切換到寬版
  • 6315閱讀
  • 59回復

[求助]女角色 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2010-09-16
引用第29樓魔法使命於2010-09-14 11:30發表的  : LQ{4r1,u]  
米兒:可以減MP消耗是亮點 hUl FP  
璇瓏:異轉才有遠攻是亮點   g" M1HxlV  
茱迪:VS勁是亮點   yr;oq(&N  
亞真:中毒是亮點   /D~ ,X48+  
幻音:混亂是亮點 +pjD{S~Y  
琪琪:連技是亮點   ,g\.C+.S  
姬絲:召COM,技能是亮點   ,%ajIs"Gi  
安雅:異轉是亮點   '-v~HwC+/T  
蓮娜:雙血是亮點   #4"  \\  
神母:招式,攻擊力,範圍是亮點   R( q fP  
女媧:350MP是亮點   Y@.:U*  
魔姥:封位是亮點 C(gH}N4  
樊嬅:遠攻是亮點   ,e,fOL  
雪姬:冰封技比冰尊還要多... LTa9' q0  
暗米+暗女:黑化是亮點 (cCB3n\20  
.......
j4NS5  
先講一講!想玩新手女角的話比較見意佢玩如下 PqP)<d '/  
米兒,璇瓏,安雅女媧 myJsRb5  
理由3大人物方向走位不用太多技巧,招式本物有極強格招力, fitm*  
一味出招..已可以夠打關,vs ke/o11LP  
最主要容易控制,價錢經濟 f 8uVk|a  
^R2:Z&Iv%  
如果想比較玩難用的 4QDF%#~q^  
蓮娜 魔姥 樊嬅 暗米 雪姬 溫蒂等 =RQ>q  
以上女角控制方面新手的話難上手 但上手後係練成技巧的最好方法 S:R%%cy  
m*a0V  
唔洗技巧地屈機神母係首選 e1'_]   
rP>5OLP  
茱迪 亞真幻音 琪琪姬絲最為平均類型 E&"bgwav{(  
xwz2N5  
最後我覺得LFO女角真係小得行,唔夠廿隻選擇方面太小了 &t6L8[#yd  
的確強力見意U1出多個女角!不用大多玩家看輕女角...
離線nancy1717
發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2010-09-17
我用亞真._." -$mzzYH  
不過我技術好廢下.要用gm裝(都唔夠打)
唉...好悶呀=_="""""""
離線adrian98
發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2010-09-17
魔姥 算是女嗎- -'?講真,用過神母之後會覺得佢得個屈字,冇任何技術可言,唔係咁好玩- -,反而蓮娜 姬絲 璇瓏 茱迪 會好玩D- -' 1o.]"~0:  
/)v X|qtIY  
覺得用神母好high? 蓮娜仲high啦- -
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2010-09-17
引用第42樓adrian98於2010-09-17 18:17發表的  : >a]{q^0  
魔姥 算是女嗎- -'?講真,用過神母之後會覺得佢得個屈字,冇任何技術可言,唔係咁好玩- -,反而蓮娜 姬絲 璇瓏 茱迪 會好玩D- -'
覺得用神母好high? 蓮娜仲high啦- -
nww,y  
蓮娜唔係你想像中咁屈的= =
離線琛仔
發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2010-09-17
姬絲so gd PYW~x@]k%,  
一招實驗品爽死我XD
離線蘋果邦
發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2010-09-24
講真,我問心如果講又平又勁莫過於琪琪,正所謂平正,雖然神母係屈,但係我見到佢個樣已經唔想玩,打機都係想開心姐,一大舊野係到,幾勁我都無曬心情玩=[
http://ibbs.hk/read.php?tid=100515
和我交易的請pm我=]
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2010-09-24
要不是璇瓏,我就不會在IBBS, )0+6^[Tqq  
要不是璇瓏,我就不會玩LFO ^F,sV*  
要不是璇瓏,我就沒有今天的畫功 2. '` mGu  
0xVw{k}1U  
=HMa<"-8  
傲嬌......正 2,aH1Xbex  
看她招的名字,不但有個人風格,還是分優美 *,& 2?E8  
你看流星所表達的意境多美麗,多動人! J/LsL k  
她放棄拉登,放棄屈機 R!f<6l8#W  
只以近攻稱霸這個世界! t xE=AOY5  
永遠也不甘於屈服在小白之下! t. y-b`v  
:^7>kJ5?  
ttOk6-  
所以,結論是,璇瓏最好,其他啥也不用想!
離線蘋果邦
發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2010-09-24
引用第46樓dwchan於2010-09-24 03:22發表的 : +LF#XS@  
要不是璇瓏,我就不會在IBBS, J91[w?,  
