切換到寬版
  • 981閱讀
  • 13回復

[求助]邪鬼的一問 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線☆☼№℉

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2009-01-21
邪鬼現在出多了一招名叫邪殺破壞拳的招式,邪鬼如果要學完所有招式已經很高了-,-,如果我想學一招在vs上和升級上都很有幫助的招式,那應該是哪一招?邪鬼哪一招不用學?(異轉後的招式也計)玩邪鬼的高手的覺得邪鬼應該學哪一招式先?(邪殺破壞拳也計) W6T4Zsg  
           Uk]jy>7;!  
            *~~thx~~*  
離線↗滅絕↖
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2009-01-21
最好咩都學晒 yn}Dj9(q  
可唔學戰之
離線nmh
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2009-01-21
戰之道唔洗.. 7 tlK'j'  
學左邪殺破壞拳最後再學轟裂都未遲 3bWGWI  
轟裂基本上都唔洗學 e:Y+-C5  
vs冇用..
離線sp149ndo4
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2009-01-21
引用第2樓nmh於2009-01-21 13:26發表的  : nrKAK^  
戰之道唔洗.. `[5xncZ-  
學左邪殺破壞拳最後再學轟裂都未遲 uX_#NP/2  
轟裂基本上都唔洗學 -:%QoRC y  
vs冇用..
sPi  
--   轟裂VS都冇用??   轟裂格招力勁到你唔信啊--  你試下用la
收lfoac pm我
離線std的917
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2009-01-21
唔好學轟裂,OE同新招住, 異左先學 5V/&4$.U!  
戰之係最尾學的
離線死神cy
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2009-01-21
最好咩都學晒   )8^E{w^D}  
我係得戰之唔學 >6Pe~J5,:  
邪得招招都好有用~ GjwH C{  
邪鬼一轉d招vs好有用冇一招係廢的 Ec<33i]h*p  
ps:有冇人放邪鬼new招..我收~

仲有好多人冇位影了~
離線std的917
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2009-01-21
引用第5樓死神cy於2009-01-21 14:49發表的  : a\m=E#G  
最好咩都學晒   ='.b/]!_  
我係得戰之唔學 el$@^Wy&$  
邪得招招都好有用~ nt_Cb*K<  
邪鬼一轉d招vs好有用冇一招係廢的 ~ 1TT?H  
ps:有冇人放邪鬼new招..我收~
U4dfO=  
你升lv都係用唯我姐- -邪怒小用:x j8Q_s/n  
到左150先學最上面果3招-,-難到你學轟裂/oe升:s?
離線☆☼№℉
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2009-01-21
哪邪鬼升級用不用拿鳳凰大劍升級-3-?
離線std的917
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2009-01-21
引用第7樓☆☼№℉於2009-01-21 15:33發表的  : I^LU*A=  
哪邪鬼升級用不用拿鳳凰大劍升級-3-?
/w6'tut  
100lv以下最好用大劍 {LKW%G7  
100lv以上用唯我就ok
離線死神cy
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2009-01-21
引用第6樓std的917於2009-01-21 15:01發表的 :
你升lv都係用唯我姐- -邪怒小用:x AKLFUk  
ER!s  
我冇話轟裂/oe升 z6qx9x|Ij  
e2招我都係18x-19x LV先學 LChwHkRHJI  
我只係話邪鬼招招都要學~ T.{]t6t$U  
邪鬼每一招都好實用~

仲有好多人冇位影了~
離線hk3286

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2009-01-21
邪昇幾時都係vs同打關1招ok強既招 @[$q1Nm  
1轉我覺得轟2唔駛學  太高學點同  實用度太低
離線爆丸=]
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2009-01-21
引用第6樓std的917於2009-01-21 15:01發表的  :
你升lv都係用唯我姐- -邪怒小用:x }Mc&yjhMrg  
'yAHB* rQR  
我真系用轟異升= = 7I@@} A  
vs同升lv基本上都超勁 +227SPLd  
引用第10樓hk3286於2009-01-21 18:18發表的  : \z-OJ1[F  
邪昇幾時都係vs同打關1招ok強既招 R|7_iMIZ  
1轉我覺得轟2唔駛學  太高學點同  實用度太低
x@VZJrQQ  
實用度低? Oimq P  
別玩吧 _7-P8"m  
引用第2樓nmh於2009-01-21 13:26發表的  : &,=t2_n  
戰之道唔洗.. MOP#to)k&  
學左邪殺破壞拳最後再學轟裂都未遲 $olITe"$g  
轟裂基本上都唔洗學 G9c2kX.Bf  
vs冇用..
} qr ,  
轟異攻高格攻吾禁 ='.G,aJ9  
350技點仲想點?
離線mario412855

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2009-01-21
係呀,邪鬼學哂全招要205lv @@ 8 m T..23  
但我認為只有戰之道可以唔學,因為廢既(雖然我都學左 )
離線死神cy
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2009-01-22
引用第12樓mario412855於2009-01-21 21:25發表的 : y-iu Ozq4  
係呀,邪鬼學哂全招要205lv @@ s-He  
但我認為只有戰之道可以唔學,因為廢既(雖然我都學左 [表情] )
w Kq-|yf,  
all招要205lv升死人 naT;K0T=  
我冇學到戰之道 ,^UNQO*{GI  
201lv仲有點學new招~

仲有好多人冇位影了~
快速回復
限100 字節

上一個 下一個