切換到寬版
  • 6889閱讀
  • 46回復

[原創]你地覺到冰個岩?_? [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2011-02-02
引用第19樓man007於2011-02-02 23:15發表的  :
的確係 o/w3b 8  
出唯我果d邪鬼反而易仲易對付 Y~AjcqS  
反而出頭三招果d會難應付d
)O]6dd  
'{" Rjv7  
睇下係咩人姐 C`hdj/!A  
你用ricky同用迪倫對住屈唯我的人簡直係二回事
離線小小鹹
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2011-02-02
引用第19樓man007於2011-02-02 23:15發表的  :
的確係 >v] ^nJl  
出唯我果d邪鬼反而易仲易對付 G?s9c0f  
反而出頭三招果d會難應付d
o;$xN3f,  
'JOUx_@z  
因為只出頭三招果d多數捉你路伺機一下邪昇掃9哂d血 ;7'O=%  
識走位就難打得中佢 KqK]R6>  
Ymz/:  
引用第20樓tommywu於2011-02-02 23:23發表的  : gJQ#j~'  
:W.H#@'(  
[Fl_R[o  
睇下係咩人姐 )9hqd  
你用ricky同用迪倫對住屈唯我的人簡直係二回事
WC#6(H5t$  
V&*IZ t&  
ricky大魚山果招幾正 ,8e'<y  
人地出鬼哭/邪昇果陣閃去後面反擊 .PB!1C.}@  
同埋真係走唔到出流星頂唯我扣少好多血 duaF?\vv  
如果佢雞的話分分鐘擦爆SP
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2011-02-02
ricky大魚山果招幾正<<<<<起手冇防叫正? y98FEG#S}  
人地出鬼哭/邪昇果陣閃去後面反擊<<<<<<我試過N次幾乎次次都中 |'h (S|  
同埋真係走唔到出流星頂唯我扣少好多血<<<<都係個句:起手 OG5{oH#K  
如果佢雞的話分分鐘擦爆SP<<<<<連本體都唔中點扣?
離線小小鹹
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2011-02-03
引用第22樓tommywu於2011-02-02 23:45發表的  : L1SX2F8  
ricky大魚山果招幾正<<<<<起手冇防叫正? w){B$X  
人地出鬼哭/邪昇果陣閃去後面反擊<<<<<<我試過N次幾乎次次都中 hIV 9.{J  
同埋真係走唔到出流星頂唯我扣少好多血<<<<都係個句:起手 LeCc`x,5  
如果佢雞的話分分鐘擦爆SP<<<<<連本體都唔中點扣?
3~`P8 9  
Y/sav;  
第一拳揮出去已經有防 7h\is  
同埋霸王拳飛咁遠冇人膠到0距出吧 "Hw%@]#  
唯我0起手? Y2L{oQ.C2  
分分鐘只係講有咁既可能性 冇話下下爆sp
離線黑球
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2011-02-03
???樓主留言:講得好 Oe Q[-e  
對住用鑽風菲沙 ntIR#fB  
都夠打 %e:+@%]  
EID-ROMO  
咁不如試下我狂用鑽風你剩係用邪殺破壞拳,骷髏波,鬼哭呢3招睇下你夠唔夠打??
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2011-02-03
引用第24樓黑球於2011-02-03 01:08發表的  : KH2]:&6:Q  
咁不如試下我狂用鑽風你剩係用邪殺破壞拳,骷髏波,鬼哭呢3招睇下你夠唔夠打??
fq>{5ODO  
|eRE'Wd0  
依家的鑽風起手超慢加冇防 &k'<xW?x  
狂用仲衰過唔用
離線zsdfghjkl

