切換到寬版
  • 6316閱讀
  • 59回復

[求助]女角色 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線核爆狗
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2010-09-13
引用第19樓csdd8899於2010-09-13 23:31發表的  :
佢用鐵某某的東東來打的x)
-{r!M(47  
好似係魔劍....
離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2010-09-14
溫蒂, ^S:cNRSW"  
好多人認為溫蒂改到廢左,事實上佢係廢過以前.但招式設定上依然係好強 Ty(yh(oYF`  
可惜配點比較差,沒天降甘露時,速度也好像..........................
近日有人假扮我 在facebook開設戶口 請小心
我絕不會透過facebook聯絡你們
離線jackychan125
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2010-09-14
引用第21樓saradomin於2010-09-14 00:17發表的  : Jq=X!mT d.  
溫蒂, (bM)Nd  
好多人認為溫蒂改到廢左,事實上佢係廢過以前.但招式設定上依然係好強 CAA tco5  
可惜配點比較差,沒天降甘露時,速度也好像..........................
H ,01o5J  
天降甘露+oe=無敵(個人認) 5? S{W  
不過都係神母強d~
離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2010-09-14
引用第22樓jackychan125於2010-09-14 00:21發表的  :
天降甘露+oe=無敵(個人認) %Hl:nT2M  
不過都係神母強d~
m;$F@JJ  
k=d%.kg  
其實我認為溫蒂頭3招已經夠做 z_[ 3IAZ  
我無玩過神母,唔知神母有幾勁 hhh: rmEZl  
af`f*{Co3  
其實,我認為琪琪都是頗強頗好玩的, o q'J*6r  
雖然(琪琪樣衰) 招式比較硬直,但機動性方面算是強(印象中每招都有防禦判定), ,~ia$vI}R  
而且招式設定幾平衡,每招都有其用處. It!.*wp  
T[8"u<O96  
2轉的琪琪格招能力特別出色, 卡哇兒就
離線jackychan125
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2010-09-14
玩琪琪不如玩茱迪/蓮娜 hjm .Ath  
仲勁d tim
離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2010-09-14
引用第24樓jackychan125於2010-09-14 00:36發表的  : %Fm;LQa ]  
玩琪琪不如玩茱迪/蓮娜 ';T5[l,  
仲勁d tim
`0WA!(W  
H2R^t{ w  
你咁講無錯的 ]GPz>k  
(,9cCnvmYU  
玩左LFO一段時間有時會問自已: 頭底我追求什麼? k)GuMw  
用勁角VS個陣10打9勝, 但每次總覺得打得不夠痛快. \ f Fy$  
3ij I2Zy  
其實VS之道係唔係一定要贏? $Aoqtz d\  
輸都原來都可以好開心 u|*| RuY  
有時同/睇人打VS, 見到d人為左贏, 冰火飛馳,雙血,屈極地, 玩遊擊, 咩都見過.(我不會要求對方禁招) `g:^KCGMM  
但係咁樣贏, 我覺得好單調 ;7=J U^@D@  
s{EX ;   
有時玩下比校冷門的角色, 邊打邊諗下有無咩套路可以創出來, 將屬於自已的戰術打出黎, 輸都可以好開心. ua>~$`@gX  
/Rcd}rO  
有時整暈人地之後出大絕,咁贏又何必呢?有時玩下拉据戰(唔等同拉登/遊擊)都係唔錯, 好多年無試過1場VS打成10幾分鐘了 2bG4 ,M  
TdOWdPvYj  
$=QO_t)?  
歡迎笑我真心膠
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2010-09-14
引用第25樓saradomin於2010-09-14 00:49發表的  :
你咁講無錯的[表情]
玩左LFO一段時間有時會問自已: 頭底我追求什麼? L*oL KigT  
.......
.-6s`C2 Y}  
已笑 RKb3=} *C  
你做咁多野都係想我咁講姐
離線yeung43027
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2010-09-14
神母  神屈  最強女角
離線弒月
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2010-09-14
引用第27樓yeung43027於2010-09-14 07:14發表的  : L,GtIZkE  
神母  神屈  最強女角
IKp x~  
我當神母係機械算-.-
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2010-09-14
米兒:可以減MP消耗是亮點 =Ji:nEl]z  
璇瓏:異轉才有遠攻是亮點 ?J-KB3Uv3  
茱迪:VS勁是亮點 i i Y[  
亞真:中毒是亮點 YT8` Vz$+  
幻音:混亂是亮點  8A_(]Q  
琪琪:連技是亮點 r2w7lf66!  
姬絲:召COM,技能是亮點 u9(AT>HxT  
安雅:異轉是亮點 C(hg"_W ou  
蓮娜:雙血是亮點 {}e IpK,+  
神母:招式,攻擊力,範圍是亮點 #1k,t  
女媧:350MP是亮點 X9wi:  
魔姥:封位是亮點 C3gz)!3  
樊嬅:遠攻是亮點  XPKcF I=  
雪姬:冰封技比冰尊還要多... #Xly5J  
暗米+暗女:黑化是亮點
按此進入→LFO資料博物館
為所有lfo玩家回憶而設
離線小魔王
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2010-09-14
樊嬅D技都幾勁下(路過
幻舞戰記 GO GO GO
離線z4a7wq
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2010-09-14
你地個個都錯 <D}k@M Z  
其實最勁既係姬絲 Ns(F%zkm  
你只要玩過姬絲 uWE@7e4'I  
就會知道姬絲D招係好屈同好實用 .CYkb8hF  
\&0NH=*^  
不喜勿X  
離線yeung43027
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2010-09-14
引用第31樓z4a7wq於2010-09-14 18:20發表的  : `KN{0<Ne  
你地個個都錯 PQ" Dl=,  
其實最勁既係姬絲 I6+5mv\  
你只要玩過姬絲 "\ md  
就會知道姬絲D招係好屈同好實用
.......
#"l=Lv  
姬絲5算 神母屈好多^ ^ KV Bz=  
神母D招 又高功又好格  十大屈人
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2010-09-14
其實要打技術vs既話 uP.3(n[&  
安雅唔錯 *"wsMO  
一來混亂其實算係而家最難應付既效果 ``{xm1GK  
當然你玩慣左其實知道點樣可以混亂其間唔俾人打中又可以進行攻擊.. 'tekne  
再加埋安雅佢連技真係掂.. 8I%1 `V  
我朋友拎安雅做下了蓮娜..蓮娜冇混亂其實好易打...
https://www.sendspace.com/file/e4r8v8
離線毒吻皇后

