切換到寬版
  • 5842閱讀
  • 57回復

只想說,LFO的壽命,如各位玩家還不去重視...... [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線花生男

發帖
icash
只看樓主 正序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2010-10-03
— (saizen) 請不要提及/引用axel假死事件的任何資料.
5點前請修改. (2010-10-03 16:58) —
就算誰人真死好假死了也好,
這是一個警示:生命有限!除了尊重生命,也應尊重一切有限的事物!
但是現在眼看LFO裡,那些不良玩家為自己的快樂,毫不尊重地用作弊程式破解人物......例:
去破解特別版迪倫,那有否尊重原本的幾位持有者?
去破解山本太一,那麼有沒有尊重使用山本太一人物的GM們?
一些不去作弊默默用人手升級的玩家;卻被人隨便用作弊程式日上250lv甚至300lv,
有尊重過一眾默默努力支持這遊戲的玩家嗎?
任何好遊戲都會有缺憾的地方;但缺憾歸缺憾,
這個遊戲多虧這班使用作弊程式的玩家,都破壞了!!
他們玩遊戲當然就說:我在玩罷了。
那麼有沒有見到你在考試作弊去?難道你又說"我在玩罷了"?
我認為就算沒有這班作弊玩家也不會影響LFO的生存!
甚麼遊戲也有作弊有外掛,我明白遊戲商有時"隻眼開隻眼閉",
但是我們忠心的玩家不能做到的事,你們卻可以做到啊,
請問是否應該做點東西出來回應玩家們?
難道要引用狼來了故事:第三次在說LFO要死了的時候才回應嗎?

覺得我來抽水好來亂都好,我對某些玩家好失望!
我不過想大家正視問題罷了......
事不關己就己不勞心嗎?
好,那麼就甘心讓LFO沉淪下去?
[ 花生男在2010-10-03 16:58重新編輯此帖 ]
Bug知所謂,作弊不斷。
假的真不了,被封無得怨。
離線yukhim1234
發帖
icash
只看該作者 57樓  發表於: 2010-10-16
大家一起呃POST吧
離線yeungk
發帖
icash
只看該作者 56樓  發表於: 2010-10-13
外掛9 太多了............
如果小d 外掛既米好囉
[img][/img]
Edward小店-----http://ibbs.hk/read.php?tid=90896
信譽良好,上黎睇下有無野岩
離線zsdfghjkl

發帖
icash
只看該作者 55樓  發表於: 2010-10-12
引用第51樓saradomin於2010-10-11 22:55發表的  :
有D角色配點好到呢...................... [表情]
300LV加爆攻防,就算唔加MP, SP都爆唔到8000hp, sosad

MP SP高但招lv廢,技術廢都係一樣照殺
去去~魔法~走!!!
離線吉野家
發帖
icash
只看該作者 54樓  發表於: 2010-10-12
國寶都被人用紅外線影裸照代出寫真 只可說新一代既人道德倫亡 如同魔鬼般可恥
亦可能係世界末日審判日前既徵兆 被邪惡侵佔既人種會被淘汰 善良既人種可繼續生存
本人晚間上1次ibbs,日間忙多數去學開船,想交易就pm我或直接搵阿陳!
離線vegeta
發帖
icash
只看該作者 53樓  發表於: 2010-10-12
好同意你講野
但人就係咁,好多人都會用任何方法,不擇手段去爭取最高境界
所以,呢D負面野係唔需要講,講左D人都會做架
離線623
發帖
icash
只看該作者 52樓  發表於: 2010-10-11
引用第51樓saradomin於2010-10-11 22:55發表的  :
有D角色配點好到呢...................... [表情]
300LV加爆攻防,就算唔加MP, SP都爆唔到8000Mp, sosad

hp?
離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 51樓  發表於: 2010-10-11
有D角色配點好到呢......................
300LV加爆攻防,就算唔加MP, SP都爆唔到8000hp, sosad
[ saradomin在2010-10-11 23:18重新編輯此帖 ]
近日有人假扮我 在facebook開設戶口 請小心
我絕不會透過facebook聯絡你們
離線csdd8899

發帖
icash
只看該作者 50樓  發表於: 2010-10-11
引用第47樓zsdfghjkl於2010-10-11 20:49發表的  :
技術勁過佢咪得,lfo唔應該睇lv睇人=[

300LV一樣被轟下:)
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2010-10-11
雙重標準的一班傢伙:(
敗者無一死 將來富如山
離線花生男
發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2010-10-11
以前,LFO真的是為VS不是主要為升LV
升LV不過是為了得到一個較好的等級罷了,
但是現在......就像是等級代表一切似的......
害得很多忠實玩家不敢VS,
不敢的原因並不是真的不敢,
不過遇著21億攻的作弊玩家,你叫人怎樣打?
Bug知所謂,作弊不斷。
假的真不了,被封無得怨。
離線zsdfghjkl

發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2010-10-11
引用第45樓淆底3499於2010-10-11 20:47發表的  :
試過比條BUG 9 250LV既人串我低LV學咩人嘈

技術勁過佢咪得,lfo唔應該睇lv睇人=[
去去~魔法~走!!!
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2010-10-11
引用第45樓淆底3499於2010-10-11 20:47發表的  :

+1
用隻150卓男600攻防話我冇資格打vs:(
離線淆底3499
發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2010-10-11
引用第41樓zsdfghjkl於2010-10-11 20:28發表的 :
我都試過,d外掛狗開始認為自己係老手,高手了=[

離線七星會員
發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2010-10-11
引用第42樓tommywu於2010-10-11 20:29發表的  :
狗改不了食 屎
當自己係老手,高手其實咪都係冇品:(

同埋玩家心態變左...
以前無論玩外 掛影唔影響人都好..
都一定俾人話係外 掛狗~~
但係依家d 人認為唔影響到人就得...
有送份人仲要美化自己做緊既野~
好似用外 掛整到d 人物未出既招玩~
用外 掛特登搵bug玩就話自己研究...
浪費時間
離線黑天狗
發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2010-10-11
引用第41樓zsdfghjkl於2010-10-11 20:28發表的  :

外掛老、高手。(雖然我覺得連這個也稱不上)
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2010-10-11
引用第41樓zsdfghjkl於2010-10-11 20:28發表的  :

狗改不了食 屎
當自己係老手,高手其實咪都係冇品:(
離線zsdfghjkl

發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2010-10-11
引用第35樓淆底3499於2010-10-03 21:25發表的  :
咳...我就試過D招變哂1LV

去去~魔法~走!!!
離線【龍翼】
發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2010-10-10
冇玩LFO好耐了
LFO D自以為思想好成熟既人大把
高Lv就覺得自己型仔D
由1.0到而加最記得係我唔玩之前經常見到D所謂既高手講:"車,我玩LFO為VS渣MA  ,LFO最重要係VS唔係升Lv囉"  唔想升Lv又要想玩招VS 就係呢D人抱住呢D心理 做死LFO
呢D人起馬都會認一半 ,另一種人就係認都唔認 明明係BUG既 都重要唔認 似住自己升過1,2隻150 ,就係到Bug多2,3隻 之後話"我升個陣你都未玩LFO啦細路" 升過1隻又點?咁就代表可以Bug多2,3隻?

總結LFO而加剩下的只有:
1.又要威又要戴頭盔
2.自以為是既哥哥仔
3.綿羊
4.小量忠誠玩家
離線adrian98
發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2010-10-04
完全同意,bug狗們已經成功破壞了這隻game了,係大街話幫人bug,一D面都唔比班GM... ...
快速回復
限100 字節

上一個 下一個