切換到寬版
  • 461閱讀
  • 9回復

信字行頭.放招.收招.有代升服務~急收gasn卡 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線peak商人

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2009-04-01
有咩事都要回帖先
#1收野放野區
#2#3冇左
#4幫升區
#5交易紀錄

放:
悟地異信
豹王疾風腿
金甲人異信
必殺一斬
浮月
蓮娜人物
其他:
摩摩星人朋友x1
代放:
鬼神震怒
愛心光波 

收:
亂拋垃圾
血獄魔爪
天尊新招.天籟
人尊人物.驚天掌.荊棘纏身.民族之心
五連鏢.追魂十字斬.忍流化雨.
忍法.控影術
鏡花御劍流
獵殺狂風(只用我有GE野/幫升換)
女媧下凡(只用我有GE野/幫升換)
無尚轉生(只用我有GE野/幫升換)
冰川寒流,宇宙冰河.冰鋒巨刃
冰尊異信.連環冷凍錐.冰寒穿心戟.絕對零度(收異信先)
u1 500點(ok急)收1張
10.5序號+王帝異信~(急)
米兒異招 , 立地成佛 , 逆狼牙x , 灼冰展x , 黃龍寶劍.金甲人異招 . 天尊異信 , 獵剎狂風 , 黃帝招 , 夜剎招 , 血狂招 , 萬念俱灰 , 萬世魔王.等等總知有咩放都可以問下我
[ peak商人在2009-04-02 13:42重新編輯此帖 ]
離線eason0331
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2009-04-01
代升1-150
go to my post

燃燒......憤怒
離線jeffreyxchen
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2009-04-01
http://www.ibbs.hk/read.php?tid=77115 d野同依個post一模一樣的?
離線peak商人
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2009-04-02
幫升區~
LFO:
最好有摩摩星人+波波爆炸包/無敵地雷包(冇會貴d)
最好要開到炎冰戰神的誕生(冇會貴d.升100lv以上要有)
人物要有勁招(鳳劍.綠魔劍.晝夜光刃都ok)
要先回帖~再加msn講~
自己比限期我~唔係太急都ok ge~
離線peak商人
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2009-04-02
交易紀錄:
1.我用3800勁舞點換hum(cz msn交)翔天穿空矢~成功!(佢先)

2.我用500u1點換sun1506(peak lfo交)米兒異信+10.0新手包+神之寬恕~成功!(佢先)

3.我用真龍怒吼換bravo男不是我(peak lfo交)天罰~成功!(佢先)

4.我用Gcard150點換虎王悟地(MSN交)琪琪人物+淑女旋風腿+臀臀旋風炮+亞空間時光機~成功!(我先)

5.我用摩摩星人朋友+波波爆炸包+1set裝換Killerx聖帝(peak msn交)琪琪衝擊波~成功!(佢先)

6.我用10.0新手包序號換『強』(ibbs msn交)霸王轟山拳+霸王流星擊~成功!(佢先)

7.我用波波爆炸包+boc鳳王大劍,元力手套,青龍盾換jeffreyxchen(ibbs msn交)歷奇異信~成功!(佢先)

8.我用陸軍迷彩膚色換jeffreyxchen(ibbs msn交)一句thx~成功!(我先)   佢超信我

9.我用龐士兵召喚書+異獸刀+魔幻神劍+99999999lfo錢換某人(peak lfo交)天神的制裁~成功!(佢先)

10.我用終極之手x2+終極之鍊x2換某人(peak lfo交)浮月+凌霄舞空+爆旋陀螺+粉紅絲帶+鋼鐵護甲~成功!(佢先)

11.我用爆旋陀螺換-極道-(peak lfo交)皇者之鍊~成功!(我先)  當送比 fd

12.我fd幫升巨商61~79換孤星淚(ibbs msn交)u1點卡~失敗!(升完佢唔比)

12.我用雷鳥昇空換洛克人傑洛(peak 由我FD代電交)超虎斬~成功!(我先) 態度唔好

13.我用璇瓏亂舞換jessie4040(peak lfo交)人尊異信~成功!(佢先) 好野XD

14.我用500u1點換lovemybaby55(ibbs msn交)粉紅脈衝+陸道人物+人偶送葬+忘我之道~成功!(佢先)

15.我用my卡400點換呀剎(ibbs msn交)樹靈鞭+虎煌霸+甲賀三分斬~成功!(佢先)

16.我用gc300點換魔║神(cz msn交)安雅異信+蓮娜人物~成功!(我先)

17.我用烈火焚身換菲雲BoRiS(peak lfo交)獵殺勾魂~成功!(佢先)   (比錯左招勢兇.嗚嗚..)

18.我用幫升57~125換虎王悟地(ibbs msn交)鬥志激昂+聖女的祈禱~成功!(佢先鬥志激昂)

19.我用聖女的祈禱換一極道一(peak msn交)神風裂震~成功!(佢先)

20.我用幫升49~100換虎王悟地(ibbs msn交)陸道異信~成功!(我先)

21.我用幫升109~111+1句thx+啜佢一淡換tomklo(ibbs msn交)幫升安雅109~150~成功!(佢先)

22.我用幫升101~130換65767548(ibbs msn交)霸王截擊+怒虎棍法-武虎~未成功!(佢先.升緊)

23.我用怒虎棍法-武虎換一極道一(peak msn交)一句thx~成功!(我先)
離線k9999
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2009-04-02
荊棘纏身$38go點msn換
離線sammon
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2009-04-02
http://www.ibbs.hk/read.php?tid=77115
直頭抄人   
想昆人姐~
弱智仔廁所為上
串我,我都串你
所謂以其人之道,還治其人之身
點呀,弱智仔,返火星la
離線k9999
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2009-04-02
引用第6樓sammon於2009-04-02 13:24發表的  :
http://www.ibbs.hk/read.php?tid=77115
直頭抄人   
想昆人姐~

冇左msn   抄都抄好d係吾係
離線sammon
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2009-04-02
交易記錄昵?
是不是抄先?
弱智仔廁所為上
串我,我都串你
所謂以其人之道,還治其人之身
點呀,弱智仔,返火星la
離線chong14
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2009-04-18
人尊人物換你蓮娜人物如果可以加我msn:[email protected]
快速回復
限100 字節

上一個 下一個