切換到寬版
  • 8236閱讀
  • 103回復

我的LFO產品收藏 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線炎黃子孫
發帖
icash
只看該作者 100樓  發表於: 2011-03-14
引用第97樓saradomin於2011-03-14 21:46發表的  :
即使對方只屈奧昇,也不是毫無樂趣
至少可測試一下自已對時間的掌握,
面對這樣的對手,我不會走場.
我會盡量打,務求自已能完全掌握對方的動靜,
.......

我部機神lag的-.-
我當然唔會走場.但係只係扣左佢半條就死左
佢出一次都算.神點先吹漲.係咁出-_-

引用第99樓黑天狗於2011-03-14 22:12發表的  :

我覺得奧昇比終昇還要好對付。

2個都幾麻煩-_-正面格招唔夠格
人尊2轉得破雷一招有2hit.不過講破招.格招都唔勁
1hit既技對著終昇/奧昇都難打
碌佢後面.終昇就碌過好多次.碌完當然扣到佢血
不過神lag關係.奧昇真的避不了
當時我輸左都唔覺得有咩野.反正只係一條屈招狗
講下粗口咪算.我唔會睇少自己
K49
離線黑天狗
發帖
icash
只看該作者 101樓  發表於: 2011-03-14
引用第100樓炎黃子孫於2011-03-14 22:34發表的  :
.......

我應該慶幸我的電腦不算lag。
離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 102樓  發表於: 2011-03-14
引用第100樓炎黃子孫於2011-03-14 22:34發表的  :
.......

我愚見係人尊異轉仲未成熟,我不會用人尊異轉vs
近日有人假扮我 在facebook開設戶口 請小心
我絕不會透過facebook聯絡你們
離線炎黃子孫
發帖
icash
只看該作者 103樓  發表於: 2011-03-14
引用第101樓黑天狗於2011-03-14 22:38發表的  :
我應該慶幸我的電腦不算lag。

可能你唔明白lag機既威力-_-
真係可怕得很.出某d招.特別lag
迪格c翔龍擊.飛黎飛去果招.聖帝黑日殺機.迪雲2轉奧昇
迪倫紫炎彈(勁可怕).奧龍衝爆.連娜有時招雙血都會lag
仲有好多角色既OE除左5主角之外其他中左都唔知咩事果隻-_-

引用第102樓saradomin於2011-03-14 22:52發表的  :

我愚見係人尊異轉仲未成熟,我不會用人尊異轉vs

其實佢招忘我唔低攻過巨戰好多
仲可以出多次(可能比人話屈)
通常一中2次就會扣左起碼4成.我3100攻7llv忘我
講緊既係扣一個10000-11000血.大約2500防既人
穿雲出得快.連出2次已經可破多招.反波好用.我都係靠佢打贏新生邪鬼-_-
破雷突擊.移速極快.食曬2hit的話攻擊力係忘我既1半多d.可惜出手無防.飛果時d防都唔高

不過佢異轉呢3招都係直線單hit技能.但係高攻.可combo.靈活度唔算低
破雷>忘我/穿雲.如果破雷只中1hit.再連忘我.個人係好似唔會閃.飛起左可再連穿雲
老手要贏都要睇下用咩人
[ 炎黃子孫在2011-03-14 23:06重新編輯此帖 ]
K49
快速回復
限100 字節

上一個 下一個