切換到寬版
  • 2176閱讀
  • 35回復

[求助]點解有人話迪倫勁?佢勁在邊度? [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線ming6339
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2009-01-14
勁在珍貴 m&vYZ3vK[  
異轉好玩d
離線lfoqazwsx
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2009-01-15
引用第14樓死神cy於2009-01-14 06:23發表的  : Ss/="jC  
第一迪倫+點好好...之前仲好~ eWs^[^c.<  
第二同樓上一樣 jWCC`0 T  
昇龍殺高攻 Q%h o[KU  
三龍  玩屈~ "N"k8,LH  
霸紫破招 nUu|}11(  
.......
, |B\[0p  
真武點只咁少 真武有4個優點 7oSuLo=  
防禦(主要用途),連招,反擊,破招
離線hk3286

發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2009-01-15
引用第19樓爆丸=]於2009-01-14 18:07發表的  :
個3招牙迪玩到好神- - 6lFsN2  
飛龍格力高 c9={~  
昇龍攻高 v2g+o KO]  
神龍靈活 Y5 pNKL  
.......
T!E LH!  
你認為頭3招有神龍嗎? 0\ ;a:E.c  
仲有只係佢玩得神 hidweg*7  
如果人物本身屈  應該唔止咁少人玩得屈吧
離線
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2009-01-15
飛龍斬首再加一野真昇龍拳 "yk%/:G+  
條龍仔全中的話都食人一半血架 4[wP$  
飛龍斬首亦都可以駁龍皇 都食唔少血 : r=_\?  
真係唔可以睇少異前既迪倫 N<%,3W_-_  
而家既異前迪倫也可算得上係技術型角色 :Tl?yG F  
只要好好練準呢招連技 } U.B$4Q  
異前迪倫就好強
歡迎愛樂之人加入IBBS愛樂協會
離線std的917
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2009-01-16
引用第21樓lfoqazwsx於2009-01-15 18:37發表的  :
真武點只咁少 真武有4個優點 oxZ(qfjS  
防禦(主要用途),連招,反擊,破招
FqfeH_-U  
同死神V過一次咁大把:S l(W3|W#P  
我無迪倫用:S   SO唔知咁多- - cA kw5}P   
其實一轉我就有用 4(]k=c1<  
飛龍格招力勁強
離線最強武者

發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2009-01-16
GM話: ' BpRiN  
我地特登改廢佢ga(<姐係無勁到)  hT[O5  
得4招就比佢咁勁,我地仲洗做生意gal?  "d'@IN  
eJ'ojc3  
根本無勁到
1條評分
離線parco_123
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2009-01-16
本人都有玩迪倫,,,, 9ccEF6o0=  
個人認為一轉頭三招已經屈到死死下,,, SFHa(JOS  
飛龍斬首好少機會破到,,, uv$y"1'g  
真。昇龍拳上下範圍都大左,,, >}iYZ[ V  
龍皇噬因為冇功同攻低左,,所以VS可以出,,,又多左招VS遠攻,,,, Q["}U7j  
神龍百烈拳收唔收由你鐘意吧,,, UU_k"D~  
不過可以突擊人咁解,,, +q1@,LxN  
異轉三頭龍都夠玩了,,,, .3[YOM7h  
收埋昇龍剎is ok,,,,  `k+k&t  
不過相信GM池D會改廢蒼龍吧,,,
離線lfoqazwsx
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2009-01-16
引用第26樓parco_123於2009-01-16 17:30發表的  : ,E_hG3}}  
本人都有玩迪倫,,,, nD!^0?  
個人認為一轉頭三招已經屈到死死下,,, ZEB1()GB  
飛龍斬首好少機會破到,,, %FwLFo^v  
真。昇龍拳上下範圍都大左,,, V r y#  
龍皇噬因為冇功同攻低左,,所以VS可以出,,,又多左招VS遠攻,,,, ^T^fowt=r  
.......
E| No$QO)  
蒼龍改廢就一定冇可能 原因係蒼龍背後有故事幫忙 所以唔會改廢 ]_-<[ 0  
故事講到依招無敵咁 玩家個招蒼龍如果唔係勁招會好唔對稱 有故事支持所以不會廢 " `lRX  
佢如果太廢會太明顯唔對稱 冇可能既事=.= RAe:$Iv$!v  
所以蒼龍係冇可能量產 因為太勁 但又唔會改廢 所以唔會量產 GDk/85cv0$  
(唔好又話我晒命 唔想依招廢 依家以經大把人有齊招迪倫我以經冇晒命既理由)
離線哈呵嘻

