切換到寬版
  • 5088閱讀
  • 33回復

[求助]星仔的配點 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線vincentchung
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2011-01-23
攻防都無爆...... {-7];e  
離線小鬥士
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2011-03-23
我覺得配點: K /g\x0  
HP:最好配好MP至AGI D野先加 dfO@Yo-?*'  
MP:1300(唔用GM的可唔加) mxGa\{D# y  
SP:1400 f,)[f M4  
STR:800 l {\~I  
DEF:800 _udH(NC  
AGI:142(因為上元手,最少出左次超界後可以出多3次至以上魔龍,唔走佬都得- -) B&O931E7  
m%qah>11  
(如果你同D人一樣好似有無限個香包就唔同啦- -
[ 小鬥士在2011-03-23 01:17重新編輯此帖 ]

齊招!
離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2011-03-23
引用樓主peter0711於2011-01-14 00:28發表的 星仔的配點 : 1WfN_JKB5  
我用左元力淨化 %$~?DDNM  
我e家星仔(150 lv)的基本能力係 1YTnOiYS1  
生命:1100 /=FQ {tLr  
元力:700 zX"@QB3E  
力氣:1050 DHaSBk  
.......
HZ>Xm6DnC5  
上裝後AGI 負值一定唔得 +s V$s]U  
R1! {,*Gy  
如果樓主無超界, MP加到1500-2000就夠(上裝後) 2(\~z@g  
CGbW] D$@  
純打關的話都建議你用21樓小鬥士套裝 xzyV| (  
5 dXC  
若VS就唔建議咁做,因為"最少出左次超界後再出多3次至以上魔龍" `2o/W]SSk  
好小白,實比人小. c}U&!R2p{  
呢種行為同以前3.0時代班智障仔怒屈狂龍斬無分別 QukLsl]U  
P2_JS]>  
VS都建議你用香包,香包可以向大俠陳買 lo,?mj%M  
其實好多人都有,.我見過$1有一套,你去交易區找找 ^; Nu\c  
如果我未Del LFO我送幾套比你又點話 %+:%%r=Q  
r\F`xtR(  
如果無香包,建議你學小鬥士咁著元手,著一隻都夠 #c5G"^)z  
0mF3Vs`-Q  
Ps:vs真係唔好"出左次超界後再出多3次至以上魔龍"
[ saradomin在2011-03-23 16:36重新編輯此帖 ]
近日有人假扮我 在facebook開設戶口 請小心
我絕不會透過facebook聯絡你們
離線小鬥士
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2011-03-23
引用第22樓saradomin於2011-03-23 16:09發表的  :
上裝後AGI 負值一定唔得
如果樓主無超界, MP加到1500-2000就夠(上裝後)
.......
w6F4o;<PR  
l5b? 'L  
我解得意思唔太明啦可能.但係魔龍係星奇異招第二用mp最多,唔通要我打出左超界後可以出2x次元力彈/1次元力彈+3次十字+2次魔界地獄+4次狂獸狙擊咩,出得坭mp都回復啦- -,我說的係出左次超界後可以立即出技姐- - .,)NDG4Q  
~gNa<tg"1  
回復左先記得魔龍係1000技- - 'gxSHqeI2  
G +o)s  
改回- -:出左超界後大約可以立即出1次魔界地獄+魔龍 m*6C *M  
;[R{oW Nw  
同你話若VS就唔建議咁做: ;sE;l7  
你姐係話係agi的問題定係話你理解不能我前的回復時你所說的屈招問題呢? ,P3nZ  
姐係你同意呢用元手vs呢個說法,唔同意你理解不能前所說的屈招?唔屈招就ok啦?
[ 小鬥士在2011-03-23 17:26重新編輯此帖 ]

齊招!
離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2011-03-23
引用第23樓小鬥士於2011-03-23 17:14發表的  :
我解得意思唔太明啦可能.但係魔龍係星奇異招第二用mp最多,唔通要我打出左超界後可以出2x次元力彈/1次元力彈+3次十字+2次魔界地獄+4次狂獸狙擊咩,出得坭mp都回復啦- -,我說的係出左次超界後可以立即出技姐- - FaYD a  
K tY-{uHW&h  
回復左先記得魔龍係1000技- -
改回- -:出左超界後大約可以立即出1次魔界地獄+魔龍
同你話若VS就唔建議咁做: &> tmzlww  
你姐係話係agi的問題定係話你理解不能我前的回復時你所說的屈招問題呢? Cb~_{$A  
姐係你同意呢用元手vs呢個說法,唔同意你理解不能前所說的屈招?唔屈招就ok啦?
 /~yk  
-& I)3  
細佬語文水平低,不明白兄想說什麼. R*3x{DNL  
襯語病還未惡化,請盡早求醫
離線小鬥士
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2011-03-23
引用第24樓saradomin於2011-03-23 17:41發表的  :
細佬語文水平低,不明白兄想說什麼. tu8n1 W  
襯語病還未惡化,請盡早求醫
P~/Gla k  
MA0 }BJoW  
算.我都知你會唔明加啦- -你唔好看算.但係至少都唔日下下都人身攻擊啦大佬.就算你話你無人生攻擊.但係你d回復d意思係人都你你係到人身攻擊啦.再加上我無叫你平我d配點.我想點配就點配.都唔知你做咩無啦啦平我.人地樓主會自己看加啦,樓主想跟邊個未跟邊個.人地有自由加wo
[ 小鬥士在2011-03-23 18:10重新編輯此帖 ]

