切換到寬版
  • 2880閱讀
  • 68回復

有冇人可以解釋下咩係拉登(已有解答 , thx) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線ooo321
發帖
icash
只看該作者 60樓  發表於: 2009-08-09
引用第59樓牙羽於2009-08-09 20:03發表的  :
下...
真架...
我vs左咁耐都冇人話過我囧

如果將 追殺令 當遠攻用你話會點
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 61樓  發表於: 2009-08-09
我同龍吟打過好多次 佢系技術型的說:S(當然不知他是不是本人)
離線zerix
發帖
icash
只看該作者 62樓  發表於: 2009-08-09
引用第10樓sammon於2009-08-09 18:59發表的  :
明日之星都系叫新手
被你吹漲

完全離題
引用ooo321:
如果將 追殺令 當遠攻用你話會點

追殺令都叫遠攻.- -?

離線牙羽
發帖
icash
只看該作者 63樓  發表於: 2009-08-09
引用第60樓ooo321於2009-08-09 20:04發表的  :
如果將 追殺令 當遠攻用你話會點[表情]

下...
遠攻?
食左200個你都唔死啦...

離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 64樓  發表於: 2009-08-09
引用第62樓zerix於2009-08-09 20:13發表的 :
追殺令都叫遠攻.- -?

好似係有人就打的物體
離線ooo321
發帖
icash
只看該作者 65樓  發表於: 2009-08-09
引用第61樓d523d323於2009-08-09 20:11發表的  :
我同龍吟打過好多次 佢系技術型的說:S(當然不知他是不是本人)

暑假開始  我同37356已經各自改番自己AC PW , 冇再借比對方

暑假開始後上既一定係我本人 , 但係暑假前有時佢有時我 , 鐘意玩異轉+真百  = 37356

比較少異轉 = 我

回63樓

無限出既話 , 個野又識追人 , 人地好難抵消 + 推進架啵 ( 有範圍技人物另計)
好似星仔咁 , 用無影腳  = 被秒破
離線龍刃剎
發帖
icash
只看該作者 66樓  發表於: 2009-08-09
引用第44樓ooo321於2009-08-09 19:30發表的  :
我係用遠攻黎做主攻 , 但係唔係拉登
因為 , 我當迪雲係天魔咁玩 , 所以唔會用近攻做主攻~
.......

我又睇少左個
你當迪雲係天魔咁玩.咁一定會拉登了.因為2個波波好明顯有唔同.仲有天魔出波係有防.唔係有防
係高防D.你玩迪雲出招防冇咁高.你自然要走吧???咁我一來你走.咁唔叫拉????
仲有,你玩天魔都有好大問題
第一:你主攻用火山
你冇野牙?悟地車你都煩.你仲用火山做主攻???
你正係玩波我都車你唔到吧???你用米火山???我一車你用火山???你真係好勁:o
仲有你都係狗戰咁了.因為你打果陣正係企死一個位出火山
咁唔叫屈機???
第二:你出波少過火山
又係你冇野牙?你唔好話我用音速刀:o你一個波都洗吧.玩天魔都係好有問題
正常用波打悟地都夠吧:o?不過你用都唔係一個問題.你係咁用先係問題

第三:[唔係天魔問題]好心你唔好用3060果D來係度話人地咩人地咩好冇?你冇自己打法?
仲有,3060佢係見人會有唔同打法.如果用悟地.佢用迪雲佢一定冇咩用波吧???
不過,我估到你會咁講:o[我係玩開天魔,我玩開遠攻,點同佢地咁勁]
不過都唔洗估了.因為你之前又係講左.
到E家你都唔肯認你係拉:o真係可憐
我比人話我會搵人指出我有咩問題,之後改好佢
不過你又唔係.仲要死都話自己冇拉....仲畫唔知咩咩圖
分明唔係吧.你企都企洗係左面.將野同假野係唔分別
如果你真係佢果D位.我會車你唔到???你冇野牙???
咁都車唔到佢真係好笑.注:你係話你企果D位再出波
如果你真係咁打我真係冇咩可能正係車到你600-700血吧??
你出波我都格洗吧???唔通你既波係唔同D???
離線牙羽
發帖
icash
只看該作者 67樓  發表於: 2009-08-09
引用第65樓ooo321於2009-08-09 20:14發表的  :
暑假開始  我同37356已經各自改番自己AC PW , 冇再借比對方
暑假開始後上既一定係我本人 , 但係暑假前有時佢有時我 , 鐘意玩異轉+真百  = 37356
.......

我唔信你水皮到食左200次你都打唔中我一次囧

離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 68樓  發表於: 2009-08-09
引用第66樓龍刃剎於2009-08-09 20:15發表的 :
我又睇少左個
你當迪雲係天魔咁玩.咁一定會拉登了.因為2個波波好明顯有唔同.仲有天魔出波係有防.唔係有防
係高防D.你玩迪雲出招防冇咁高.你自然要走吧???咁我一來你走.咁唔叫拉????
仲有,你玩天魔都有好大問題
.......

氣功波收手起手都算快 點解要走? 防吾得?滾地唔得?