係咩/_________\
離線~8855~

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2009-01-08
引用第4樓波仔xd於2009-01-08 03:41發表的 :
.......

笨實
離線yee66dicky66
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2009-01-09
.......你竟然post左上黎=.=
勇氣可嘉
你真係好搞笑嘛=.=
忍唔住唔笑你
離線ken輝
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2009-01-09
幸運啦咁係,,比人笑姐ma..成日嫁啦

收既pm我傾,只限peak/bank
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2009-01-11
引用第6樓yee66dicky66於2009-01-09 18:31發表的  :
.......你竟然post左上黎=.=
勇氣可嘉
你真係好搞笑嘛=.=
忍唔住唔笑你[表情]

呢個人- -就係笑我既其中一個-____-|||

豈有此理,,看我神手渣你波的威力!!
離線yee66dicky66
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2009-01-13
引用第8樓波仔xd於2009-01-11 06:05發表的  :
呢個人- -就係笑我既其中一個-____-|||
.......

我試唔到喎,.........WHY??
快速回復
限100 字節

上一個 下一個