切換到寬版
  • 7055閱讀
  • 39回復

[消息]閃電+一人4! [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線雷之鳥

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2011-01-13
预定登陸任天堂3DS主機的《闪电十一人4》最新透露将會采用完全區于1、2、3代的系统,本作采用全新的人物作為主人公,这次主人公是松風天馬,還未清楚是處于球隊中的甚麼位置,不過在這次作品中得到明确的因素是原主人公“元堂守”成為了这次雷门足球部的監督.不過發售日期未定
松風天馬

日本官方網址
http://www.inazuma.jp/new.html

向二星會員同200帖進發
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2011-01-13
引用樓主雷之鳥於2011-01-13 10:22發表的 閃電+一人4! :
预定登陸任天堂3DS主機的《闪电十一人4》最新透露将會采用完全區于1、2、3代的系统,本作采用全新的人物作為主人公,这次主人公是松風天馬,還未清楚是處于球隊中的甚麼位置,不過在這次作品中得到明确的因素是原主人公“元堂守”成為了这次雷门足球部的監督.不過發售日期未定
松風天馬
[图片]
日本官方網址
http://www.inazuma.jp/new.html
.......

e集元堂大左,咁其他人點,又番自己學校做監督?
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線zzzson

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2011-01-13
3DS ;S
離線k-man
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2011-01-15
[youtube]RhUujAPdriI[/youtube]
離線異轉小子

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2011-01-15
引用第3樓k-man於2011-01-15 17:02發表的  :

多次看見超級撤亞人既出現!
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2011-01-15
引用第4樓異轉小子於2011-01-15 17:14發表的  :
多次看見超級撤亞人既出現!

我見到鬼道個阿妹(話佢地100%會輸,唔知係味又做經理人),有個勁似不動既人用好強大既招式,攻破雷門,新主角既位我諗係前鋒/中場龍門好似有人做左,叫元堂做元堂監督
離線k-man
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2011-01-16
玩過閃電+一人3,,,,感覺都唔錯
希望4代可以有得用番元堂,,,元堂招God  Catch好型
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2011-01-16
引用第6樓k-man於2011-01-16 21:24發表的  :
玩過閃電+一人3,,,,感覺都唔錯
希望4代可以有得用番元堂,,,元堂招God  Catch好型

佢都做左監督啦,點有得用姐,係都變隱藏人物啦(好似迪老大果d咁,好後先有得用)
離線zsdfghjkl

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2011-01-17
有冇世宇子個亞風盧!?
去去~魔法~走!!!
離線k-man
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2011-01-17
引用第7樓火仔於2011-01-16 22:11發表的  :
佢都做左監督啦,點有得用姐,係都變隱藏人物啦(好似迪老大果d咁,好後先有得用)

我咪希望佢變隱藏人物lo; )
離線zsdfghjkl

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2011-01-17
引用第3樓k-man於2011-01-15 17:02發表的  :

圓堂係咪黃色頭果位!?
去去~魔法~走!!!
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2011-01-17
引用第10樓zsdfghjkl於2011-01-17 17:20發表的  :
圓堂係咪黃色頭果位!?

黃色頭髮,帶橙色頭巾,係影片入面新主角叫佢做圓堂監督(擋住個頭,露出全身),另外段片入面有出現過fii果個監督同原本帶領住雷門果位監督,不過變老左,同賣出現鬼道阿妹成年果事既樣(同加下無咩分別,係個樣cool左)
離線zsdfghjkl

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2011-01-17
引用第11樓火仔於2011-01-17 19:33發表的  :
黃色頭髮,帶橙色頭巾,係影片入面新主角叫佢做圓堂監督(擋住個頭,露出全身),另外段片入面有出現過fii果個監督同原本帶領住雷門果位監督,不過變老左,同賣出現鬼道阿妹成年果事既樣(同加下無咩分別,係個樣cool左)

鬼道阿妹大個左都幾正:s 己射:(
去去~魔法~走!!!
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2011-01-17
引用第12樓zsdfghjkl於2011-01-17 19:44發表的  :
鬼道阿妹大個左都幾正:s 己射:(

有隻猫果位好似係影山(好似pokemon果個沙加老大),之後一野射球ko哂雷門新既十一人果一位個樣好似不動(我諗攻擊力係外星學園既2倍),我相信其他人都番去自己學校做監督或其他工作,就算有都係隱藏人物,又要唔知咩方法先拿到,新主角我相信係前鋒,唔係龍門
離線zsdfghjkl

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2011-01-17
引用第13樓火仔於2011-01-17 19:52發表的  :
有隻猫果位好似係影山(好似pokemon果個沙加老大),之後一野射球ko哂雷門新既十一人果一位個樣好似不動(我諗攻擊力係外星學園既2倍),我相信其他人都番去自己學校做監督或其他工作,就算有都係隱藏人物,又要唔知咩方法先拿到,新主角我相信係前鋒,唔係龍門

咁真正的圓堂去左邊:o?
去去~魔法~走!!!
離線k-man
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2011-01-17
引用第14樓zsdfghjkl於2011-01-17 19:56發表的  :

做緊新一代閃電11人監督
新一代閃電11人連果條友普通射球都接唔住
好明顯無必殺技啦個時
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2011-01-17
引用第14樓zsdfghjkl於2011-01-17 19:56發表的  :

做左新一代雷門監督,段片尾部份有一到新主角叫圓堂做監督
離線k-man
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2011-01-27
灰色頭髪果個竟然係隊長-____-''
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2011-01-28
引用第17樓k-man於2011-01-27 21:18發表的  :
灰色頭髪果個竟然係隊長-____-''

最尾果事叫圓堂做監督果個定企係中間位個樣有d似風丸果個

p.s唔知點解有d似前代十一人果種感覺,同賣果個龍門識唔識圓堂/日向間d招(例如:神之手,魔神之手,正義之鐵拳,異次元之手同日向間既魔王之手,無限之手)
離線k-man
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2011-02-02
N3DS個閃電十一人畫面最樣過NDS
快速回復
限100 字節

上一個 下一個