切換到寬版
  • 995閱讀
  • 12回復

[求助]尋高手幫拖,解決我個金甲配點問題=]] [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線alex655

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2009-04-18
我玩左lfo甘耐,一直對配點e家野都係亂黎,今次重玩,吾想再奶野=]] )]~'zOE_  
我金甲83lv la A$ v Cm  
hp:1522            str:228 =FUORj\O  
mp:1345          def:222 >:%YAR`  
sp:1000            agi:77 fM,U|  
============================有裝: f@&C \  
hp:3300            str:1615 ZOvMA]Rf  
mp:4951           def:697 &> 43l+  
sp:2205             agi:375 9^l_\:4  
============================著ge裝: ;hU56lfZ)X  
皇鍊     白金頭     皇鍊 MFO}E!9`q  
             皇衣         炎冰盾 ]^:l?F\h  
羅手     謎鞋         羅手 SFAh(+t  
============================ !^BXai/  
83lv都未爆攻防,好驚''plz有咩可改一改=]] }3 NGMGu$  
同埋金甲幾時留點好? z 3)pvX 5  
ThX!!!!!!  pv1J6  
ps:升lv用.
[ alex655在2009-04-19 17:50重新編輯此帖 ]
離線623
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2009-04-18
我諗王金甲成長比較慢  唔駛驚 uV?[eiezD0  
問問 *金武士* 或者幫到你
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2009-04-18
先配點到用到裝 ukBj@.~  
再爆攻防 :FOMRrf7.  
之後留點... |NFX"wv:c<  
150再爆攻防... Y%OE1F$6NN  
攻防600之後 /N(L52mz  
全爆血... 1L.H"  
~9#[\/;"  
我個個人都係咁
按此進入→LFO資料博物館
為所有lfo玩家回憶而設
離線alex655
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2009-04-18
Thx上面2位指教=]
離線kokoon88

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2009-04-18
其實唔同人物配點咪又係一樣..咪又係個個爆攻防加血
離線okpokp
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2009-04-18
使唔使5000mp呀= = Kc~h  
你玩屈招?? =9@{U2 =l  
金仔唔玩屈2500mp都夠啦 @KRr$k  
仲有sp多少少好d tM3eB= .*  
因為金仔大部分招都係前衝 D> wq4u  
1隻羅手轉終手   )z#  
換豬鞋 p<IMWe'tP  
2條終鍊 "{-jZdq'  
頭就皇頭or終頭 j8kax/*[  
金仔好似係121留點(唔記得左) $,R QA^gxW  
你而加到用到裝之後盡爆攻防 k@r%>Ul@  
防可以唔洗爆住 m3zmyw}  
因為異唔異都有加防招
[ okpokp在2009-04-19 17:08重新編輯此帖 ]
離線zerix
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2009-04-19
攻防升lv爆左佢 mp過多 裝唔得 頭轉炎冰/皇頭 手轉兩隻終手 升多d速鞋轉豬鞋 鍊可轉終鍊

離線bon1

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2009-04-19
引用第1樓623於2009-04-18 19:47發表的  : n^Co  
我諗王金甲成長比較慢  唔駛驚 YCJcDab  
問問 *金武士* 或者幫到你
-P"9KnsO  
成長較慢- -? xD[O8vQE  
[k)xn3[  
HP    580    6 AWkXW l}  
MP    500    5 3|1ug92  
SP    505    5 &3a1(>(7F  
STR    13    1.3 uLok0"}  
DEF    16    1.6 r)S tp`p  
AGI    7    0.7 |ymw])L  
)*j>g38?  
樓主元力值過高..
(:
離線阿里路亞
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2009-04-19
引用第7樓bon1於2009-04-19 00:31發表的  :
成長較慢- -?
HP    580    6 k 4|*t}o7  
MP    500    5 z D&5R/I  
.......
>e F4YZ"  
唔講唔知,原來金甲d敏少得可憐- - $:|z{p  
Wz}DC7  
回返先~ +C`h*%BW  
?9jl8r>  
重升,80幾lv1日都升過,唔洗驚:) kGaK(^w  
換過晒d裝:) .m',*s<CMQ  
皇頭,終鍊x2,終盾,豬鞋,皇衣,終手,羅手,岩你啦 y ^u tMH  
你用得羅手姐注注地mp,用隻羅手夠喇,最好儲縛隻後備,易爆 gDY+'6m;  
盾就異轉先換,可以換古龍骨,唔換都可以,其他就冇咩鬼別要講 JY$B%R4;]  
配到著到裝後爆攻防,然後加返正常d點到留點之前,幾時留睇呢到 G-5wv  
http://ibbs.hk/read.php?tid=61750&fpage=2
離線zxcvbchu
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2009-04-19
我諗最大問題都係元力值過高la成5000 {J`]6ba  
黃金親衛兵:134lv開始留點爆攻(121lv開始留點爆攻防)<--係指攻防都400 =(!&8U9  
\ C^fi}/]  
I-@A{vvPK  
ps我隻迪倫成5552mp(穿裝)
[ zxcvbchu在2009-04-19 15:24重新編輯此帖 ]
離線alex655
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2009-04-19
呢Re:尋高手幫拖,解決我個金甲配點問題=]]
引用第5樓okpokp於2009-04-18 22:57發表的  : HnDz4eD  
使唔使5000mp呀= = oCl $ 0x  
你玩屈招?? 6qCRM*V  
金仔唔玩屈2500mp都夠啦 6 WD(  
仲有sp多少少好d i)vbmV  
因為金仔大部分招都係前衝 4$j7DJ8dj  
.......
呢位人兄吾好甘講wo- -''我並非屈招lo,我只係想升lv用姐
離線粉腸
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2009-04-19
引用樓主alex655於2009-04-18 19:43發表的 尋高手幫拖,解決我個金甲配點問題=]] : 8'niew 5d  
我玩左lfo甘耐,一直對配點e家野都係亂黎,今次重玩,吾想再奶野=]] ({"jL*S,q  
我金甲83lv la q y]tuKZI  
hp:1522            str:228 {S+  $C  
mp:1345          def:222 :A~6Gk92A  
sp:1000            agi:77 2X:OS/  
.......
q+KGQ*   
mp太多 agi太小(機本) 2J>v4EWC  
轉左個羅手 做終手 7GY3 _`  
個頭轉左佢吧  白金頭不太勁 vlygS(Y_7  
王鍊都轉埋做終極鍊 cph&\ V2jt  
金甲成長都唔算慢 B+8lp4V9%  
我覺得小丹慢好多
離線okpokp
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2009-04-19
Re:呢Re:尋高手幫拖,解決我個金甲配點問題=]]
引用第10樓alex655於2009-04-19 17:49發表的 呢Re:尋高手幫拖,解決我個金甲配點問題=]] : p3Ey[kURp  
呢位人兄吾好甘講wo- -''我並非屈招lo,我只係想升lv用姐
&8w MGahp  
sor~~ Te\i;7;4u  
但係都唔使咁多100lv回mp都快 8p91ni'  
想升lv3000-3500夠 vXq2="+  
到150lv好快回哂 AW6"1(D  
所以2500-3000就夠
快速回復
限100 字節

上一個 下一個