切換到寬版
  • 1632閱讀
  • 19回復

~~~蘋果園~~~(放布村哭,份子重組,凶獸血漿)一次過收打九折! [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線蘋果邦

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2010-09-23
蘋果園=]

!不回帖就不回pm!問我無賣嘅野我都唔會回!

一樓----------------------我收同賣嘅野
二樓----------------------交易紀錄(有待更新)

注意!
1.才剛開始買卡不久,賣嘅野比較少!!!
2.我未有銀行ac所以收野只用u1點or其他提供比我嘅點數收。
3.我收嘅野可以入數、用點數、電交、面交(要近我同要就時間)或用我賣嘅野換。
4.有不良紀錄嘅我都會同你交易,但一定要你先。
5.我相信無咩人會想自己比先,但除(換招、人 )白名單可以我比先外,點數換或PM交易都係你比先(pm有計傾)。
6.在下只有在ibbs賣野(暫時)
7.   ---重點!!!!---   我都想長做長有的,所以  唔好昆我!!!!!
8.我msn為[email protected]請睇清楚!!!!!!!!!以防被騙!!!!!!!
9.其實我唔係好鍾意(其實係好憎)人地用別賣家的價錢與我相比"""
e.g. A:xxx個招都係收30蚊咋,所以我只會收20蚊=]
黑名單x_X
(LFO)ICAC不法人員
我係遊戲大街收緊野個陣無啦啦用粗俗言語鬧我,不停辱罵我,之後重屈我淨係識得講粗口,我叫佢影比我睇我邊到有影佢就一直'唉',然後又係到作佢嘅偉論屈我,我唔so佢佢就話我唔夠做,最後導致無人同我交易同搞到我無心情玩LFO住。

---------------------------------------------------------我係分格線---------------------------------------------------------
現在加設代升,全人手升。(絕對不是BUG OR外掛!!!)(可影低升級過程插圖)(開房pw在交易時傾,可隨時入房check)
只接收1-150lv範圍的升級

收費如下:(可用u1點)

1-50($20)(可用招換)

50-100($30)(可用招換)

100-50($40)(可用我收的招換)

1-150($50)(U1點)

唔係個個人物都代升(JOHN,幻音神巫.....pm我問)

PEAK外的ser要有裝,peak我可提供,(最好有gm裝,黑石or龍鞋,終手or羅倫斯手,炎冰頭or終頭,古龍盾or其他勁盾)

1-50 lv(四小時-八小時內完成,要睇下有咩關)

最好有m11後個D

50-100lv (最少開到m23,一日至兩日內,睇下咩人)

100-150(一定要最少開到移動實驗室,因為人手升,唔打移動實驗室好難升)

1-150lv(包括以上所有條件)
詳情pm我傾,

我賣嘅野(現不接受代升換招)

阿真:毒霧攻擊

泰加:唯我獨尊

柏高:轟天密林
姬絲:藥水投擲(x2)
紅魔鬼:熔岩彈(x2)

米兒:愛心光波(異轉招式) 

奧龍:異轉信物-凶獸血漿(自出)
鬼鎧:一閃
溫蒂:人物    十級風暴
菲雲:烈火焚身

申武玄:引力棍($20) 怒虎彈($20)猛虎棍勁($20)

域多:彗星閃刀(30$),穿梭破空閃(異轉招式) ($20)

撒卡:人物($10)

邪鬼:邪神降臨 ($30)

陸道:異轉信物-阿修羅的慈愛($30)

馬龍: 真獨龍鑽(異轉招式) ($20)

勇心:心。燃燒 ,心。欲斷

蓋亞:半月破(異轉招式) (自出),牢動破($30)

亨利:異轉信物-后羿的眼睛($20) 降龍掌($30)

琪琪:異轉信物-亞空間時光機($20)

魔姥:寄生虫($10)

巫神:深淵爆發($10)

宇歷斯:人物($30)

卓男:核子爆彈($30)

布村哭:人物($60可議價)

火焰使徒:火葬($25)

亨利:降龍掌($20) 

安德魯:人物(自出),百足纏手($30)
璇瓏:野蠻之女   爆破拳   疾風連打(異轉招)   馬龍日記
地藏十兵衛:忍法大風車  殘影術   五連殺
幻音神巫:詛咒迷霧  吸精大法

我收嘅野:pm可議價=] (如上有野想要可換)
白帝:異轉信物-真主的心(最好$60),千擊敲(最好$50內),異轉招(白帝龍牙斬已收)
蚩尤:狂怒紅蓮斬($50)
黃帝:太陽彈($50)第一劍技。昇($80)
勇心:心。不死($50)
我見不少玩家放棄lfo而把所有招式及人物放出,如果能夠平放給我,就最好不過

本人主玩PEAK,以下為在下人物。
[PEAK]jessie蘋果蘋果witchjohn蘋果omegah蘋果king蘋果chiyua蘋果Yungsum蘋果fox蘋果Blake蘋果
[TST]anya蘋果

注意!!!在遊戲世界內名字相似的有很多,請看清楚所有字句,我的名字通常是角色英文原名
加[蘋果]二字。

[ 蘋果邦在2010-10-02 14:50重新編輯此帖 ]
http://ibbs.hk/read.php?tid=100515
和我交易的請pm我=]
離線蘋果邦
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2010-09-23
交易紀錄如下:(有好多唔記得~~)
1.我用$買cy(真人名縮寫,對方要求)霍雷(面交,成功)
2.我用$200買(ibbs)大俠陳   白龍吐焰,霸雷彈,連環霸雷彈,千翼烈刃
3.我用$100買(ibbs)9999 獄之探戈,深夜鈴聲,血煉魔爪,潛龍爪,爆破彈,殘影術,戰神面具,疾風連打
4.用兩個闇。念源體換得(ibbs)5555886的升級服務
5.我用$200加魔影暴風換得(ibbs)大俠陳 防護璧 破邪結界 氣旋斬 魔法王密碼 魔法光斬刀 魔法破邪彈 魔法皇的咒詛
6.我用$100買了(ibbs)暴走疾風 開天辟地,心。欲斷
7.我用$400換得(ibbs)大俠陳 第一劍技。仞,炎帝真元,瞬移劍,猛雷斷嶽,帝皇降臨彈,白帝龍牙斬,元力彈,君臨寶劍
8.我用$100換得(ibbs)9999 馬龍的日記,雷神之鎚,忍法。控影術,忍法。人偶送葬,浴血狂號,沖天腿
