切換到寬版
  • 14212閱讀
  • 189回復

同LFO2朝手 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線我是人仔
發帖
icash
只看該作者 60樓  發表於: 2010-12-31
引用第12樓中毒魔人於2010-12-30 20:12發表的  :
2d圖正
3d圖柒

改版
真係會變3d?
交易記錄:
與龍翼87交易霸王地藏龍成功
離線中毒魔人

發帖
icash
只看該作者 61樓  發表於: 2010-12-31
引用第60樓我是人仔於2010-12-31 14:01發表的  :
改版
真係會變3d?

改到好似sf4咁
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 62樓  發表於: 2010-12-31
引用第57樓無神論乂於2010-12-31 13:57發表的  :
所以話為咩送AC..比外掛狗嗎?
就算唔用唔玩放係到封塵都唔會益外掛狗.....
Quote:
    引用第53樓dwchan於2010-12-31 13:48發表的  :
    以前7.5時代有人要用$1000收我霍雷AC也不放...
2000蚊邪鬼AC ....
果時有心動想放出去...
.......

外掛的傳播急速擴散後,已沒有這些價錢出現了。

外掛影響真的很大,不過所有online game都要面對呢d威脅的,正板要面對返板一樣。

引用第60樓我是人仔於2010-12-31 14:01發表的  :

改版
真係會變3d?

邊個會咁得閒重新畫過d公仔?
WhatsApp、WeChat:61301310
離線中毒魔人

發帖
icash
只看該作者 63樓  發表於: 2010-12-31
引用第62樓大俠陳於2010-12-31 14:10發表的  :
邊個會咁得閒重新畫過d公仔?

線上遊戲 玩完
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 64樓  發表於: 2010-12-31
引用第63樓中毒魔人於2010-12-31 14:15發表的  :
線上遊戲 玩完

如果外掛去到所有線上遊戲公司玩完的一個地部,相信政府到時玩外掛的罪行會同盜板一樣的嚴重。
WhatsApp、WeChat:61301310
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 65樓  發表於: 2010-12-31
引用第64樓大俠陳於2010-12-31 14:23發表的  :
如果外掛去到所有線上遊戲公司玩完的一個地部,相信政府到時玩外掛的罪行會同盜板一樣的嚴重。

其實u1明知有外掛,都唔去抓,佢真係想lfo成位第二隻三國拳霸定係朱總比d外掛搞到就泥要破產先去抓?
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線七星會員
發帖
icash
只看該作者 66樓  發表於: 2010-12-31
引用第65樓火仔於2010-12-31 14:45發表的 :
其實u1明知有外掛,都唔去抓,佢真係想lfo成位第二隻三國拳霸定係朱總比d外掛搞到就泥要破產先去抓?

佢實唔會破產...
仲有好多隻game 頂住...
佢早就知道lfo已經玩完, 所以搵定好多game代理...
而且直頭唔自己製作game 添呀, 慳水慳力
唔係lfo 靠lf2 個名氣, 死左好耐...
當然上左軌道之後就唔再靠...

趕走埋外 掛, 連最後一批客都無埋, 點會趕?
外 掛佬正正睇正呢點肆無忌憚, 橫行霸道...

好似扭毛巾咁之嘛,
一開始扭, 好多水...
依家lfo 玩家d錢就好似毛巾扭剩d 水滴...
仲濕但係無乜水
不過lfo唔同毛巾, lfo係扭完黎手就劈
而且朱仲豪已經算扭得大力同急架啦...
一般黎講應該好快乾水
但點知扭極都有,
佢仲唔出盡九牛二虎之力咩
[ 七星會員在2010-12-31 15:28重新編輯此帖 ]
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 67樓  發表於: 2010-12-31
引用第66樓七星會員於2010-12-31 15:13發表的  :
佢實唔會破產...
仲有好多隻game 頂住...
佢早就知道lfo已經玩完, 所以搵定好多game代理...
而且直頭唔自己製作game 添呀, 慳水慳力
.......

