切換到寬版
  • 2822閱讀
  • 17回復

[求助]打凶獸羅魔石問題 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線小鬥士

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2011-04-17
我看到別人的帖,話如果想打到魔劍,就先死一次,再打死個凶獸就會拿到的了, 3I|&}+Z6  
魔石有無方法,可以像打魔劍一樣,98%打到出坭?

齊招!
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2011-04-17
納卡拉最容易出魔石 `jl 1Q,~2r  
不過依家凶獸強化左 41\r7 BS  
佢都唔係咁易打.....
離線淆底3499
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2011-04-17
引用樓主小鬥士於2011-04-17 02:52發表的 打凶獸羅魔石問題 : rQ_!/J[9  
我看到別人的帖,話如果想打到魔劍,就先死一次,再打死個凶獸就會拿到的了, 5xHP5+&  
魔石有無方法,可以像打魔劍一樣,98%打到出坭?
WtT* 1Z  
原來有咁既方法....仲等我之前打左40幾次先有魔劍出
離線小鬥士
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2011-04-17
引用第2樓淆底3499於2011-04-17 12:18發表的  :
原來有咁既方法....仲等我之前打左40幾次先有魔劍出[表情]
C-vFl[@a0  
@ m' zm:  
喂!!回答我的問題呀..

齊招!
離線毒吻皇后

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2011-04-17
bug出黎 最易
離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2011-04-17
引用第3樓小鬥士於2011-04-17 17:56發表的  :
OoG Nij  
樓主都_ _ _, y4j J&  
不如自已試過先.睇下上述方法可唔可行先問
[ saradomin在2011-04-17 22:15重新編輯此帖 ]
近日有人假扮我 在facebook開設戶口 請小心
我絕不會透過facebook聯絡你們
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2011-04-17
引用第3樓小鬥士於2011-04-17 17:56發表的  :
>EVY,  
要求他人答你問題又不懂尊重別人 s< GR ?  
無藥可救
離線csdd8899

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2011-04-17
c]OK)i-{l  
你真有禮貌;
離線小鬥士
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2011-04-17
又人身攻擊,唉你地先係無藥可救,用人身攻擊坭挑引別人, 0CtPq`!  
樓主都_ _ _ 咩呀打出坭啦.你就係所謂 _ _ _ 啦, M{   
就係自己做到先POST出坭問有無同樣方法加啦,就係得媽, t:N3k ;k  
dwchan你呢個論壇版主D態度連一星會員都不如啦,係到人身攻擊+發表與本版無關之文章,做dwchan都日日反規,
[ 小鬥士在2011-04-17 23:55重新編輯此帖 ]

齊招!
離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2011-04-18
引用第8樓小鬥士於2011-04-17 23:44發表的  : TQjM3Ri=V  
又人身攻擊,唉你地先係無藥可救,用人身攻擊坭挑引別人, |."thTO  
樓主都_ _ _ 咩呀打出坭啦.你就係所謂 _ _ _ 啦, u,f$cR  
就係自己做到先POST出坭問有無同樣方法加啦,就係得媽, 9-6E(D-ux  
dwchan你呢個論壇版主D態度連一星會員都不如啦,係到人身攻擊+發表與本版無關之文章,做dwchan都日日反規,
rf[w& ~R  
_ _ _ = 無試過 NMCMY<o  
我試過喎:( _go1gf7  
HT@/0MF{J  
Dw兄指出你態度有問題, 這就是人生攻擊? 0)Wrfa  
我認為指正在下態度有問題無論下至一星會員上至壇主一樣可以. /CT g3Q"KQ  
敢問何罪之有? hOTqbd}  
6t0-u ~  
版主友善地提醒你, 誰知遭到你惡劣的回覆, 孺子不可教也 *(pmFEc  
12bt\ h9  
做dwchan都日日反規??? _1sjsGp>  
你說什麼?
離線小鬥士
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2011-04-18
引用第9樓saradomin於2011-04-18 00:03發表的  :
_ _ _ = 無試過 zx7g5;J  
我試過喎:(
Dw兄指出你態度有問題, 這就是人生攻擊? 9jC>OZ0s  
.......
+"HLx%k  
F}C.F  
算啦對你呢D真係無藥可救的人,回復都係無意義的了現在開始除左看你回答別人的回復外,不會回答你對我說的問題/回復=] TcP (?v  
'. '}  
引用第7樓csdd8899於2011-04-17 23:35發表的  : tU :,s^E"#  
S.#IC lV  
你真有禮貌;
{f9jK@%Gy  
E Pgn2[z  
ok,最多好番小小-_- {ejJI/o0  
/>EH]-|  
引用第2樓淆底3499於2011-04-17 12:18發表的  : d;-/F b{4  
Y 4 <  
原來有咁既方法....仲等我之前打左40幾次先有魔劍出[表情]
AdWLa b;  
>n^| eAH  
唔該回答我所需要的問題.pls
[ 小鬥士在2011-04-18 00:59重新編輯此帖 ]

