切換到寬版
  • 5962閱讀
  • 44回復

[轉載]最新熱爆!港男大罵搶鹽C奶去吃屎!! [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2011-03-19
大佬您放過我地好嗎?
按此進入→LFO資料博物館
為所有lfo玩家回憶而設
離線勇氣誓言
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2011-03-19
咁5該你食多d屎

離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2011-03-20
居然把咁多個POST組合了- -
離線
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2011-03-20
引用第22樓魔法使命於2011-03-20 02:27發表的  :
居然把咁多個POST組合了- -

因為有人pm我叫我找方法解決
徇眾要求合帖好了
歡迎愛樂之人加入IBBS愛樂協會
離線zsdfghjkl

發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2011-03-20
除了個尸+口+巾字之外真係好難形容呢個組合post..
去去~魔法~走!!!
離線勇氣誓言
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2011-03-21
引用第23樓迪於2011-03-20 14:20發表的  :
因為有人pm我叫我找方法解決
徇眾要求合帖好了

最有效的方法最初比一封警告信
佢再宣傳就扣10分
再犯永久禁言

離線gojpyui
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2011-03-22
引用第25樓勇氣誓言於2011-03-21 15:59發表的  :
最有效的方法最初比一封警告信
佢再宣傳就扣10分
再犯永久禁言

請指出1-8條中我犯了什麼規,我一步一步退讓,之前gagmode片我都係貼面版出黎,呢家只貼youtube片,現在幾乎差不多沒貼過,
看來我退讓只會令人更一步進逼我,我應否好似以前不停出返gagmode而且不放youtube片呢?
相反你不停爆粗罵人,你是否犯了第4條版規?只是我一直不理你,也不跟你講究,
在此版發表文章表示閣下已同意以下規則:
1. 不得發表與本版無關之文章,版主將視乎情況刪除或扣分後移動到其他合適的版區。
2. 不得直接複製他人的文章作發表。(若文章大部份內容和其他文章相同,只是多了表情/表情不同,均視作複製他人的文章)
3. 不得發表 無意義之文章(例如:純表情的文章,"不知道"、"我不懂"等無意義回覆,"幫幫手啦~快搵人答下我"、 "推推推"等只為把主題推前的回覆)。
4. 嚴禁發表文章出現謾罵、挑釁、穢言、違反十八禁(情色、暴力、恐怖)之內容或連結。
5. 請勿作出洗版行為。(例如: 在短時間內不斷發表新帖子、連續發表相同內容的文章)。
6. 每位會員一天內只能在本版發表一篇主題。
7. 每篇主題內最少要有一段短片,最多只可以有十段,如沒有影片會刪帖處理。
8. 嚴禁張貼色情、侵權短片。
[ gojpyui在2011-03-22 13:29重新編輯此帖 ]
離線gojpyui
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2011-03-22
引用第19樓霍雷2366於2011-03-16 00:20發表的  :
零笑點 版主在哪?

零笑點跟版規有何關係?
ps.說說笑而已,希望不要介意^^
離線勇氣誓言
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2011-03-22
引用第26樓gojpyui於2011-03-22 13:07發表的  :
請指出1-8條中我犯了什麼規,我一步一步退讓,之前gagmode片我都係貼面版出黎,呢家只貼youtube片,現在幾乎差不多沒貼過,
看來我退讓只會令人更一步進逼我,我應否好似以前不停出返gagmode而且不放youtube片呢?
相反你不停爆粗罵人,你是否犯了第4條版規?只是我一直不理你,也不跟你講究,
在此版發表文章表示閣下已同意以下規則:
.......

1.你連回
2.你有退讓過?成個偶像天地區比你戈d不知所謂的post霸佔,講番短片區日日百萬USB好有趣?
3.如果你冇錯,版主會搞你的post,1條無意義文章你次次都犯
4.我有爆過粗?比証據,眼殘5該睇醫生

離線gojpyui
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2011-03-22
引用第28樓勇氣誓言於2011-03-22 16:10發表的  :
1.你連回
2.你有退讓過?成個偶像天地區比你戈d不知所謂的post霸佔,講番短片區日日百萬USB好有趣?
3.如果你冇錯,版主會搞你的post,1條無意義文章你次次都犯
4.我有爆過粗?比証據,眼殘5該睇醫生[表情]

根本冇乜人出POS,即使可一星期只出一帖,都可能可以霸佔成塊版,
講番短片區日日百萬USB好有趣?點解唔有趣就唔可以POST?
我果D係YOUTUBE搵返黎,屬於短片類型,而呢到係短片分享!
當你冇爆粗,你都有不停謾罵!
離線勇氣誓言
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2011-03-22
引用第29樓gojpyui於2011-03-22 18:43發表的  :
根本冇乜人出POS,即使可一星期只出一帖,都可能可以霸佔成塊版,
講番短片區日日百萬USB好有趣?點解唔有趣就唔可以POST?
我果D係YOUTUBE搵返黎,屬於短片類型,而呢到係短片分享!
當你冇爆粗,你都有不停謾罵!

