切換到寬版
  • 3642閱讀
  • 8回復

[求助]合體戰神-德特 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線saradomin

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2010-11-28
請問樂雲如何合德特? igj@{FN  
請問龐士如何合德特? :vyf-K 74M  
已爬文,沒有相關資料 PVc|y.  
YPDsE&,J)  
樂雲合米兒----->獸神 7d8qs%nA  
樂雲合幻音----->愛莉
[ saradomin在2010-11-29 22:03重新編輯此帖 ]
近日有人假扮我 在facebook開設戶口 請小心
我絕不會透過facebook聯絡你們
離線小小鹹
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2010-11-28
自己撞算la= = 64rk^Um  
人地打出黎唔可信(我認為) "M0l;  
我試過同一個方法合愛莉 合3次都係波加= = *([)X2A@+  
唯有放棄 cPaWJ+c  
最後哈邦+烈追風竟然=愛莉
離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2010-11-28
引用第1樓小小鹹於2010-11-28 17:58發表的  : bb/?02*)H  
自己撞算la= = \pD=Lv9  
人地打出黎唔可信(我認為) SP?U@w%}  
我試過同一個方法合愛莉 合3次都係波加= = chMc(.cN0  
唯有放棄 +\8krA  
最後哈邦+烈追風竟然=愛莉
i@R$g~~-D  
/< 7C[^h{-  
請問何謂集思廣益? PWN'.HQ  
;, v L  
在下資金有限,無能耐不斷購買念源體 P9TBQW2G{  
我已撞了兩次
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2010-11-28
引用第2樓saradomin於2010-11-28 18:13發表的  :
請問何謂集思廣益?
在下資金有限,無能耐不斷購買念源體  $S=~YzO  
.......
l /png:  
老實說 24jtJC,7  
德特係好難撞= = o!toO&=  
放棄吧.....
離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2010-11-28
引用第3樓tommywu於2010-11-28 18:18發表的  :
老實說  gmRT1T  
德特係好難撞= = .B'UQ|NR  
放棄吧.....
7Y32p'  
1 @%B?  
我睇以下分析 BeI;#m0  
http://www.qk123.com/archives/11016 N~):c2Kp<9  
話德特要用女角合出黎
離線光之使者
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2010-11-29
都不知D人幾時以為我是魔仔....ibbs的人都可以認錯= = F#(.v7 Za  
算啦....以後記得就好了 q*6q}s3n  
JbE?a[Eg?  
其實我過往都一直在研究合戰機率 )n7|?@5U  
但是多次實驗我都未曾合過愛莉和德特... |l|_dn  
9W*.lf  
fokwW}>B[f  
fyI_  
讓我們一齊回顧過去的合體戰神專區 mEoA#U  
b'velj3A  
第1代 : http://ibbs.hk/read.php?tid=88187 RT% x&j  
Posted: 2009-09-26 18:50 0Injyc*bMF  
第2代 : http://ibbs.hk/read.php?tid=89279 \\ jIl3Z  
Posted: 2009-10-23 10:24 of9q"h  
第3代 : http://ibbs.hk/read.php?tid=90220  ~~PgF"v  
Posted: 2009-11-20 22:37 M@|w[ydQG  
現代(第4代) : http://ibbs.hk/read.php?tid=91670 U~a WG\h#X  
Posted: 2009-12-29 12:16 3p=vz'  
rd O@X9z  
可能會遺漏 , 不過以上是最佳蟬聯例子~
離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2010-11-29
引用第5樓光之使者於2010-11-29 21:07發表的  : < kz[:n:  
都不知D人幾時以為我是魔仔....ibbs的人都可以認錯= = +P|2m"UA  
算啦....以後記得就好了
其實我過往都一直在研究合戰機率 \^LWCp,C"  
但是多次實驗我都未曾合過愛莉和德特... > @+#  
.......
&pM' $}T*  
P*YK9Hl<  
sorry,可能我見到約翰就諗起魔仔 \m f*ge\  
下次我會認住 "A;s56}'&  
?4 qkDtm  
假設我樂雲,應該合唔同人會出到唔同野 BEWro|]cM  
而我好奇,會否樂雲的「最大機率合體法」永遠出不到德特 ZRnL_ z~  
pY t/378w  
聽說德特很難合, 3qtr9NI  
是否只有部份角色才能合出德特
離線光之使者
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2010-11-29
引用第6樓saradomin於2010-11-29 21:22發表的  :
sorry,可能我見到約翰就諗起魔仔[表情] &Yf",KcL*I  
下次我會認住[表情]
.......
T1W:>~T5#  
如果你本身角色已經傾向某一個合體戰神(例如合約翰傾向變巴仔) Ql &0O27  
可能會永遠合不到一D合體戰神 , 除非同有更大傾向率的角色合體 `4V"s-T'  
\vCGU>UY  
最後的問題只有U1先答到你= =
離線buylfo
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2010-11-30
用享利加樊華吧 G 4qy*.  
P.S. 我未合過的
快速回復
限100 字節

上一個 下一個