齊招!
離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2011-03-23
引用第25樓小鬥士於2011-03-23 18:01發表的  :
算.我都知你會唔明加啦- -你唔好看算.但係至少都唔日下下都人身攻擊啦大佬.
. KH3.v/c|  
';<gc5EK  
我豈敢當你大佬 1Q-O&\-xg  
我的建議:不要對號入坐 q=Cc2|Ve  
~@g7b`t=la  
我看不明白,或者樓主也看不明. gG5@ KD6k  
PS較短的句子會讓人更易明白. ~:8}Bz2!5  
理解不能屬英式句法,應把它轉為不能理解.
離線小鬥士
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2011-03-23
引用第26樓saradomin於2011-03-23 18:09發表的  :
我豈敢當你大佬[表情] 2|Of$oMc  
我的建議:不要對號入坐
.......
k;aV4 0N9  
++b1VBP  
f]N.$,:$  
我係話出左次3000技後最小可以出多2-3招.不用好似出oe低係打唔中,唔走佬就死 ZcT%H*Ib]9  
jV:Krk6T<  
你就要為真係出左3000技.係到屈魔龍.我都係比樓主小小意見姐.你d回復就好似目的係特燈係到人身攻擊我似的.我知前人身攻擊過你咩- - Ns3k(j16  
Zp:(U3%  
你知唔知你回復:"若VS就唔建議咁做,因為"最少出左次超界後再出多3次至以上魔龍   j2\B(PA  
                                                                          好小白,實比人小. 3 *0/<1f1!  
                                                                         呢種行為同以前3.0時代班智障仔怒屈狂龍斬無分別"     <好似係到暗中人身攻擊我似的= = c& &^D o  
我自己知自己的回復係無屈招呢個意思的,但係""呢種行為同以前3.0時代班智障仔怒屈狂龍斬無分別""真係梗係好鬼死督眼督鼻- -
[ 小鬥士在2011-03-23 18:33重新編輯此帖 ]

齊招!
離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2011-03-23
引用第27樓小鬥士於2011-03-23 18:13發表的  :
我係話出左次3000技後最小可以出多2-3招.不用好似出oe低係打唔中,唔走佬就死
.......
)83UF r4kP  
督眼督鼻乃閣下心胸問題, heLWVI[so  
我只嘗試解釋"出完超界再出3次魔龍"的嚴重性, x d9+P  
再一次請你不要對號入坐 }cl~Vo-mp  
EMe3Xb `  
點解唔打口語? m6'VM W  
ED0Vlw+1  
u]不用好似出oe低係打唔中,唔走佬就死 f=$w,^)M  
"唔洗好似出oe咁,一定唔中人,就一定要走佬"(雖然我唔認為要走佬,亦唔認為唔走會死)
離線小鬥士
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2011-03-23
引用第28樓saradomin於2011-03-23 18:53發表的  :
督眼督鼻乃閣下心胸問題, UaW,#P  
我只嘗試解釋"出完超界再出3次魔龍"的嚴重性, gL)l)}#  
再一次請你不要對號入坐
.......
MM+x}g.?  
H%`$@U>  
一時想不出全口語化啊媽- - 1R}rL#h;=  
你呢個回復都好督眼督鼻- - {>x6SVF  
加上早話左只係比樓主意見.做咩呢加又係到平論我的回復呢- -

齊招!
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2011-03-23
即是咁.因咁少野而炮咁耐 值得嗎
離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2011-03-23
引用第29樓小鬥士於2011-03-23 18:58發表的  :
一時想不出全口語化啊媽- - ^e~m`R2fHh  
你呢個回復都好督眼督鼻- - &{R]v/{p]  
加上早話左只係比樓主意見.做咩呢加又係到平論我的回復呢- -
-50 Nd=1  
]lgI Q;r  
I didn't comment on your reply; what i did is just advise Peter. A8zh27[w%  
If you feel distressing or depressed, i am so sorry, but it is your business. N E/_  
Not to put yourself into a pool of sadness, myvn@OsEw  
Noone was trying to provoke you and i ain't doing offensively. 32S5Ai@Cd"  
tK0Ksnl^  
Since you don't know chinese very well, @p\te7(P%  
I try to communicate with you in english, 5*#3v:l/9  
Please let me know, if you don't understand. `h(*D   
&Sr7?u`k  
引用第30樓d523d323於2011-03-23 19:36發表的  : h!!7LPxt  
即是咁.因咁少野而炮咁耐 值得嗎
Vz\?a8qQ<  
我都唔知我講3.0班狂龍友關佢咩事
離線小鬥士
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2011-03-23
引用第31樓saradomin於2011-03-23 19:41發表的  :
我都唔知我講3.0班狂龍友關佢咩事[表情]
V.?Oly  
"b6ew2\  
But your  reply feel than I was trying to provoke of me.  :( RLE6=#4  
Cu,#w3JR  
你復得好似暗中話我似3.0班狂龍友

齊招!
離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2011-03-23
引用第32樓小鬥士於2011-03-23 20:26發表的  :
But your  reply feel than I was trying to provoke of me.  :(
你復得好似暗中話我似3.0班狂龍友
q7-.-k<dQ  
 ET:B"  
Saizen:對號入坐不是一個好的呃帖方法 .V'=z|   
~V?3A/]  
8Ug`2xS<_  
"JBTsQDj!  
C?47v4n-'  
Ps:用translator將中文轉英文, 比個叻你
快速回復
限100 字節

上一個 下一個