齊招!
離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2011-04-18
引用第10樓小鬥士於2011-04-18 00:53發表的  :
唔該回答我所需要的問題.pls[表情]
7a4b,-93  
你要放一副高高的架子就隨你:) E[Rd= /P6  
如果你還認為別人回答你的提問是你的權利, E `D sRR <  
那我感到很可悲:( "/O`#Do/  
用戶有權對不友善的提問或不清晰的提問進行詢問 Pz/bne;=  
至於對無意義的提問.上述的用戶都作出了一個合適的回應 ,dG2[<?o  
/;[Zw8K7  
其實你不需要回覆我, rerl-T<3  
因為我清楚這是其他用戶的義務. J'%  
至於你認為我發言內容無意義, b&i0)/;  
那見人見智, 閣下欠禮貌要是需置疑的事實 BM@:=>ypQ  
LWpM-eW1q  
PS: 閣下每次回覆的內容其實與沒回覆無異,內容深入,只是膚淺的講出自已主觀情感,欠闡釋. c5($*tTT  
就如"我今天很快樂"一樣, 到底什麼事令你快樂? 如何快樂? 如果沒有闡述就只是一堆空談的廢話. S"/M+m+ ]  
所謂"言之無文,行之不遠", 遊談無根的說話, 你省回吧, 說了別人也不會聽:)
[ saradomin在2011-04-18 01:55重新編輯此帖 ]
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2011-04-18
引用第8樓小鬥士於2011-04-17 23:44發表的  : x}8 U\  
又人身攻擊,唉你地先係無藥可救,用人身攻擊坭挑引別人, #LGAvFA*_F  
樓主都_ _ _ 咩呀打出坭啦.你就係所謂 _ _ _ 啦, fO;#;p.  
就係自己做到先POST出坭問有無同樣方法加啦,就係得媽, 7kQZ$sLc  
Ic%c%U=i  
人生攻擊? 2=&4@c|cn  
我只是道出事實而已:( zNu>25/)(  
0#gu7n|J  
你認為用這樣的態度來要求他人回答你的問題是正確的嗎? 9L$bJO-3  
vS!%!-F  
答案眾人皆知,不過假如你不知道正確的答案我也不會責怪你 .d^XM  
!,}F2z?4c  
始終每個人的水平質素也由不同,對於一般的見解我想有很大的機會你會有不同的看法 CSUXa8u7  
lk$@8h$vS  
另外,甚麼叫做DWCHAN日日反規 P)>`^wc$  
QO0#p1fom'  
原來DWCHAN也是論壇一種工作?GD q&j4PR{  
cTU%=/gbc<  
還有一點,論壇多少星反映不出一個人的人格,之前已有不少經典例子 }.nHT 0l  
iiW s]5  
你喜歡自我安慰說自己個人質素比我好就隨便你了 MDHTZ9 4\Q  
%Km^_JM  
不過相信會員們也可以明確地看清楚誰在耍白 -v '|#q  
引用第10樓小鬥士於2011-04-18 00:53發表的 o@&Hc bN^  
5#DtaVz  
算啦對你呢D真係無藥可救的人,回復都係無意義的了現在開始除左看你回答別人的回復外,不會回答你對我說的問題/回復=]   w?r   
#6'x-Z_   
&!@7+'])  
理虧的時候保持沈默也是一個不錯的方法:) q_h=O1W  
+A 4};]W|  
BTW let's see how long can u stand:) c v .R`)l  
6AM-^S@  
(1t b  
w^_[(9 `  
引用第10樓小鬥士於2011-04-18 00:53發表的  : d".Xp4}f  
gPo3jwo$  
=JqKdLH  
回復都係無意義的了[表情]
tX<. Ud  
9Y6Ear .W  
回覆<再一次證明了閣下的中文水平有待改善:) ?89K [D|  
Rxg ^vM*  
如果你想別人能夠回答你的問題,你最好還是改善一下 =B+^-2G8  
s+EJXox w  
始終這裡是用中文來溝通 H pZD^h?L  
gc ce]QS  
PS:樓主如果發文,可不可以不要口語書面語混合,這兩者交映成趣,實在十分滑稽 8&g`Uy/b  
引用第7樓csdd8899於2011-04-17 23:35發表的  : lURL;h  
p41TSALq  
你真有禮貌;
mbij& 0  
WOv m%sX  
我感嘆於香港對新一代教育的失敗 {^Y0kvnd  
怎麼才離開了半年,就看到有人連做人的最基本:尊重和禮儀 8P kw'.r  
也可以被忘得一清二楚 C78V/{  
'aW}&!H M  
引用第11樓saradomin於2011-04-18 01:41發表的  : 7U@;X~c  
U_X/  
你要放一副高高的架子就隨你:) 5Tl3k=o}  
如果你還認為別人回答你的提問是你的權利, 2feiD?0  
那我感到很可悲:( 3M?vK(zG>P  
用戶有權對不友善的提問或不清晰的提問進行詢問 u_;&+o2  
.......
LD.^.4{c:  
AGREED
[ dwchan在2011-04-18 04:14重新編輯此帖 ]
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2011-04-18
引用第8樓小鬥士於2011-04-17 23:44發表的  : h rksPK"s2  
又人身攻擊,唉你地先係無藥可救,用人身攻擊坭挑引別人, uB`H9  
樓主都_ _ _ 咩呀打出坭啦.你就係所謂 _ _ _ 啦, S7I8BS[*v  
就係自己做到先POST出坭問有無同樣方法加啦,就係得媽, w b@Zna  
]+OHxCj:  
拿 人身攻擊我就睇唔出,人身攻擊又點樣挑引人地? #S*@RKSE|7  
即是咁 你問人野既態度好成咁,人地唔答你都係正常既事 NV[_XXTv7  
你叫人打_ _ _出黎 咁點解你又唔打出黎呢? Tej&1'G  
唔好同我講你唔知_ _ _係咩黎 4!I;U>b b  
引用第8樓小鬥士於2011-04-17 23:44發表的  : ranlbxp2l  
你就係所謂_ _ _啦,
 ZeL v!  
我想問版主既態度同一星會員既態度點樣可以比較埋一齊? `:4\RcTb/  
我war3既人物lv同lfo既人物lv可唔可以比較? [i  ]  
本版無關之文章->你LFO遊戲討論區開既技術帖,你夠係發表左無關既文章喇, 3RW3<n  
咩叫做dwchan都日日反規?可能我中文程度差,唔該你解釋下. HxH.=M8S_  
m9&MTR D\  
AXQG  
另外,你既問題->98%應該冇咁多
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2011-04-18
一句可以變你做皮博士 Uc?4!{$X  
|, Lp1  
請靠自己努力 < cc$L56q  
W,g0n=2V  
打凶獸野呢d野梗係要努力嫁啦 #Fl5]> |  
你自己唔努力狂試 *1>zE>nlP  
咁你不如玩外掛 Bl >)GX\l  
低層次 gmU0/z3&  
Gp PlO]  
クズめ
https://www.sendspace.com/file/e4r8v8
離線acz