你覺得佢d game會有人玩(星空幻想同忍豆風雲3例外)咩?
我好懷疑佢之前係07年動漫果個檔有咩用,有哂畫,有哂電視係到介紹魔獸王,點知出都無出過,無了期咁話啦波
p.s你張圖好鬼搞野,之前葉問,加下就隻鬼變鐵甲奇俠
離線七星會員
發帖
icash
只看該作者 68樓  發表於: 2010-12-31
引用第67樓火仔於2010-12-31 15:18發表的 :
你覺得佢d game會有人玩(星空幻想同忍豆風雲3例外)咩?400幾點先得果200點(game點數),
我好懷疑佢之前係07年動漫果個檔有咩用,有哂畫,有哂電視係到介紹魔獸王,點知出都無出過,無了期咁話啦波
p.s你張圖好鬼搞野,之前葉問,加下就隻鬼變鐵甲奇俠

咁多隻game可能真係隻隻無乜人玩, 先代理咁多隻...
分散投資嘛...
呢隻吸d 果隻吸d 就多架啦
買重注落一隻一仆直佢就真係玩完..
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 69樓  發表於: 2010-12-31
引用第68樓七星會員於2010-12-31 15:23發表的  :
咁多隻game可能真係隻隻無乜人玩, 先代理咁多隻...
分散投資嘛...
呢隻吸d 果隻吸d 就多架啦
買重注落一隻一仆直佢就真係玩完..

我諗緊樣野,佢唔試下把lfo變成代理比其他人,例如game one,不過都無咩可能,睇死game one一定係用點數多
離線七星會員
發帖
icash
只看該作者 70樓  發表於: 2010-12-31
引用第69樓火仔於2010-12-31 15:27發表的 :
我諗緊樣野,佢唔試下把lfo變成代理比其他人,例如game one,不過都無咩可能,睇死game one一定係用點數多

俾人代理架話..
幫手代理果間公司都要賺錢...
無可能免費同你代理架嘛
而且仲可能食水深
say 賺100蚊, 要分20蚊出黎俾代理既, 先賺得80蚊...
但係自己做埋就賺足100蚊..
咁當然自己黎
可能仲有其他原因既, 例如合約問題...
離線cfalan2001
發帖
icash
只看該作者 71樓  發表於: 2010-12-31
引用第53樓dwchan於2010-12-31 13:48發表的  :

哇,1000蚊收你ac=_=...."
^_^徐子珊^_^
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 72樓  發表於: 2010-12-31

比我放左佢 1000蚊,我果事連ex都未有,都無人收,慘
離線黑天狗
發帖
icash
只看該作者 73樓  發表於: 2010-12-31
引用第57樓無神論乂於2010-12-31 13:57發表的  :
所以話為咩送AC..比外掛狗嗎?
就算唔用唔玩放係到封塵都唔會益外掛狗.....
.......

現在,ac甚麼的都一文不值,唉。
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 74樓  發表於: 2011-01-01
我12.5果事,想過放ac,之後某人同我講叫我唔好放,自己玩,我先放棄賣ac,e個念頭
離線中毒魔人

發帖
icash
只看該作者 75樓  發表於: 2011-01-01
引用第74樓火仔於2011-01-01 14:27發表的  :
我12.5果事,想過放ac,之後某人同我講叫我唔好放,自己玩,我先放棄賣ac,e個念頭

講野冇point
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 76樓  發表於: 2011-01-01
引用第75樓中毒魔人於2011-01-01 14:30發表的  :
講野冇point

我真係諗過放,又諗過送比fd,可惜佢唔制,之後我自己直接產左個lfo,放個ac係到封塵,封到加下,間唔中解放下

加下就算自己有迪倫,龍翼ex,亨利,有咩用,外掛周圍走,打關一條友過,無哂引啦
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 77樓  發表於: 2011-01-01
引用第76樓火仔於2011-01-01 14:33發表的  :
我真係諗過放,又諗過送比fd,可惜佢唔制,之後我自己直接產左個lfo,放個ac係到封塵,封到加下,間唔中解放下

Fail
冰の血繼限界!

離線中毒魔人

發帖
icash
只看該作者 78樓  發表於: 2011-01-01
引用第76樓火仔於2011-01-01 14:33發表的  :
加下就算自己有迪倫,龍翼ex,亨利,有咩用,外掛周圍走,打關一條友過,無哂引啦

都仲係冇point
你想講d乜
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 79樓  發表於: 2011-01-01
引用第77樓a1994109於2011-01-01 14:35發表的  :
Fail

個ac12.0-12.5段時間開始放係到封塵,係封到e家有d想玩先間唔中開下,環點我玩開果d ser都無咩人玩
快速回復
限100 字節

上一個 下一個