切換到寬版
  • 1877閱讀
  • 22回復

[求助]約翰屈機? [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2010-02-25
引用第19樓désiré於2010-02-25 00:11發表的 : H37Z\xS  
John   D招應該氣旋同破邪最屈機 3 C[ ;2  
不過佢D招唔高攻-    -
wUSWB{y  
試下食我一次氣旋好唔好=] BpK P]V  
包您改觀=] 7>4t{aRf_8  
](W #Tj5-  
引用第17樓光之使者於2010-02-24 23:51發表的 : Xau.4&\d  
really ? 就是開始到而家都覺得時律改左之後全中hit數好似少左.... *]EcjK%  
攻擊力就不知 ~ 
A+dY~@*a  
唔係HIT數少左.. f8n'9HOw>  
而係難全食左... zb3ir|  
以前時律只要係約翰前少少即可全食6個影子... g-]td8}#  
而家... ;Joo!CXHO  
影子攻擊時敵人好易被打走左... 6jnRC*!?  
搞到好難全食+_+
[ 魔法使命在2010-02-25 00:21重新編輯此帖 ]
按此進入→LFO資料博物館
為所有lfo玩家回憶而設
離線désiré
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2010-02-25
引用第20樓魔法使命於2010-02-25 00:11發表的  :
唔係HIT數少左.. :Rq D0>1  
而係難全食左... [;b 9'7j'  
以前時律只要係約翰前少少即可全食6個影子... q8p 'bibY  
而家... 7z$+ *]9-  
.......
EuAa  
g5?Fo%W  
~___~唔洗啦 , 招氣旋高攻 , 但係其他招我覺得唔係好高攻  
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2010-02-25
引用第21樓désiré於2010-02-25 00:21發表的 :
~___~唔洗啦 , 招氣旋高攻 , 但係其他招我覺得唔係好高攻  
&A`QPk8n  
還好啦.. HS2)vd@)  
以前的約翰D招仲低攻+_+ b :+ X3  
氣旋之前又係低攻過時律+_+ |ST&,a$(  
個時約翰主力攻擊招式正是時律+_+ =]"PSY7p  
但時律攻擊力唔係太可觀的說...(當時1900攻2次先打死速度就是力量一開波個D怪)
按此進入→LFO資料博物館
為所有lfo玩家回憶而設
快速回復
限100 字節

上一個 下一個