切換到寬版
  • 3600閱讀
  • 39回復

點解LFO唔出落PS3度保命呢? [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線吉野家

發帖
icash
只看樓主 正序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2010-10-15
— 本帖被 saizen 執行鎖定操作(2010-10-17) —
我最近玩緊2隻動作Games分別係Scott Pilgrim vs. The World The Game同Castle Crashers 形式大致同LFO相似但冇LFO咁豐富好玩

其實LFO最大問題就係外掛 最好解決Bug9既方法就係出落PS3度保命 因為Sony既保安更新得好密 外國好多蚊形遊戲開發商都出落PS3度防外掛入侵 而且PS Store用點買擴展包又易又方便 長遠計用電腦玩Online Game又危險又多外掛 倒不如出落PS3度吸納全世界既玩家重好 而且呢類玩家都係以正當玩家為主
本人晚間上1次ibbs,日間忙多數去學開船,想交易就pm我或直接搵阿陳!
離線kelvinpokemo
發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2010-10-16
出落PS3度真係得閒冇野做咩?-.-
玩game次次入碟
5見左=88
冇keyboard又冇mouse
打5到家又難出招
搵鬼玩咩?-.-

離線吉野家
發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2010-10-16
引用第27樓yukhim1234於2010-10-16 14:29發表的  :
Ps3有鬼用咩?都唔係ONLINE= ="不如玩LFO好過

PS3絕對係Online 你可以參考Sony出既Little Big Planet呢隻勁Game 取得多個外國遊戲獎 銷路破晒歷史記錄 更可自行創作舞台關卡角色同故事 上傳到網上給每1個玩家一同爆關 Little Big Planet 2更成為全世界焦點

解答翻樓上位人兄點解出落PS3保命 首先現時網上遊戲都必需要用電腦去執行.EXE檔等 但PS3有獨特既執行方式(Java) 唔會比一般玩家執行到外掛或入侵程式 編寫程式更加係冇可能既事 如果你強行修改PS3既保安程式並執行外掛 好快會被Sony釘帳起訴(如規避器例子一樣) 如果你勁到老外黑客咁改機兼改埋Sony PS3既更新程式 理論上就好似PSP機被破解一樣情況 一定玩唔到Online 因為一玩就衰硬 更新遊戲包包更加唔洗諗

LFO同SD高達都出現同一個情況 Bug多、外掛多、漏洞多 SD高達更時常出現彈機狗 而且各國玩家們被迫分隔各地 令對戰度大減

解答下面位人兄係唔洗入碟 PS3好多網上購買既遊戲都係直接下載黎玩 Scott Pilgrim vs. The World The Game同Castle Crashers就係例子 解決左外掛同保安問題 U1多D人手專注於遊戲創作 令LFO更好玩

Sorry用到PS3既Keyboard同Mouse 因為有USB頭
[ 吉野家在2010-10-16 21:39重新編輯此帖 ]
本人晚間上1次ibbs,日間忙多數去學開船,想交易就pm我或直接搵阿陳!
離線異轉小子

發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2010-10-16
引用第36樓乂百樂乂於2010-10-16 20:09發表的  :
你係先知!?

就呢個字
都可以解做10年後
離線乂百樂乂
發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2010-10-16
引用第35樓s023241於2010-10-16 19:58發表的  :
因為lfo就汁=)

你係先知!?
離線s023241

發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2010-10-16
引用第34樓淆底3499於2010-10-16 17:46發表的  :
點解U1要保命- -

因為lfo就汁=)
http://ibbs.hk/?u=6678          
↑↑Cick入去即可獲得LFO閃卡序號一組↑↑
離線淆底3499
發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2010-10-16
點解U1要保命- -
離線tonytonytony
發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2010-10-16
點解樓主一定知LFO會放錢落PS3度既?_?
SABER~
離線yukhim1234
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2010-10-16
人地台版勁多活動,唉..HK 既lfo話知你啦~
離線a10fc98
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2010-10-16
十卜[樓 主] .....
我認為u1啲活動不9多
離線tszkin
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2010-10-16
引用第28樓william於2010-10-16 15:43發表的  :
有ps3d人唔多,就算有都會玩其他game.

我會玩Call of Duty =[
按下圖有好東西~
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2010-10-16
認同william既講法~
離線william
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2010-10-16
有ps3d人唔多,就算有都會玩其他game.
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2010-10-16
Ps3有鬼用咩?都唔係ONLINE= ="不如玩LFO好過
離線吉野家
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2010-10-16
引用第11樓mingyung於2010-10-15 18:08發表的  :
PS3如何更新`?
LFO出新人物既話,要點搞......

現時好多PS3遊戲都有更新提供下載(照用U1點增值抽招或買招,再於官網輸入,入PS3既LFO時會提供招式下載更新及認證通知) 有比錢有免費有試玩 而且每個遊戲開發商都有屬於自己既商品架 實際Sony只提供安全同世界玩家兩樣野

舉例Scott Pilgrim vs. The World The Game開始唔多人識 出左落PS3同X-Box更可與電腦連線 Demo一出後 勁多人問 全世界勁多校園玩家買 其系統同小鴻新作一樣

再說Castle Crashers更成為本年度E3最Cuite動作遊戲 更翻譯成多個語言版 兩隻2D橫向動作遊戲都係今年佳作 在全世界銷路方便超越好多靚畫面3D大作 如果LFO以獨特角色故事出落PS3度 保住一班正常玩家並吸納全世界新玩家連線一起對戰 我諗連街霸地位都被5大角色+邪鬼取代

破解只有玩老翻碟不能更新 你試下用破解老翻光碟上網下載或連線>_< 而且LFO係一隻Online Game 唔連上網你點玩? 其實每部PS3連上Sony都會自動出示ISP帳號同機身碼(似i-Pod) 只要你係不正當玩家 好快會被Sony釘機並起訴 外國已經有好多呢類例子

講真我唔太讚成用電腦玩網上遊戲 安全同外掛已經係一個問題 唔係微軟唔洗專登出部X-Box黎防盜版防外掛啦 盜版自閉時代已經過去啦 上網玩新野就要付出代價下載
[ 吉野家在2010-10-16 12:57重新編輯此帖 ]
離線harryx123
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2010-10-16
PS3衣家比人破解左乜你估D人會真係走去買隻LFO PS3 GAME出黎玩? 老死都DOWN啦
離線leunghoyin05
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2010-10-16
出落ps3到係冇咩人玩,因為不能抽卡等,而且咩都有齊,lfo唔係3d,冇咩吸引力

同ps3 的games比下去
放卡倫ac連身份證380/冰火飛馳90/真龍殺+魔狼滅120 全九卡店 放ac信譽保證
離線12345678901
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2010-10-15
出ps3的話
個價一定貴
但係電腦的話
個價最多都係$20就有得玩
離線zero00
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2010-10-15
借一套ps3 games開發程式=U1白做幾年以上
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2010-10-15
你唔好問下,點解lfo唔出係wii到
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)