發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2009-01-16
迪倫未轉暈得勁快 ) +{'p0  
未轉有遠攻 *-2u0%  
都幾好 UlyX$f%2  
飛龍斬首格招勁 zdr?1=  
異轉第一招高攻 7.]ZD`"Bb  
吞天同黃蒼事但一招都秒人 IKpNc+;p  
霸紫爆炸個陣範圍大
離線zzzson

發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2009-01-16
-` HEIKACHOWxMO 說: )5B90[M|t  
我想答你..迪倫廢左邊到.
離線爆丸=]
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2009-01-16
引用第22樓hk3286於2009-01-15 18:40發表的  :
你認為頭3招有神龍嗎? nsYS0  
仲有只係佢玩得神 jh9^5"vQ  
如果人物本身屈  應該唔止咁少人玩得屈吧
U1dz:OG>  
上面例子 'H:lR1(,  
下面評論 'R= r9_%  
用一用腦諗下好嗎? -]HO8}-Rjs  
LFO咁大 B\9ymhx;g%  
你覺得得佢一個玩得神嗎 ?mnwD]u  
你有心玩就咩都神 $KKrl  
你冇心玩比咩你都哂氣吧 &`{%0r[UD#  
本身人物跟本設定就勁 jPhOk>m  
暈眩極快搞掂 t[%9z6t  
神龍容易特襲同攻都幾好 JQ!D8Ut  
飛龍+昇龍都夠高攻吧 bc%7-%  
而且呢 $f_Brc:n {  
龍皇基本上都爆到大部份遠攻 ACc.&,!IZ  
吾怕比遠屈 }wz )"  
近攻格力強 zS]Yd9;X1  
仲吾夠屈嗎?
離線parco_123
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2009-01-16
引用第27樓lfoqazwsx於2009-01-16 17:40發表的 :
蒼龍改廢就一定冇可能 原因係蒼龍背後有故事幫忙 所以唔會改廢 (WX,&`a<$  
故事講到依招無敵咁 玩家個招蒼龍如果唔係勁招會好唔對稱 有故事支持所以不會廢 g.Z>9(>;Y  
佢如果太廢會太明顯唔對稱 冇可能既事=.= eLM_?9AZ!R  
所以蒼龍係冇可能量產 因為太勁 但又唔會改廢 所以唔會量產 >DpnIWn  
.......
-(@dMY  
我唔係話佢真係改廢:s 0 ; M+8  
可能變奧義:o,,,, Jx(%t<2  
重要扣埋血:s 3L/>=I{5  
跟住u1一定比人狂轟=[ XQ.JzzY$  
p.s.如果u1再出吞天一定賺死佢
離線牙笨
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2009-01-16
引用第31樓parco_123於2009-01-16 23:21發表的  :
我唔係話佢真係改廢:s x?VX,9;j  
可能變奧義:o,,,, H@.j@l  
重要扣埋血:s !Yz~HO,u+  
跟住u1一定比人狂轟=[ ym{?vY h  
.......
; P&K a  
冇錯- - pTX{j=n!  
基本上如果舊招, o'?Y0Wt  
出完黃金倉龍好采死唔去 pg;agtI  
仲可以用吞天再吸血屈- -
就讓我,
支配孤獨
吞併寂寞
凌駕黑暗
離線牙杰
發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2009-01-17
迪倫勁係勁晒係d招度=.=... nxA Y ]Q  
mTwz&N \  
3頭龍  昇龍呀..唔洗講啦.. 又係屈機.. %e+hM $Q  
*}$T:kTH  
加埋 黃龍 仲屈=.=..所以勁
離線lfoqazwsx
發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2009-01-17
引用第31樓parco_123於2009-01-16 23:21發表的  :
我唔係話佢真係改廢:s u-=S_e  
可能變奧義:o,,,, %M2.h;9]*\  
重要扣埋血:s `(vgBz`e[  
跟住u1一定比人狂轟=[ x }[/A;N  
.......
VLQDktj&  
對 就係變奧義既可能 我之前係依到開左個叫人估下黃金會唔會變奧義 不過馬上鎖左
離線parco_123
發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2009-01-17
引用第34樓lfoqazwsx於2009-01-17 10:37發表的 :
對 就係變奧義既可能 我之前係依到開左個叫人估下黃金會唔會變奧義 不過馬上鎖左
wj!p6D;; S  
[離題]當然啦,,,唔比post關於未知既事=]"[離題]
快速回復
限100 字節

上一個 下一個