切換到寬版
  • 11889閱讀
  • 104回復

[自創小說]元●世  第三話推出 求鞭 (1/7前發第四話) 有興趣可幫忙補完設定 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線yee66dicky66
發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2011-05-15
Re:元●世(重新開始) (近期工作:第二章、設定補完)
引用第37樓火仔於2011-05-15 15:04發表的  : 3P<Zzt%eT  
人設 @et3}-c  
禁都 10QNV=yK7s  
年齡:26 QWIOim-  
性格:自大,高傲,凶殘 7Vof7Y <  
.......
bb0{-T)1  
火影?- -囧 ZJ{+_ax0K  
不收人設了..... 1^Y:XJ73  
我自已寫好了..... k[^}ld[  
PS.DW:我開始明白你的說話了...... [1[[$ Dr  
PS.互動對人氣真的很重要 &<[]X@ bY  
hP6fTZ=Ln  
7lBQd(  
引用第39樓yoyois456於2011-05-15 16:29發表的  : F#3$p$;B$  
S^sW.(I  
ix_$Ok  
修改好了......[表情]  joSr,'x  
B'[3kJ'  
火仔幫幫我手ok?[表情]
N5I W@?4  
3GuMiht5  
UPDATED
[ yee66dicky66在2011-05-15 16:45重新編輯此帖 ]
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2011-05-15
引用第36樓真天魔於2011-05-15 14:18發表的  :
已加了,就是有大量屍體,就能製造不死生物及死亡騎士。=]
其他的就要你幫忙修改了,白云啊,快些出來=[
"Qm~;x2kB  
你當他是巫妖王嗎- -
發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2011-05-15
引用第41樓dwchan於2011-05-15 16:49發表的  :
你當他是巫妖王嗎- -
k |aOUW  
Vy"^]5  
頂多是亡靈法師...... ,OFr]74\  
亡靈元力偏離了
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2011-05-15
Re:Re:元●世(重新開始) (近期工作:第二章、設定補完)
引用第40樓yee66dicky66於2011-05-15 16:35發表的 Re:元●世(重新開始) (近期工作:第二章、設定補完) :
UPDATED
vF\zZ<R/  
招式,名似火影,風格唔係囉
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2011-05-15
引用第42樓yee66dicky66於2011-05-15 16:53發表的  :
頂多是亡靈法師...... JNl+UH:.  
亡靈元力偏離了[表情]
<LZvh8  
亡靈法師做不到DK出來 A^pp'{ !.  
*[YN|  
PS:话說本來想弄個莉雅德倫出來XD
發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2011-05-15
引用第44樓dwchan於2011-05-15 17:00發表的  :
亡靈法師做不到DK出來
PS:话說本來想弄個莉雅德倫出來XD
DyZ90]N  
L?(rv.lb  
那不要DK了....太強..... &Hxr3[+$  
莉雅德倫.....不要啊....那就完全不是 LFO創作....是WOW創作 *p!dd?8  
2ow\d b  
k~dr;j  
引用第43樓火仔於2011-05-15 16:56發表的 Re:Re:元●世(重新開始) (近期工作:第二章、設定補完) : Q1[s{,  
".ZiR7Z:$Y  
招式,名似火影,風格唔係囉
 %C:XzK-x  
TI  
唔關事....... Q[KR,k  
四天王我囧- -
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2011-05-15
引用第45樓yee66dicky66於2011-05-15 17:05發表的  :
唔關事....... \=<.0K A~  
四天王我囧- -
{Hv=iVmt  
為了部落!FOR THE HORDE!!!.....(沒玩大半年的DK MT的大喊) =`U[{3A_  
現在是GLORY TO NURGLE, FOR THE DARK GODS(轉戰戰錘40K~) Cu]X &l  
L"a#Uu8  
PS:火仔的我一看下去立刻想到火影- -
發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2011-05-15
引用第46樓dwchan於2011-05-15 17:13發表的  :
為了部落!FOR THE HORDE!!!.....(沒玩大半年的DK MT的大喊) #FcYJH   
現在是GLORY TO NURGLE, FOR THE DARK GODS[表情](轉戰戰錘40K~)
PS:火仔的我一看下去立刻想到火影- -
Z Uh<2F  
E(oN S\ 4  
這裏是LFO創作分享區!! `uU@(  
WOW的滾! ,P|PPx%@  
PS.同感- -
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2011-05-15
引用第47樓yee66dicky66於2011-05-15 17:15發表的  :
這裏是LFO創作分享區!![表情] QZ6M,\  
WOW的滾! 0,c z&8  
PS.同感- -
~EN @$N^h  
之前果2個我自己諗,之後果2個我係諗唔到,先拿火影既泥做主題,名阿果d,任你改,招式果招都係(改唔改都講聲,知會下我e個原作者嗎),另外我覺得整四天王好d,內容多d,再加上你都唔係計原本lfo,你唔會跟咁足呀嗎?
發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2011-05-15
引用第48樓火仔於2011-05-15 17:21發表的  :
之前果2個我自己諗,之後果2個我係諗唔到,先拿火影既泥做主題,名阿果d,任你改,招式果招都係(改唔改都講聲,知會下我e個原作者嗎),另外我覺得整四天王好d,內容多d,再加上你都唔係計原本lfo,你唔會跟咁足呀嗎?
.D)}MyKnu  
Li'T{0)1)  
FIRST......吾收主要是因為人設太多.....怕失控.... f 6q@  
第二......拿火影既泥做主題<--------太明顯了.....我不太想抄太多.... 7Ctm({I-  
        大改怕你吾滿意....... E,rPM  
第三.....我的確唔會跟足.........原本LFO人物定位改變.....世界觀改變.....制度補完....... I;7{b\t Q  
            可以說我只跟LFO的元力及名字....... Rpr# ,|  
            但我也不喜四天王這個設定
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 50樓  發表於: 2011-05-15
我想知魔血軍係未同血骼髏軍團同一陣線?,係既話你把我之前一個人設(迪斯)放入魔血軍,至於原本背景會改 thx
發帖
icash
只看該作者 51樓  發表於: 2011-05-15
引用第50樓火仔於2011-05-15 17:32發表的  : -LY_7Kg  
我想知魔血軍係未同血骼髏軍團同一陣線?,係既話你把我之前一個人設(迪斯)放入魔血軍,至於原本背景會改 thx
9\;EX  
vQ h'C.  
嗯... %>bwpN  
魔血軍與血骼髏軍團設定中是魔族的軍團之二....... Y~CS2%j  
好的
離線真天魔
發帖
icash
只看該作者 52樓  發表於: 2011-05-15
我的魅雪用嗎? S\,{ qhd  
^?A+`1-  
如何幫忙補完設定,怎幫,可是我有興趣幫忙的。
按圖,看小說

