切換到寬版
  • 1119閱讀
  • 9回復

[求助]求救... [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線飛剎神王

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2009-05-12
迪雲111lv... 5<&<61[A  
唔識升....好難升... B:Msn)C~  
有:齊招....差龍光砲!!! >\MV/!W  
全招1lv...真昇4lv...奧義未學... R$v{ p[  
基本點:hp:1730 #O G_O I  
             mp:950 rjfQ\W;}U  
             sp:1004 0gxbo  
             攻:400 e PlEd'Z  
             防:400 \O@,v0?R  
             敏:193 Pgb<;c:4  
裝備點(炎頭,王衣,王鍊x1,終鍊x1,炎冰盾,朱鞋,元手+終手): QIG MP=!j  
             hp:4155 evZ{~v& /  
             mp:3694 nB"q  
             sp:3427 =|=9\3po  
             攻:1777 ll73}v  
             防:1306 k$# @_  
             敏:455 mJ[LmQ<:  
無摩星人....有鳳劍,晝刃... c.,eIiL  
求加點攻略....打乜好升? ME{i-E4  
p.s.龍光砲真係咁難收!?
[ 飛剎神王在2009-05-13 17:44重新編輯此帖 ]
離線johnwingchan
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2009-05-12
終鍊x2好d , `B*rCOa  
加點我幫唔到你 ) yRC$7I  
我打開七下打樹果到用鳳劍camp #c./<<P5}  
ps:我都唔知
離線francis
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2009-05-12
引用樓主飛剎神王於2009-05-12 19:18發表的 求救... : $kZ,uvKN  
迪雲110lv... ;k (}~_  
唔識升....好難升... l!~8  
有:齊招....差龍光砲!!! v)%EG  
全招1lv...真昇4lv...奧義未學... fx99@%Ii  
基本點:hp:1670 1[} =,uaM  
.......
yJ/m21f  
升lv用王連x2+元手x2,打炎冰頭2格,打完就走再開場(用鳳劍屈,所以要mp裝)

放迪倫acc
離線粉腸
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2009-05-12
轉終鍊x2 57K1e~^  
留點吧 奧2唔洗學住 6&.[ :IHw  
冇咩見人放龍光炮
離線阿勁
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2009-05-12
用昇龍霸同超昇升lv啦 +]5JXt^  
唔係講笑...................

樓主留言:

點升(mp頗高,中-中下攻- -)?

離線粉腸
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2009-05-12
用超升mp唔叫高了
離線zero00
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2009-05-12
收左龍光炮先 D&Ngg)_Mq  
有左升快好多  BX+-KvT  
前提要龍光炮高lV先
離線飛剎神王
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2009-05-13
引用第6樓zero00於2009-05-12 22:43發表的  : &&JI$x0;  
收左龍光炮先 LF*3Iw|v  
有左升快好多 b LSI\  
前提要龍光炮高lV先
-+Quw2465^  
龍光炮好難收...- -
離線ip84650
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2009-05-13
引用第6樓zero00於2009-05-12 22:43發表的  : FopD/D{  
收左龍光炮先 \hNMTj#O  
有左升快好多 @@ ZcW<Y"  
前提要龍光炮高lV先
B*DH^";t  
H~Q UN  
;]n U->  
龍光炮鬼好升 ' P-K}Y  
d mp多到死,d怪未死你d mp都用晒啦 0Vy* 0\{S  
米老點人
離線飛剎神王
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2009-05-13
引用第8樓ip84650於2009-05-13 17:11發表的  :
龍光炮鬼好升 jq =-Y  
d mp多到死,d怪未死你d mp都用晒啦 u $sX6  
.......
@H{$,\\  
好唔好升係一個問題, z,] f R  
難收先係最大問題!
快速回復
限100 字節

上一個 下一個