切換到寬版
  • 5589閱讀
  • 67回復

(轉)  韓服5月18日更新 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線k-man
發帖
icash
只看該作者 60樓  發表於: 2010-05-21
引用第59樓eeeex於2010-05-20 00:51發表的  :
你唔鍾意玩,就走,e到係sdgo區,唔係gvg區
看來你錯區了

算啦
某版主都不理架啦
離線0099090

發帖
icash
只看該作者 61樓  發表於: 2010-05-21
引用第60樓k-man於2010-05-21 14:12發表的  :
算啦
某版主都不理架啦[表情]

我向來都唔理, 你想理都無得理, 而我理唔理都唔關你事
引用第49樓davis555於2010-05-16 04:06發表的  :

你已變成了不值一提的版主了:x
存在感:   0 !

唔會掛...
離線k-man
發帖
icash
只看該作者 62樓  發表於: 2010-05-21
引用第61樓0099090於2010-05-21 14:45發表的  :
唔會掛...[表情]

無錯,,,所以我吹你唔漲/Sosad\
離線
發帖
icash
只看該作者 63樓  發表於: 2010-05-21
引用第60樓k-man於2010-05-21 14:12發表的  :
算啦
某版主都不理架啦[表情]

你想我地點理?.?
扣佢分?.?
禁佢言?.?
佢無錯啵
歡迎愛樂之人加入IBBS愛樂協會
離線異轉小子

發帖
icash
只看該作者 64樓  發表於: 2010-05-21
引用第63樓迪於2010-05-21 18:43發表的  :
你想我地點理?.?
扣佢分?.?
禁佢言?.?
佢無錯啵[表情]

版主提醒:)
題外:岩岩玩C機戰屈到120分比38分
離線denny1997
發帖
icash
只看該作者 65樓  發表於: 2010-05-21
引用第58樓吉野家於2010-05-17 07:19發表的  :
1 電腦都買到類似PS3既手掣 控制方面不成問題
2 4,5年出既Game 有心改版 一定改到 因為日本萬岱同Namco在高達求生戰中 成功改用左一套類似Excel既新系統 超方便 而且技能同升級Parts都幾多下 機體動作不再生硬 可以話各有長處 互相剋制
3 老虎﹑強人在PSP高達激鬥宇宙或前作都好似SDGO既動作咁生硬 但新作高達求生戰中好多機體動作暢順並連貫 老虎空中出SP同地上出SP都有兩種唔同動作 強人出劍狂桶做得照正 馬沙渣古等格鬥拳機更加入衝攻以彌補埋身前既不足但出力就相繼調低以防SDGO拳機既屈機情況出現 中遠攻機體方面加入煙霧彈或其他技能 防拳機屈近身 地形系統方面比前作做得更出色 如沙漠型既MS在沙漠戰時性能全面提升水中戰時更加明顯 變形機體方面雖唔計出力條Bar但攻擊力全面調低 以上各方面改動都好似針對SDGO既弱點黎改 GvG Next Plus既新動作系統更加係為專玩對戰既玩家而設 超級考反應同戰術 絕對不是SDGO同求生戰既牛作可比 兩款作品都可以Online對戰 本人覺得你話對住無思想既npc係大錯特錯 其實SDGO同高達求生戰既系統非常相似 只不過個公仔唔同 兩款作品一比之下 發覺後者明顯優勝並彌補SDGO不足 與GvG相比 你會覺得SDGO超鈍 更唔會出現S級機體都狂屈道具既場面出現
.......

錢用黎搵
但好似係某日記得某人開POST話買防爆哂錢
個個人冇記錯好似係叫做吉野家
請問係咪有自相矛盾既情況?
你都唔想玩依隻GAME,咁你理得我地點姐?學某人話,你都冇權理我地
其實你講咁多野做咩?博出位?要出位就去交友聊天喇。
想叫我地脫出「苦海」?你認為係苦海,但我地認為係樂海,你叫我地走多數都係JJ吹喇叭(牙宇的囧),哂9氣
你唔想玩咪唔好玩囉,有冇人逼你玩先,冇人逼你玩你咪走囉,冇人逼你留係到,你走左我地可能會開心D
啊~有朋友真好~
離線0099090

發帖
icash
只看該作者 66樓  發表於: 2010-05-22
引用第64樓異轉小子於2010-05-21 19:31發表的  :
版主提醒:)
題外:岩岩玩C機戰屈到120分比38分

無錯提黎做乜?
離線
發帖
icash
只看該作者 67樓  發表於: 2010-05-22
引用第58樓吉野家於2010-05-17 07:19發表的  :
1 電腦都買到類似PS3既手掣 控制方面不成問題
2 4,5年出既Game 有心改版 一定改到 因為日本萬岱同Namco在高達求生戰中 成功改用左一套類似Excel既新系統 超方便 而且技能同升級Parts都幾多下 機體動作不再生硬 可以話各有長處 互相剋制
3 老虎﹑強人在PSP高達激鬥宇宙或前作都好似SDGO既動作咁生硬 但新作高達求生戰中好多機體動作暢順並連貫 老虎空中出SP同地上出SP都有兩種唔同動作 強人出劍狂桶做得照正 馬沙渣古等格鬥拳機更加入衝攻以彌補埋身前既不足但出力就相繼調低以防SDGO拳機既屈機情況出現 中遠攻機體方面加入煙霧彈或其他技能 防拳機屈近身 地形系統方面比前作做得更出色 如沙漠型既MS在沙漠戰時性能全面提升水中戰時更加明顯 變形機體方面雖唔計出力條Bar但攻擊力全面調低 以上各方面改動都好似針對SDGO既弱點黎改 GvG Next Plus既新動作系統更加係為專玩對戰既玩家而設 超級考反應同戰術 絕對不是SDGO同求生戰既牛作可比 兩款作品都可以Online對戰 本人覺得你話對住無思想既npc係大錯特錯 其實SDGO同高達求生戰既系統非常相似 只不過個公仔唔同 兩款作品一比之下 發覺後者明顯優勝並彌補SDGO不足 與GvG相比 你會覺得SDGO超鈍 更唔會出現S級機體都狂屈道具既場面出現
.......

我唔用錢咪一樣玩到-_-"
歡迎愛樂之人加入IBBS愛樂協會
快速回復
限100 字節

上一個 下一個