發帖
icash
只看該作者 53樓  發表於: 2011-05-15
引用第52樓真天魔於2011-05-15 17:56發表的  : v!uLd.(  
我的魅雪用嗎?
如何幫忙補完設定,怎幫,可是我有興趣幫忙的。
\Q$);:=q Q  
用(小改) {\ e}43^9N  
5YCbFk^  
給你MSN我.......  l g C  
給你我原本初步的設定集........ |( V3  
替我作補完.... -bE|FFU  
太多了(自已犯賤X_X)
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 54樓  發表於: 2011-05-15
引用第53樓yee66dicky66於2011-05-15 17:58發表的  :
用(小改)
給你MSN我....... ke0W?  
給你我原本初步的設定集........ cMg /T.O  
.......
qha<.Ro  
同賣我想知點樣補個新設定比你?
發帖
icash
只看該作者 55樓  發表於: 2011-05-15
引用第54樓火仔於2011-05-15 18:18發表的  :
同賣我想知點樣補個新設定比你?
\a!<^|C&  
~iWSc8-  
真天幫我打緊我原設定..... #t O!3=0  
之後我POST上黎 2}b bdXx  
再開放補完
離線yoyois456
發帖
icash
只看該作者 56樓  發表於: 2011-05-15
引用第55樓yee66dicky66於2011-05-15 18:26發表的  :
真天幫我打緊我原設定..... .Q@"];wH  
之後我POST上黎 Xdt+ \}\  
再開放補完
N3p3"4_]fy  
我也想看看呢~~~~ rRYf.~UH@P  
用email行不行@@
發帖
icash
只看該作者 57樓  發表於: 2011-05-15
引用第56樓yoyois456於2011-05-15 18:37發表的  :
我也想看看呢~~~~ m12 B:f  
用email行不行@@
R:N-y."La.  
q;.]e#wvh  
我字體超级醜陋..... G>QTPXcD  
待會會放打字本上來..
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 58樓  發表於: 2011-05-15
引用第57樓yee66dicky66於2011-05-15 18:42發表的  :
我字體超级醜陋..... W+e*(W|d6  
待會會放打字本上來..
#%b()I_([  
你上面係未打錯野?我係火仔,唔係真天魔
離線yoyois456
發帖
icash
只看該作者 59樓  發表於: 2011-05-15
引用第58樓火仔於2011-05-15 19:01發表的  :
你上面係未打錯野?我係火仔,唔係真天魔
{_toh/8)r  
sorry,理解不能-.-
快速回復
限100 字節

上一個 下一個