切換到寬版
  • 3343閱讀
  • 34回復

~問答~(題目:遠攻) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線nero0123

發帖
icash
只看樓主 正序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2010-09-14
— 本帖被 saizen 從 LFO遊戲討論區 移動到本區(2010-09-14) —
第1條問題:大家覺得咩遠攻最高攻?         我:剎動波 C2LG@iCIE  
第2條問題:大家覺得咩遠攻最好格?         我:龍皇噬 c2V_|oL  
第3條問題:大家覺得咩遠攻最好用?         我:邪殺骷髏波 kPOk.F%)  
最後一條問題:大家最鍾意用咩遠攻?       我:剎動波
[ nero0123在2010-09-14 20:25重新編輯此帖 ]
離線琛仔
發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2010-09-17
你地無視左終極魔人個招遠攻.... \Uh/(q7  
第1條問題:大家覺得咩遠攻最高攻?無言的說:剎動波         =?L16mu1&  
第2條問題:大家覺得咩遠攻最好格?終極魔人個招   )%/ Ni^  
第3條問題:大家覺得咩遠攻最好用?真龍波       ral =`/p  
最後一條問題:大家最鍾意用咩遠攻?真龍波-v-迪雲超級迷(雖然近排無乜用)      
離線yeungk
發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2010-09-17
真係要我答? (xfy?N  
迪倫果招囉.........
[img][/img]
Edward小店-----http://ibbs.hk/read.php?tid=90896
信譽良好,上黎睇下有無野岩
離線sasalree
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2010-09-15
引用第31樓nero0123於2010-09-15 21:57發表的  :
奧龍招狂獸怒吼砲都唔錯-V-
z9Y}[ pN  
三頭龍波
有技術1lv無裝星仔能打贏無技術200lv有裝迪倫嗎?
離線nero0123
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2010-09-15
引用第29樓a1994109於2010-09-15 21:50發表的  : mj& 4FQ#O*  
奧龍被無視了
,Igd<A=  
奧龍招狂獸怒吼砲都唔錯-V-
離線雷神

發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2010-09-15
引用第29樓a1994109於2010-09-15 21:50發表的  : wn>?r ?KIB  
奧龍被無視了
qJJ~#W)  
冇計,依加出左咁多高攻的遠攻
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2010-09-15
奧龍被無視了
冰の血繼限界!

離線雷神

發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2010-09-15
引用樓主nero0123於2010-09-14 20:01發表的 ~問答~(題目:遠攻) : L{AfrgN  
第1條問題:大家覺得咩遠攻最高攻?         我:剎動波 ,e5#wz  
第2條問題:大家覺得咩遠攻最好格?         我:龍皇噬 _|vY)4B 4U  
第3條問題:大家覺得咩遠攻最好用?         我:邪殺骷髏波 md`"zV  
最後一條問題:大家最鍾意用咩遠攻?       我:剎動波
`_5{: 9N$  
第1條問題:大家覺得咩遠攻最高攻?         我:剎動波 :PF6xL&  
第2條問題:大家覺得咩遠攻最好格?         我:龍皇噬 OykYXFv*  
第3條問題:大家覺得咩遠攻最好用?         我:巨戰 f" g-Hbl5  
最後一條問題:大家最鍾意用咩遠攻?       我:巨戰
離線nero0123
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2010-09-15
引用第25樓adrian98於2010-09-14 21:57發表的  : )$7-C NWr~  
第1條問題:大家覺得咩遠攻最高攻?         我:剎動波 (當然的了-- --) KBkS>0;X  
第2條問題:大家覺得咩遠攻最好格?         我:巨大吧,龍皇都幾好的說 TIre,s)_  
第3條問題:大家覺得咩遠攻最好用?         我:卡倫招野,勝在夠快,邪殺骷髏波,係咁出=屈機- - Tkf JC|6  
最後一條問題:大家最鍾意用咩遠攻?       我:破空拳算嗎?(<--星奇迷),迪雲:龍光炮,迪倫:龍皇,黑仔:剎動波...太多了,總括來說,當然是破空拳了- -
k@/s-^ry3  
你咁多遠攻中2既-V-破空緊係算啦-V-我都幾中2星仔
離線3838
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2010-09-14
第1條問題:大家覺得咩遠攻最高攻?         巨大 aokV'6  
第2條問題:大家覺得咩遠攻最好格?        龍皇 2{fPQQ;#  
第3條問題:大家覺得咩遠攻最好用?         龍皇 7ajkp+E6  
最後一條問題:大家最鍾意用咩遠攻?       虎牙!!!
離線adrian98
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2010-09-14
第1條問題:大家覺得咩遠攻最高攻?         我:剎動波 (當然的了-- --) GB\1'  
第2條問題:大家覺得咩遠攻最好格?         我:巨大吧,龍皇都幾好的說 1}Mdo&:t  
第3條問題:大家覺得咩遠攻最好用?         我:卡倫招野,勝在夠快,邪殺骷髏波,係咁出=屈機- - D3xyJ  
最後一條問題:大家最鍾意用咩遠攻?       我:破空拳算嗎?(<--星奇迷),迪雲:龍光炮,迪倫:龍皇,黑仔:剎動波...太多了,總括來說,當然是破空拳了- -
離線阿月
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2010-09-14
龍皇都叫格咩
離線shining1997
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2010-09-14
第1條問題:大家覺得咩遠攻最高攻?         巨戰 Q$XNs%7w5,  
第2條問題:大家覺得咩遠攻最好格?         龍皇 bji^b@ us_  
第3條問題:大家覺得咩遠攻最好用?         龍皇 Wi%e9r{hU  
最後一條問題:大家最鍾意用咩遠攻?      氣功波
[ shining1997在2010-09-14 21:42重新編輯此帖 ]
我不會在遊戲中使用BUG而影響其他人遊戲- -算吧啦你^_^
離線kelvinpokemo
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2010-09-14
1.巨大 poU1Q#+4p*  
2.滅絕死光 1];OGJuJ2  
3.爆真 U *K6FWqiB  
4.必一 =]

離線☆大地☆
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2010-09-14
第1條問題:大家覺得咩遠攻最高攻?         我:剎動波 I3, 0vnE@  
第2條問題:大家覺得咩遠攻最好格?         我:龍皇噬   "OWW -m  
第3條問題:大家覺得咩遠攻最好用?         我:龍皇噬
離線nero0123
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2010-09-14
龍皇個樣,龍頭波咁o既幅
離線yeung43027
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2010-09-14
引用第18樓nero0123於2010-09-14 20:24發表的  : KD^n7+w%  
個樣呀-_-
6]NaP _\0  
講好D  5明呀=^= h$l`)AH^  
個招技係咩技?
離線nero0123
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2010-09-14
個樣呀-_-
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2010-09-14
引用第15樓nero0123於2010-09-14 20:18發表的  : 3R<VpN){  
隻冬冬鼠同個龍頭氣攻波既分別-_-
&G)/i*  
龍頭氣攻波新招?
冰の血繼限界!

離線jackychan125
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2010-09-14
引用第15樓nero0123於2010-09-14 20:18發表的  : HdRwDW@7=  
隻冬冬鼠同個龍頭氣攻波既分別-_-
\3T[Cy|5|  
噤你就問得清楚d~ d >O/Zal  
直接問遠攻咪得lor
快速回復
限100 字節

上一個 下一個