發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2011-02-03
引用第24樓黑球於2011-02-03 01:08發表的  : reR@@O  
???樓主留言:講得好 9 m8KDB[N  
對住用鑽風菲沙 %oqKpD+  
都夠打
Ko&4{}/  
鑽風的確起手慢,但係邪鬼邪殺破壞拳可能格到加仲有佢係會雲電一格到轟異加唯我=898
去去~魔法~走!!!
離線freeze3704
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2011-02-03
引用第25樓tommywu於2011-02-03 11:13發表的  :
依家的鑽風起手超慢加冇防 5`3 x(=b  
狂用仲衰過唔用
+\["HS7+'0  
,8zJD&HMx  
冇錯 i%!<9D~n  
狂用=自殺 <b'*GB w$  
我真係可以用你講果3招打你狂用鑽風菲沙 ];CIo> b_(  
相信呢到有D人己經隻邪鬼係冰個 uhj]le!  
BOC SER 既296LV邪鬼
離線kb24mvp
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2011-02-03
引用第7樓kb24mvp於2011-02-02 14:55發表的  : )n"0:"Ou  
姐係我唔係話自己用邪鬼好勁... 9BP'[SM%),  
但係我同人打都唔會出唯我同轟異,,,, 3f$n8>mq  
有時我覺得用邪破都唔係咁好-0-...so都少用.. D5xQ  
不過我對迪倫會出多幾邪破..因為要抗衡神百xd
.......
t{B@k[|  
dSKvs"  
Z796;qk  
u[KxI9Q  
s[a\m,  
我會丫- -v "c} en[  
不過係人地中左邪波之後 用跑攻睇下連唔連到邪昇 CT_tJ  
如果咁樣一下打人勁多血就唔連@@
離線cfalan2001
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2011-02-03
引用第4樓freeze3704於2011-02-02 13:49發表的  : !"<rlB,J  
你跑攻出技wo...仲嘈
/Z]nV2$n)V  
我想講個個唔係我囉369 1P"{ T Md?  
你冰完人鑽風又好岩?
^_^徐子珊^_^
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2011-02-03
引用第29樓cfalan2001於2011-02-03 13:06發表的  :
我想講個個唔係我囉369  wT19m  
你冰完人鑽風又好岩?
hC8WRxEGq  
,]yS BAO  
個個根本就係你 OY(CB(2N  
之前聽黑天狗講你用EX成場餓虎殺 q9_AL8_  
EX腿連餓虎殺 y5=,q]Qjk[  
EX拳同氣功無影.. I6;6x  
輸左又話打毛 NAtDt=  
5見得你有技術
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2011-02-03
引用第29樓cfalan2001於2011-02-03 13:06發表的  :
我想講個個唔係我囉369 4Zu1G#(zP  
你冰完人鑽風又好岩?
d])ctxB  
關鍵係邊個屈招先 /N%i6t<xU  
不過講真 l i?@BHEf  
我覺得個邪鬼出轟度已是小白行為(由其暈完人出唯我個d)
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2011-02-03
引用第31樓tommywu於2011-02-03 13:19發表的  :
關鍵係邊個屈招先 'ParMT  
不過講真 IQC[ewk  
我覺得個邪鬼出轟度已是小白行為(由其暈完人出唯我個d)
*XWu)>*o  
FsO-xG"@"  
由其是打菲沙..
離線子衿
發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2011-02-03
你開得post無非都係想人話你岩 >oyf i:  
根本就係樓主有錯在先 S}h d,"I  
樓主屈人機先就唔比人屈返佢 Z R=[@Oi  
4<}@hk Y  
樓主你接受唔到現實你自己繼續對住班覺得你岩既人自慰啦
離線小小鹹
發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2011-02-03
引用第33樓子衿於2011-02-03 13:58發表的  : }lPWA/  
你開得post無非都係想人話你岩 MU] F'6V  
根本就係樓主有錯在先 &e).l<B  
樓主屈人機先就唔比人屈返佢
buzpmRoN)  
'CqAjlj  
訓醒未
發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2011-02-03
引用第33樓子衿於2011-02-03 13:58發表的  : *CF80DJ  
你開得post無非都係想人話你岩 <daH0l0  
根本就係樓主有錯在先 x3 Fn'+  
60>g{1]  
#vy[v22  
頭先見到隻邪鬼打VS出鬼哭連邪昇再連轟異,好波!
離線黑天狗
發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2011-02-03
引用第30樓freeze3704於2011-02-03 13:15發表的  :
個個根本就係你 \Z~@/OVc  
之前聽黑天狗講你用EX成場餓虎殺 \!>qtFT  
EX腿連餓虎殺 ZL!5dT&@W  
.......
~^ '+ .  
他不出的是虎威腿。
[ 黑天狗在2011-02-03 19:41重新編輯此帖 ]
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2011-02-03
引用第33樓子衿於2011-02-03 13:58發表的  : NPE 4@c_a@  
你開得post無非都係想人話你岩 ^v3J ld  
根本就係樓主有錯在先 !.|A}8nK  
\/ Zo*/  
今日你未俾人開年呀小學雞?! &y 3;`A7,  
唔好咁智障啦唔該 KC<K*UHPAH  
2XjH1  
你對住你班冇技術既垃圾小白自慰啦 8)f/H&)>8  
根本就係你叱呢班傻仔冇技術無知在先
1)-VlQK p  
NeewV=[%  
小白冇技術屈人機唔知亂咁話人地屈佢
https://www.sendspace.com/file/e4r8v8
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2011-02-03
引用第33樓子衿於2011-02-03 13:58發表的  : SXV f& 8  
你開得post無非都係想人話你岩 J>0RN/38o  
根本就係樓主有錯在先 pf&SIG  
xwijCFI*  
算喇 '^:q|h  
你FAIL左 [5P1 pkZ  
&:=[\Ws R  
你接受唔到現實你自己繼續對住班覺得你岩既人自慰啦
離線炎黃子孫
發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2011-02-06
引用第1樓bk的卓男於2011-02-02 12:54發表的  :
邪鬼本身禁招其實大多人都話邪怒… ]Mgxv>zRbs  
我個人認為唯我都禁
暈人連技果d直頭係廢柴小白黎 | Fk9ME  
.......
8ao>]5Rs3  
ztaSIMZ  
cq 1)b\|  
暈人連技唔可以話廢柴小白既.. xcXnd"YYE  
你話lfo vs模式有幾可一打中有得連技呢.. 8wzQr2:  
依家已經越黎越少連技喇lfo V_H0z  
唔通茱迪呢d英.崩山破連迴旋+伏虎=廢柴小白咩-_- frbeCBP&)  
崩山破起手已經無防.而且依家大把屈英.唔通呢d小角色真係無得發揮? T:w%RF[v9  
但係咁樣連都要有限度既..唔可以狂屈囉我覺得.. lUM-~  
XCE<].w  
t",b.vki\z  
另外我想問驚天係咪禁招
K49
快速回復
限100 字節

上一個 下一個