切換到寬版
  • 3286閱讀
  • 38回復

2000fun無哂x卡a3了 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線tfai
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2011-03-01
點解你地仲要dum 錢玩呢隻game=.=?~
人都已經走得就走...
我都對佢死哂心......唉...
(由試玩版開始玩ge舊玩家)
由初初的熱誠到現在的冷淡....
小本經營
http://ibbs.hk/read.php?tid=50432&fpage=4
離線wingleong541
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2011-03-01
回樓主的說話
俾我係你就唔會等佢番貸
最多等出新野先再買

引用第20樓tfai於2011-03-01 00:04發表的  :
點解你地仲要dum 錢玩呢隻game=.=?~
人都已經走得就走...
我都對佢死哂心......唉...

喜好同埋情意結呢樣野係無得解釋到
人地鍾意呢隻GAME咪繼續投放資源係呢隻GAME,好簡單
離線龍翼87
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2011-03-01
樓主試下問2000Fun可唔可以幫你訂咪得囉
離線收得皮啦
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2011-03-01
2000Fun唔想蝕錢呀
咪無入到貨
賣LFO卡蝕死2000Fun呀
無人買卡大蝕
唔想入咁多貨積死個倉
唔想自己嘔咁多 賠咁多錢
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2011-03-01
恭喜晒
冰の血繼限界!

離線真天魔
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2011-03-01
樓主抽中了什麼閃卡?還是全白卡?.

2000fun是不是比起便利店便宜-.-?
按圖,看小說

離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2011-03-01
引用第24樓a1994109於2011-03-01 20:08發表的  :
恭喜晒

喂喂 你夠了:(

樓主你邊間2000fun?
離線leoleo626
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2011-03-01
引用第26樓d523d323於2011-03-01 20:31發表的  :
喂喂 你夠了:(
樓主你邊間2000fun?

我是在WEBSITE度買的-.-
離線leunghoyin05
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2011-03-01
死心啦,樓主

x card會唔會出新都成問題,e加日日極少人玩
放卡倫ac連身份證380/冰火飛馳90/真龍殺+魔狼滅120 全九卡店 放ac信譽保證
離線csdd8899

發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2011-03-01
引用第28樓leunghoyin05於2011-03-01 22:03發表的  :
死心啦,樓主
x card會唔會出新都成問題,e加日日極少人玩

得閒黎peak maybe 見到me
離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2011-03-01
引用第27樓leoleo626於2011-03-01 21:30發表的  :
我是在WEBSITE度買的-.-

引用樓主leoleo626於2011-02-28 19:14發表的 2000fun無哂x卡a3了 :
今日我買左剩低個15包
唔知幾時有返貨~~~

可唔可以講解下WEBSITE度點知剩低15包
近日有人假扮我 在facebook開設戶口 請小心
我絕不會透過facebook聯絡你們
離線tonytonytony
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2011-03-02
去7仔,ok個d地方可能有,加上我地唔會知幾時會有返貨
SABER~
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2011-03-06
我只知道好多間便利店無再入u1點數,lfo卡,問佢一定話[無入好耐啦 lfo卡],更何況2000fun
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2011-03-06
引用第32樓火仔於2011-03-06 18:55發表的  :
我只知道好多間便利店無再入u1點數,lfo卡,問佢一定話[無入好耐啦 lfo卡],更何況2000fun

2000Fun是網上遊戲專門店,便利店不是以賣網上遊戲點數卡為主
何來更何況?結論不成立
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2011-03-06
引用第33樓saradomin於2011-03-06 19:50發表的  :
2000Fun是網上遊戲專門店,便利店不是以賣網上遊戲點數卡為主
何來更何況?結論不成立

你去下就知,去親2000fun總有一間無買x卡,有都係之前既版本,聽我一位朋友講
炮台山2000fun無買x卡,但仲有大俠陳既野買(唔知仲有冇,但有張野係到)

好似我咁,以前百幾蚊百幾蚊咁買lfo卡,加下都無心機玩,個ac n年無入,入到去成個空城咁,人影都無隻,外掛佬就多的是
用以前勁多人既peak為例,以前一定第一個爆先,加下入去睇,空城一個,成日見到山本太一,無頭恐龍,特迪,咩都有,我真係好想知,山本太一同特迪係未真係咁好用姐,話到明gm人物,咁就一定唔出,仲bug泥做咩?同賣龍e當年公仔技究竟會唔會出?不過我諗無咩可能,都唔知幾時會突然間汁粒,d人點敢掉錢去lfo到
[ 火仔在2011-03-06 22:03重新編輯此帖 ]
離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2011-03-07
引用第34樓火仔於2011-03-06 21:57發表的  :
你去下就知,去親2000fun總有一間無買x卡,有都係之前既版本,聽我一位朋友講
炮台山2000fun無買x卡,但仲有大俠陳既野買(唔知仲有冇,但有張野係到)
好似我咁,以前百幾蚊百幾蚊咁買lfo卡,加下都無心機玩,個ac n年無入,入到去成個空城咁,人影都無隻,外掛佬就多的是
.......

一定唔會,魔獸之怒火都出左:(
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2011-03-07
引用第35樓saradomin於2011-03-07 17:55發表的  :
一定唔會,魔獸之怒火都出左:(

四招入面有3招出泥,其中有2招出石膏紙念士公仔(仲係易碎果種)(烈寒刀,終極超昇龍),廢紙公仔(魔獸之怒火),係得番x魂不散未出,不過我諗佢到汁粒果日都未出到
離線wingleong541
發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2011-03-08
之前d外掛成日掃街
掃到d人都冇心機玩
d人唔玩就唔擺錢落lfo度買卡
咁冇人買卡,2000fun咪唔入貨囉
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2011-03-08
引用第37樓wingleong541於2011-03-08 17:44發表的  :
之前d外掛成日掃街
掃到d人都冇心機玩
d人唔玩就唔擺錢落lfo度買卡
咁冇人買卡,2000fun咪唔入貨囉

2000fun係入得最多lfo野(未計代大俠陳放野),但眼見lfo既產品布滿灰塵都沒有人理會,就如樓上所說,lfo汁粒可能幾個月後既事,我相信頂得住動漫未必頂得到去ags,只能同朱總講一聲,祝你好運!
不過lfo真係汁左既話u1可能會行翼之online代理商定唔知生產商果條舊路
快速回復
限100 字節

上一個 下一個