要不是璇瓏,我就不會玩LFO ,Cb3R|L8  
要不是璇瓏,我就沒有今天的畫功
.......
12a`,~  
yL*]_  
我都有玩璇瓏,但自從出左招璇瓏亂舞,對佢好感度下降左唔少,係就係又勁又好用,但見到佢出招個樣....同琪琪差無幾"""但都係我個人意見"""
http://ibbs.hk/read.php?tid=100515
和我交易的請pm我=]
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2010-09-24
引用第47樓蘋果邦於2010-09-24 03:56發表的  :
我都有玩璇瓏,但自從出左招璇瓏亂舞,對佢好感度下降左唔少,係就係又勁又好用,但見到佢出招個樣....同琪琪差無幾"""但都係我個人意見"""[表情] [表情]
G18w3BFx  
不滿U1的畫功就自己畫吧,我也是這樣 O2?C *  
1@DC#2hPr  
不過,無論璇瓏再如何的差,她也是最好的!
離線蘋果邦
發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2010-09-24
引用第48樓dwchan於2010-09-24 04:07發表的 :
不滿U1的畫功就自己畫吧,我也是這樣
不過,無論璇瓏再如何的差,她也是最好的!
P {TJ$  
& {}Mds  
jJy:/!i  
不是不滿,我個人提意由你令璇瓏變得更美好=]你幫LFO手畫,一定會令更多人鍾意!!!我第一個 .%zcm  
KdkA@>L!;  
我覺得新手用璇瓏不是太好,太少技有防了吧""不過也不失為一個好選擇
和我交易的請pm我=]
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 50樓  發表於: 2010-09-24
引用第49樓蘋果邦於2010-09-24 04:11發表的 :
不是不滿,我個人提意由你令璇瓏變得更美好=]你幫LFO手畫,一定會令更多人鍾意!!!我第一個[表情]
.......
d bI>\khI  
OQVrg2A%(  
h>N}M}8  
看,連COSPLAY也這麼正(?) GG} %  
8y;Rw#Dz  
好了璇瓏VS吧...... ]c.w+<  
那個.... wQ}r/2n|^  
嗯.... RBX<>*  
是一個不能屈機的人物.....
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 51樓  發表於: 2010-09-24
引用第50樓dwchan於2010-09-24 04:18發表的  :
^ Ltho`  
看,連COSPLAY也這麼正(?)
.......
H;H=8'  
出下服裝系統都唔錯 @@
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 52樓  發表於: 2010-09-24
引用第43樓tommywu於2010-09-17 18:26發表的  :
蓮娜唔係你想像中咁屈的= =
Jt~Ivn,  
這是視乎用的那個人:)
敗者無一死 將來富如山
離線hangken
發帖
icash
只看該作者 53樓  發表於: 2010-09-24
女角色:神母號絕對屈機
我返嚟啦,好懷念LFO呀!!
想搞番個LFO group,搞啲聚會同比賽玩下,亦收LFO卡
WhatsApp:55927276
離線極♂霍雷
發帖
icash
只看該作者 54樓  發表於: 2010-09-24
引用第40樓無神論乂於2010-09-16 15:49發表的  :
先講一講!想玩新手女角的話比較見意佢玩如下 pR0[qsQM  
米兒,璇瓏,安雅女媧 spK8^sh  
理由3大人物方向走位不用太多技巧,招式本物有極強格招力, bcIae0LZ  
一味出招..已可以夠打關,vs iL/c^(1  
.......
UG| /Px ]  
SZ` 7t=I2  
挑 新手玩女角都係貪佢有胸而已
離線gor
發帖
icash
只看該作者 55樓  發表於: 2010-09-25
一直以為茱迪係男角
離線francis
發帖
icash
只看該作者 56樓  發表於: 2010-09-25
引用第5樓譚sir於2010-09-13 22:06發表的  : `Fqth^RK?p  
米兒又勁又kawaii  [表情]
{X,%GI  
異轉夠哂扒

放迪倫acc
離線緣來是妳
發帖
icash
只看該作者 57樓  發表於: 2010-09-29
好難想像茱迪2左會點.....一個完全冇元力可言的角...
離線schun
發帖
icash
只看該作者 58樓  發表於: 2010-09-30
連娜啦 個胸夠大 應該有E CUP掛 幾好玩架A__A
殺道行者 殺道行者漫畫 殺道行者線上漫畫 楓林漫畫
http://www.m3721.com/comic/354/
離線yeung43027
發帖
icash
只看該作者 59樓  發表於: 2010-09-30
引用第56樓francis於2010-09-25 09:15發表的  :
異轉夠哂扒
082}=Tsx   
異轉係扒左D 但係都係勁
快速回復
限100 字節

上一個 下一個