點解唔有趣就唔可以POST?
好心你睇下人地寫咩先la

離線
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2011-03-22
既然樓主咁有心係度搵版規作說明,
我都唔介意回應
樓主放親既片九成九都同某組織/機構有關
擺到明係宣傳
仲大條道理係度理論?
歡迎愛樂之人加入IBBS愛樂協會
離線gojpyui
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2011-03-23
引用第31樓迪於2011-03-22 20:09發表的  :
既然樓主咁有心係度搵版規作說明,
我都唔介意回應
樓主放親既片九成九都同某組織/機構有關
擺到明係宣傳
仲大條道理係度理論?

咁樣很多影片都叫宣傳啦...
就算post ming仔既片都叫幫ming仔宣傳啦...莎莉日記又叫幫莎莉宣傳,
通常睇開一套片自己覺得鐘意,就會追那個人的片睇,所以你知點解會貼咁多同一類...
我一開始post gagmode個面版出黎你話我宣傳,呢家我直接POST YOUTUBE片,什至幾乎已經沒有GAGMODE了-.-
我知你地有幾討厭我的片,但我都有我的興趣,我現在每次都用同一個AC出帖,所以你地可以見到我AC出的帖就不看好了,你地可以POST多D自己喜歡既片,我只係幾天先POST一次,都搞到好似洗版咁><
而且我都唔係次次同一種POST,有百萬USB,leedee,gagmode,莎莉,雖然你地唔係好鐘意睇,但對我來說很喜歡的><
離線勇氣誓言
發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2011-03-23
引用第32樓gojpyui於2011-03-23 02:37發表的  :
就算post ming仔既片都叫幫ming仔宣傳啦...莎莉日記又叫幫莎莉宣傳,
通常睇開一套片自己覺得鐘意,就會追那個人的片睇,所以你知點解會貼咁多同一類...
我一開始post gagmode個面版出黎你話我宣傳,呢家我直接POST YOUTUBE片,什至幾乎已經沒有GAGMODE了-.-
.......

Post 一,兩次當然冇問題
你呢?成版片5叫宣傅叫咩?
你知我地憎你尼咪5post lor
冇人叫你post
抵比人罵la
仲有百萬usb 咪又係leedee戈班友做
己所不欲,匆施於人

離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2011-03-23
引用第33樓勇氣誓言於2011-03-23 13:09發表的  :
Post 一,兩次當然冇問題
你呢?成版片5叫宣傅叫咩?
你知我地憎你尼咪5post lor
冇人叫你post
.......

己所不欲,匆施於人?
樓主已說明睇呢類片好有興趣

抵比人罵la
罵人係唔岩,請不要自high
(似乎不多會員罵樓主)

雖然我覺得樓主有改進空間,但也請大大您注意自已的言行
近日有人假扮我 在facebook開設戶口 請小心
我絕不會透過facebook聯絡你們
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2011-03-23
LZ您要POST同一類型的片點解唔好似我咁做?
http://www.ibbs.hk/read.php?tid=101779
全部片係頂樓更新
引用第32樓gojpyui於2011-03-23 02:37發表的 :
我知你地有幾討厭我的片,但我都有我的興趣,我現在每次都用同一個AC出帖,所以你地可以見到我AC出的帖就不看好了,你地可以POST多D自己喜歡既片,我只係幾天先POST一次,都搞到好似洗版咁><
而且我都唔係次次同一種POST,有百萬USB,leedee,gagmode,莎莉,雖然你地唔係好鐘意睇,但對我來說很喜歡的><

您D片個個都係有來頭的..
講真人地根本不難找到...
如果您咁POST法...
咁影片區改得名做「百萬USBLeedeeGagmode莎莉區」了
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2011-03-24
其實冇覺得樓主唔岩..只不過有人唔鐘意影片!
奇怪又唔鐘意又何必對樓主針鋒相對?
你大可以唔回!
自於樓主我完全冇發覺違反任何版規.
不說說去見意收集區發放見意
(不好放該網站影片&資料仲好)
當然要說得有知道理不是因為自己覺得該網站無聊就算
離線勇氣誓言
發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2011-03-24
引用第34樓saradomin於2011-03-23 20:48發表的  :
己所不欲,匆施於人?
樓主已說明睇呢類片好有興趣[表情]
.......

5好意思
我忍佢有成半年
E家難有幾會佢出尼回應,所有怒火已經一發不可收拾
請睇番佢較早的post,罵佢的人之前有好多
佢停左一陣,親少人又尼
只要佢一日仲亂尼,我都會出尼

離線gojpyui
發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2011-03-24
引用第36樓無神論乂於2011-03-24 13:39發表的  :
其實冇覺得樓主唔岩..只不過有人唔鐘意影片!
奇怪又唔鐘意又何必對樓主針鋒相對?
你大可以唔回!
自於樓主我完全冇發覺違反任何版規.
不說說去見意收集區發放見意
.......

thx^^
離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2011-03-24
引用第37樓勇氣誓言於2011-03-24 13:39發表的  :
5好意思
我忍佢有成半年[表情]

近日有人假扮我 在facebook開設戶口 請小心
我絕不會透過facebook聯絡你們
快速回復
限100 字節

上一個 下一個