切換到寬版
  • 4035閱讀
  • 20回復

[求助]悟地問題 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線wayqtwid200

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2010-12-04
— 本帖被 saizen 從 LFO遊戲討論區 移動到本區(2010-12-04) —
1我想問悟地Vs有咩招唔出得(禁招)? T7GQ^WnA  
2悟地異有咩招係Story出過但未實裝的招(最好比影片看看)? h;n\*[fDc  
3悟地點樣配點好[有d人物唔知點解跑得特別慢(如:星奇同卓男AGI一樣加到100.但跑時唔知點解卓男比星奇慢的-.-")]? +{&+L0DfH~  
4玩技術迪雲難玩D定悟地難玩D? rdI]\UH  
5呢加悟地係一轉最強的招係咩(唔算禁招)? )<LI%dQ:'l  
6呢加悟地係一轉最強的招係咩(算禁招)? |a(Q4 e/,  
7呢加悟地係異轉最強的招係咩(唔算禁招)? ]GS ~i+=M  
8呢加悟地係異轉最強的招係咩(算禁招)? rUFFF'm\*a  
9我Vs見d迪雲出左一次3000mp的招.用得mp的1/4.點做到的? U(3(ZqP  
pls點答我的問題.有New問題時我會在呢個Post發問!(pls唔好答我個d:自己玩下咪知lo個d答案.pls
[ wayqtwid200在2010-12-05 03:39重新編輯此帖 ]
離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2010-12-04
9我Vs見d迪雲出左一次3000mp的招.用得mp的1/4.點做到的? :F9q>  
人地加爆Mp+元力裝完全唔出奇 m 6eFXP1U  
gs-@hR.,s0  
3悟地點樣配點好[有d人物唔知點解跑得特別慢(如:星奇同卓男AGI一樣加到100.但跑時唔知點解卓男比星奇慢的-.-")]? ])S$x{.g  
角色設定 /bi6>GaC:E  
k~R{Y~W!!  
1我想問悟地Vs有咩招唔出得(禁招)? \P5>{ 2i  
6呢加悟地係一轉最強的招係咩(算禁招)? Y}K!`~n1S  
8呢加悟地係異轉最強的招係咩(算禁招)? >kZ6f4  
重複性問題
近日有人假扮我 在facebook開設戶口 請小心
我絕不會透過facebook聯絡你們
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2010-12-04
引用第1樓saradomin於2010-12-04 16:49發表的  : U&,r4>V@h>  
9我Vs見d迪雲出左一次3000mp的招.用得mp的1/4.點做到的? F='Xj@&O  
人地加爆Mp+元力裝完全唔出奇 [表情]
3悟地點樣配點好[有d人物唔知點解跑得特別慢(如:星奇同卓男AGI一樣加到100.但跑時唔知點解卓男比星奇慢的-.-")]? 7X(rLd 6#  
角色設定 #D= tX  
.......
P\,F1N_?r  
v$[ @]`  
回了好像無回一樣
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2010-12-04
1我想問悟地Vs有咩招唔出得(禁招)?<<<<<<真虎 Tf9&,!>V  
2悟地異有咩招係Story出過但實裝的招(最好比影片看看)?<<<<<<請打一次燃燒生命的武者 WH{cJ7wCL  
3悟地點樣配點好[有d人物唔知點解跑得特別慢(如:星奇同卓男AGI一樣加到100.但跑時唔知點解卓男比星奇慢的-.-"<<<<<<配法同其他人一樣,woody係行慢小小的 \#uqD\DE  
4玩技術迪雲難玩D定悟地難玩D?<<<<二個差唔多,熟真狂好花時間 +F1]M2p]  
5呢加悟地係一轉最強的招係咩(唔算禁招)?<<<<<真狂,超虎 CbnR<W-j  
6呢加悟地係一轉最強的招係咩(算禁招)?<<<<<<<真狂,超虎 5JQd)[Im  
7呢加悟地係異轉最強的招係咩(唔算禁招)? <<<<<<絕地音速刀,虎煌 (xucZ  
8呢加悟地係異轉最強的招係咩(算禁招)?<<<<<絕地猛虎 TvQWdX=  
9我Vs見d迪雲出左一次3000mp的招.用得mp的1/4.點做到的?<<<<<<一係神點,一係香包加元力手,你認為係邊個?
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2010-12-04
1我想問悟地Vs有咩招唔出得(禁招)? ,U|u-.~ZU  
真虎  @oe3i  
"cnG/{($*  
2悟地異有咩招係Story出過但實裝的招(最好比影片看看)? NTpz)R  
絕猛係最好的例子 EGQ1l i'B  
d&GKfF  
3悟地點樣配點好[有d人物唔知點解跑得特別慢(如:星奇同卓男AGI一樣加到100.但跑時唔知點解卓男比星奇慢的-.-")  y)N.LS  
睇EQ配,速度快慢係角色設定問題 asm[-IB2u  
DI $ mD{  
4玩技術迪雲難玩D定悟地難玩D? ,Ut!u)  
各有各 UD Iac;vT  
-~rr<D\  
5呢加悟地係一轉最強的招係咩(唔算禁招)? Y\Fuj)  
終皇 <a4 iL3  
/ieu)m:2  
6呢加悟地係一轉最強的招係咩(算禁招)?    ^L*VW gi9  
真虎 [#H8=  
)w }*PL  
7呢加悟地係異轉最強的招係咩(唔算禁招)? z1}tC\9'%  
真捕 fzGZ:L  
@O  @|M'  
8呢加悟地係異轉最強的招係咩(算禁招)? d\1:1ucV  
絕猛 aT`02X   
|Oj,S|Z:  
9我Vs見d迪雲出左一次3000mp的招.用得mp的1/4.點做到的? U 8q KD  
3000MP X 4 = 12000MP=90%BUG 7|{%CckN  
2vk8+LA(6  
純個人意見
按此進入→LFO資料博物館
為所有lfo玩家回憶而設
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2010-12-05
Sorry.打小左個未字(2悟地異有咩招係Story出過但未實裝的招(最好比影片看看)