9.我用$100買得(ibbs)大俠陳 雷烏,心。燃燒
10.我用$180買得(ibbs)9999 黃帝人物,第一劍技。突,皇帝內經,六獸噬魂,星人背包
11.我用u1 500點換得(ibbs)阿月 千擊敲
12.我用旋風炮拳換得(ibbs)asa545 超震動刀
13.我用異轉信物-鏡心婆婆的項鍊  換得  (ibbs)龍翼87 百足纏手
14.我用陀虎訣換得(ibbs)cyrus9090 樂雲人物
15.我用超震動刀換得(IBBS) 光之龍翼 黑印封帶 重組份子
16.我用十字旋風拳換(ibbs)asa545 心燃燒
17.我用$300換得(ibbs)~嘉敏~十多招(不打出來了)
18.我用機關炮轟炸 換 (ibbs)aradomin十字旋風拳 
19.我用1400gash換得(ibbs)tonytonytony 狂怒紅蓮斬  ,真主的心
20.(LFO)劍EX用60蚊買我黑羅剎異信+黑旋 (我先)(成功)
[ 蘋果邦在2010-09-26 21:39重新編輯此帖 ]
http://ibbs.hk/read.php?tid=100515
和我交易的請pm我=]
離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2010-09-24
新店開張,價錢應調低少少(參考大俠陳價調低10-20)
先賺足夠交易紀錄然後再加價
(只供參考)

收機關炮轟炸$10,放不放?
或到我的post選一點東西
http://ibbs.hk/read.php?tid=96364&fpage=2
近日有人假扮我 在facebook開設戶口 請小心
我絕不會透過facebook聯絡你們
離線蘋果邦
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2010-09-24
引用第2樓saradomin於2010-09-24 01:07發表的 :
新店開張,價錢應調低少少(參考大俠陳價調低10-20)
先賺足夠交易紀錄然後再加價 [表情]
(只供參考)
收機關炮轟炸$10,放不放?
.......

已pm
和我交易的請pm我=]
離線蘋果邦
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2010-09-24
9月24號第一推!!!!!
和我交易的請pm我=]
離線龍翼87
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2010-09-25
鏡心婆婆的項鍊點換
離線蘋果邦
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2010-09-25
引用第5樓龍翼87於2010-09-25 10:38發表的 :
鏡心婆婆的項鍊點換

一係換一係買"""放post
和我交易的請pm我=]
離線光之龍翼
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2010-09-25
超震動刀 點換??
唔用錢收
pm我

樓主留言:

已pm=]無就你pm我=]

離線蘋果邦
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2010-09-25
引用第5樓龍翼87於2010-09-25 10:38發表的 :
鏡心婆婆的項鍊點換

已pm
和我交易的請pm我=]
離線龍翼87
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2010-09-25
引用第8樓蘋果邦於2010-09-25 18:21發表的  :
已pm

完全收唔到

樓主留言:

收到了嗎??

離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2010-09-25
引用第3樓蘋果邦於2010-09-24 01:18發表的  :
已pm

引用第9樓龍翼87於2010-09-25 19:10發表的  :

完全收唔到

無呃你, 我真係收唔到你pm

樓主留言:

pm了,如有請回,多謝

離線蘋果邦
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2010-09-26
我推!我推!我推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推
9月26日推
和我交易的請pm我=]
離線5555886
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2010-09-26
我呢2日唔得閒姐,唔洗通緝我既- -'

樓主留言:

加返你入好友名單=]

離線5555886
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2010-09-26
一場誤會,唔緊要~
離線蘋果邦
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2010-09-27
9月27日一推~~~~~~
和我交易的請pm我=]
離線蘋果邦
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2010-09-29
9月29日一推,push~~~~~~
和我交易的請pm我=]
離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2010-10-03
收半月破換 幫你隻黃帝150同fox150(幫埋你隻fox羅十萬伏特)
離線talenli

發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2010-10-03
有野問
已pm
離線冰河
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2010-10-25
布村哭>$$$$??
離線louis885
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2010-10-31
萬獸/亡命換穿梭破空閃我先ok?
快速回復
限100 字節

上一個 下一個