發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2011-04-18
引用第14樓bk的卓男於2011-04-18 20:08發表的  : @`hnp:  
一句可以變你做皮博士
請靠自己努力 <
打凶獸野呢d野梗係要努力嫁啦 `2j \(N,  
.......
RyxEZ7dC<y  
回頭一看第二個Post v+3-o/G7  
看來樓主真是惡評如潮 LMV0:\>  
而且態度還是惡劣,中文水平又欠佳。 ?]d [K>bv  
語言厲害之處正在於可以優雅地咒罵別人的不是嘛。 5T,In+~Kd  
看到樓主如此不作修飾的言語,小的都為現在香港教育的程序感到憂慮。
神のご加護を貴方に…

離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2011-04-18
看完此帖,我真係很痛心, 財爺寧每人派6千也不願增加對殘疾人士的津貼. o`!7 ~n  
你看, 現在很多小孩即使出現了毛病, 也得不到幫助.
離線acz

發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2011-04-19
引用第16樓saradomin於2011-04-18 23:58發表的  : #2F 6}  
看完此帖,我真係很痛心, 財爺寧每人派6千也不願增加對殘疾人士的津貼. 6Wos6_  
你看, 現在很多小孩即使出現了毛病, 也得不到幫助.
m-~eCFc  
嘛...社會是一個很大的體制,政府並不是萬能的,政府的政策當然不能顧及所有人的需要。 (f5v{S6b(  
這裡我們可以嘗試向政府提出意見,讓政府關注這方面的問題(主要是有關中文水平教育問題)吧。
神のご加護を貴方に…

快速回復
限100 字節

上一個 下一個