切換到寬版
  • 4000閱讀
  • 22回復

[求助]求心得 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線jj俠

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2011-02-06
人尊點打先唔廢?
[ jj俠在2011-02-06 10:51重新編輯此帖 ]
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2011-02-06
版主仔 D=@bPB>  
爬下文喇 sZPyEIXie  
http://ibbs.hk/read.php?tid=21748&keyword=%E4%BA%BA%E5%B0%8A 9 iV_  
其中一個黎
離線jj俠

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2011-02-06
引用第1樓d523d323於2011-02-06 11:44發表的  : 089v; d 6  
版主仔 UM2yv6:/  
爬下文喇 =[,EFkU?B  
http://ibbs.hk/read.php?tid=21748&keyword=%E4%BA%BA%E5%B0%8A !v. <H]s)  
其中一個黎
lYT_Y.%I  
我打法都係咁... [ji')PCAi;  
用oe算唔算oe狗...  kMZo7 y  
但我想了解...唔用穿天+踏雲主攻既人尊有幾多?呢2招已經係人尊最好洗既對戰技...咁算唔算屈
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2011-02-06
引用第2樓jj俠於2011-02-06 11:46發表的  :
我打法都係咁... $[ oRbH8g  
用oe算唔算oe狗... .bUj  
但我想了解...唔用穿天+踏雲主攻既人尊有幾多?呢2招已經係人尊最好洗既對戰技...咁算唔算屈
YJ|U| [  
冇人話用奧義係奧義狗 p8FXlTk  
只不過係有d人方便叫d場場都會用奧義既人而叫 <我囉
https://www.sendspace.com/file/e4r8v8
離線jj俠

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2011-02-06
引用第3樓bk的卓男於2011-02-06 11:59發表的  :
冇人話用奧義係奧義狗 Shv$"x:W  
只不過係有d人方便叫d場場都會用奧義既人而叫 <我囉
KciN"g|X  
我未遇見一個人尊係以下情況下贏... |h&Z.  
唔用oe,唔用穿天踏雲主攻,當然荊棘樹靈完全唔用下,打贏e家d角色 kj6H+@ {  
如果有一個請介紹比我
離線瀟灑
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2011-02-06
引用第4樓jj俠於2011-02-06 12:01發表的  :
我未遇見一個人尊係以下情況下贏... I~^Xw7  
唔用oe,唔用穿天踏雲主攻,當然荊棘樹靈完全唔用下,打贏e家d角色 [$pb  
如果有一個請介紹比我
z>\l%_w  
建議轉角色玩吧
離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2011-02-06
引用第4樓jj俠於2011-02-06 12:01發表的  :
我未遇見一個人尊係以下情況下贏... WcoA)we  
唔用oe,唔用穿天踏雲主攻,當然荊棘樹靈完全唔用下,打贏e家d角色 1#%H!GKvTU  
如果有一個請介紹比我
^<-)rzTI  
%OB>FY:|  
IW&*3I<K  
點樣定義唔用穿天踏雲主攻? +Ugy=678Tr  
> Xh=P%  
民心如果起手有防都可以做主攻技,可惜無 leb/D>y  
劃天破用來格招,效果一般 !=PH5jTY  
凌霄格招力很好 @TD=or .&  
U#S-x5Gn  
以我愚見 2 oV6#!{Z  
如果唔用穿天踏雲主攻, [DDe}D3C  
惟有用凌霄頭hit做主攻 /RMtCa~  
踏雲同穿天做防禦技. 9jY+0h*uP  
人地收手用劃天破特擊 +])<}S!M  
咁不如用凌霄仲好,lol
近日有人假扮我 在facebook開設戶口 請小心
我絕不會透過facebook聯絡你們
離線jj俠

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2011-02-06
引用第6樓saradomin於2011-02-06 14:12發表的  :
點樣定義唔用穿天踏雲主攻?
.......
|h 6!bt!=  
無論點打都有人話~_~都係隨心算
離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2011-02-07
引用第7樓jj俠於2011-02-06 22:53發表的  :
無論點打都有人話~_~都係隨心算
5I1YB+$}e  
同小白打,就算下下用民心,佢都總會話我地屈招Sosad
離線mario412855