發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2010-09-14
引用第29樓魔法使命於2010-09-14 11:30發表的  : se&:Y&vrc~  
米兒:可以減MP消耗是亮點 ].eGsh2  
璇瓏:異轉才有遠攻是亮點 i -+B{H  
茱迪:VS勁是亮點 -70Ut 4B  
亞真:中毒是亮點 .M04n\  
幻音:混亂是亮點  u?!p[y6  
.......
3/iGSG`  
U.&=b<f(0r  
米兒1轉招-mp而家冇乜用 ~e|~c<!z8@  
唯一扣得多招大天使改完廢到冇人用 WK-WA$7\  
其他招狂出d mp都用唔哂
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2010-09-14
引用第33樓bk的卓男於2010-09-14 18:43發表的  : D{~I  
其實要打技術vs既話 L9(fa+$+#  
安雅唔錯 to2dkU  
一來混亂其實算係而家最難應付既效果 7Q2"]f,$CQ  
當然你玩慣左其實知道點樣可以混亂其間唔俾人打中又可以進行攻擊.. i!9yN: m0  
再加埋安雅佢連技真係掂.. R["_Mff  
.......
lIz"mk  
蓮娜只要破到獵牙就唔難打= = IZ "d s=w  
其實用開蓮娜就覺得佢比想像中冇咁屈但係更好用= =
離線godhand
發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2010-09-14
米兒  蓮娜 神母號
【MY POST】
http://ibbs.hk/read.php?tid=76967
離線623
發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2010-09-15
Kiki
離線毒吻皇后

發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2010-09-15
講真幻音絕對屈機 2?J[D7  
啲招高攻之餘仲好易連技 jG~zpZh  
唔小心中技好快比人食左半條血 `0'Bg2'  
可惜少人玩 2vbm=~)$F  
xd }g1c   
最重要幻音唔多貴
離線adrian98
發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2010-09-15
個人覺得神母冇我想像中咁勁,個人最鍾意璇瓏同nina(屈機的nina)
快速回復
限100 字節

上一個 下一個