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2010-12-05
引用第5樓wayqtwid200於2010-12-05 03:40發表的  : khO<Z^wi[  
Sorry.打小左個未字(2悟地異有咩招係Story出過但未實裝的招(最好比影片看看)
w|U@jr*H]  
未實裝咁點有?
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2010-12-06
引用第6樓d523d323於2010-12-05 09:41發表的  :
未實裝咁點有?
W9V=hQ2  
!*QA;*e  
姐係好像星奇+迪雲打迪倫個次.個星奇出左招呢加玩家無得抽的招(元力波).同PLS回答1-9題問題
離線黑天狗
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2010-12-06
引用第7樓wayqtwid200於2010-12-06 14:01發表的  :
姐係好像星奇+迪雲打迪倫個次.個星奇出左招呢加玩家無得抽的招(元力波).同PLS回答1-9題問題
pmXWI`s  
給我先去查閱一下甚麼叫「未實裝」和「無得抽」再回來看你自己在問甚麼,在說甚麼。
離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2010-12-06
引用第2樓wayqtwid200於2010-12-04 16:56發表的  :
回了好像無回一樣[表情]
6I'V XdeN  
閣下本身問的問題已經是法國餐 mi3q1npb7[  
bJ u,R-f  
首題,你問了哪些是禁招, lIT2 AFX+  
然後卻在六,八題又問人那些是否禁招,我的確不問所以 qdnNapWnc  
I Q`aDo-V  
我Vs見d迪雲出左一次3000mp的招.用得mp的1/4.點做到的? m<;" 1<k  
這種問題答案不外乎於著mp裝或加得多mp kxiyF$ 9  
引用saizen於2010-11-30 08:50發表的  : 8IcQpn#  
總是在發問. e5y`CXX  
為何不先思索一下_) 1;sAt;/W8  
-CNv=vj 3  
S 2` ;7  
第五六七八條問題含糊不精,加個括號有啥用? 7 @Qlp$[F  
為何不直接地問 CHSD 8D  
悟地一轉時哪招是最強,i禁招ii非禁招? SVeU7Q6-  
^,r;/c9A8  
'r3}=z4Y  
在下中文水平也不太好,如果有其他大大有更好的發問方法,歡迎提出
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2010-12-06
引用第8樓黑天狗於2010-12-06 16:28發表的  :
給我先去查閱一下甚麼叫「未實裝」和「無得抽」再回來看你自己在問甚麼,在說甚麼。
BuO J0$  
9%veUvY  
ok.你叫我做的野第時先算.同PLS回答1-9題問題
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2010-12-06
引用第9樓saradomin於2010-12-06 17:15發表的  :
第五六七八條問題含糊不精,加個括號有啥用? 1Ez A@3:{  
為何不直接地問 ?NeB_<dLa`  
悟地一轉時哪招是最強,i禁招ii非禁招? iIRigW  
.......
4H '&5  
%^A++Z$`  
ok你明白意思.回答問題去
離線黑天狗
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2010-12-06
引用第10樓wayqtwid200於2010-12-06 20:28發表的  :
ok.你叫我做的野第時先算.同PLS回答1-9題問題
QJ'C?hn  
你真是可笑,既然已有他人解答,我再解答也只會得到相同的答案。
離線a10fc98
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2010-12-06
迪格斯仲好用架~
離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2010-12-06
引用第11樓wayqtwid200於2010-12-06 20:33發表的  :
ok你明白意思.回答問題去
T M+7>a$  
但我不ok我不明白你的意思,重新發問去
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2010-12-07
引用第12樓黑天狗於2010-12-06 21:33發表的  :
你真是可笑,既然已有他人解答,我再解答也只會得到相同的答案。
`0L!F"W  
'b-}KDP  
唔同人有唔同意見.
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2010-12-07
引用第13樓a10fc98於2010-12-06 21:40發表的  : k}/0B  
迪格斯仲好用架~ [表情]
8^O|Aa$IF:  
4Y Kb~1qkk  
玩野咩你- -無啦啦話迪格斯
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2010-12-07
引用第16樓wayqtwid200於2010-12-07 14:56發表的  :
p 5P<3(  
真奇怪點解佢唔話山本太一最好用?
按此進入→LFO資料博物館
為所有lfo玩家回憶而設
離線勇氣誓言
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2010-12-07
引用第16樓wayqtwid200於2010-12-07 14:56發表的  :
>!?u8^C  
絛友不嬲精神有問題 ?NJ\l5'  
九唔八搭有時仲用火星文= =

發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2010-12-07
引用第18樓勇氣誓言於2010-12-07 15:22發表的  :
絛友不嬲精神有問題 u<:R Sg  
九唔八搭有時仲用火星文= =
u9_ Fjm}&  
UJ2Tj+  
你係話佢定....
快速回復
限100 字節

上一個 下一個