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2011-02-07
引用第8樓saradomin於2011-02-07 00:44發表的  :
i6k6l%  
ed算得係咩ar,  8Cp@k=  
分分鐘用普攻打贏左 Z\`SDC  
都可以話bug點架啦
離線炎黃子孫
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2011-02-07
我未遇見一個人尊係以下情況下贏... "1^tVw|  
唔用oe,唔用穿天踏雲主攻,當然荊棘樹靈完全唔用下,打贏e家d角色 y[.lfW?)  
如果有一個請介紹比我
EGqu-WBS  
z-kv{y*Hu  
s<#BxN  
我就係 h7fytO  
不過我打某d英都好難贏.話曬好耐無玩  <a $!S  
peak.成9(大火6)亮-_- N}%AUm/L  
其實本身想叫成嶋亮 H!7?#tRU  
人尊.跑攻+凌宵.捕下驚天掌.搵位開文族 zn^7#$fC  
凌宵出第一腳果時無敵.但係收手有位比人打 +`gU{e,p  
唔出穿天無咩可能-_-踏雲都少出.穿天連踏雲係因為穿天食得幾hit情況下先得 /{hT3ncb  
vs好少會食曬穿天/踏雲;荊棘已經無咩用.出招無防又慢 [<U=)!Swg  
攻擊力排行: R[jFB 7dd  
OE>驚天掌>踏雲>樹靈>劃天>穿天>凌宵>文族>荊棘 :Bt,.uN C  
狂化人尊算好用.靈活度幾高 W[DoQ @q  
除左神恐之外全部技都有得跑攻出;話說佢跑攻會跳一跳起.狂化人尊靈活度高來源. $dKfUlO  
忘我高攻.穿雲出手收手都快.其實2招都出得幾快 ww7nQ}H5(  
忘我有得出兩次先閃.通常2野已經扣人4成至5成 OAs>F"  
破雷出招時極快.跑攻>破雷收手時仲有後退 >Tl/3{V  
不過我都建議收齊狂化人尊招
[ 炎黃子孫在2011-02-07 07:26重新編輯此帖 ]
K49
離線真天魔
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2011-02-08
我未遇見一個人尊係以下情況下贏... bXOM=T  
唔用oe,唔用穿天踏雲主攻,當然荊棘樹靈完全唔用下,打贏e家d角色 b49h @G  
如果有一個請介紹比我
n(#yGzq  
有招叫做穿天踏雲咩==-==? YU6|/ <8  
`u_MdB}<x;  
唔係得穿天排雲同踏云腿咩=-=?
按圖,看小說

離線黑天狗
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2011-02-08
引用第11樓真天魔於2011-02-08 21:23發表的  :
有招叫做穿天踏雲咩==-==?
唔係得穿天排雲同踏云腿咩=-=?
NpM;vO  
唔好搞gag唔該。
離線真天魔
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2011-02-08
引用第12樓黑天狗於2011-02-08 21:24發表的  :
唔好搞gag唔該。
t OJyj49^a  
被你發現了XD 3rHn?  
' e!WZvr  
樂云,咁沁既玩法算唔算勁=-=?
按圖,看小說

離線黑天狗
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2011-02-08
引用第13樓真天魔於2011-02-08 21:25發表的  :
被你發現了XD
樂云,咁沁既玩法算唔算勁=-=?
(xTGt",_Jo  
沁的玩法強不強我不知道,但你的天魔的玩法就一定是廢。
離線真天魔
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2011-02-08
引用第14樓黑天狗於2011-02-08 21:27發表的  :
沁的玩法強不強我不知道,但你的天魔的玩法就一定是廢。
YIgHLM(  
嗯,這我已經知道=] 5#X R1#`  
q7soV(P  
樂云如果唔用穿天和踏云主攻.就要以凌舞攻擊...... .$y'>O*$G  
>O rIY  
荊棘其實算是很難擊中
按圖,看小說

離線炎黃子孫
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2011-02-09
引用第15樓真天魔於2011-02-08 21:29發表的  :
嗯,這我已經知道=]
樂云如果唔用穿天和踏云主攻.就要以凌舞攻擊......
.......
;;Z'd@  
(5th   
='qVwM ['  
荊棘改左之後無防.要拉打先有d機會中 Hsv)] %p  
一係等人收手先出.不過都好低機會中-.- |7A}LA  
以前荊棘係主攻技黎.格招力勁高 {=Jo!t;f  
係人面前出同人格完招人地一定中
K49
離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2011-02-09
引用第15樓真天魔於2011-02-08 21:29發表的  :
嗯,這我已經知道=]
樂云如果唔用穿天和踏云主攻.就要以凌舞攻擊......
.......
OQ wO7Z  
重覆別人說話時請用「引用」功能
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2011-02-09
去Re:求心得
引用第8樓saradomin於2011-02-07 00:44發表的  :
E7@Gpu,o  
屈璇瓏拳聽過沒有:)
離線freeze3704
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2011-02-09
引用第16樓炎黃子孫於2011-02-09 02:04發表的  :
荊棘改左之後無防.要拉打先有d機會中 9609  
一係等人收手先出.不過都好低機會中-.- ~ |A0*  
.......
Xz)F-C27h  
以前招野5係昏迷咩?仲出? qT5"r488  
沁既打法1D都5強 \ ya@9OA  
次次臨死拉荊棘,之後暈人OE
快速回復
限100 字節

上一個 下一個