切換到寬版
  • 30988閱讀
  • 429回復

[遊戲手繪圖]比提100%!搞掂啦!歡迎留言提供IDEA(急要邪鬼IDEA) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 320樓  發表於: 2011-09-21
閃電劍: x;H#-^LxW=  
k< b`v&G  
把黃龍劍插左地上,雷電從天下降,電流流過黃龍劍,把電流分散,利用分散的雷電來攻擊對手
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線手殘
發帖
icash
只看該作者 321樓  發表於: 2011-09-22
— (真天魔) 回覆需五字以上 (2011-09-22 18:43) —
引用第320樓火仔於2011-09-21 21:15發表的  : % '>S9Ja3  
閃電劍:
把黃龍劍插左地上,雷電從天下降,電流流過黃龍劍,把電流分散,利用分散的雷電來攻擊對手
zUn> )#ZC  
千鳥流
u狗還我迪倫ac
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 322樓  發表於: 2011-09-22
引用第321樓手殘於2011-09-22 16:38發表的  :
千鳥流
_I_Sq,Z#  
似囉,但可以連系攻擊(類似冰鋒巨x果d),可以連續揮劍放出藍色的劍氣,又或者好似千鳥流咁分散攻擊
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線手殘
發帖
icash
只看該作者 323樓  發表於: 2011-09-22
引用第321樓手殘於2011-09-22 16:38發表的  :
佐神千鳥流
1條評分
u狗還我迪倫ac
離線adrian98
發帖
icash
只看該作者 324樓  發表於: 2011-09-22
點解波仔畫既公仔好似肥左咁既? n6WSTh  
波化?(被拖- -
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 325樓  發表於: 2011-09-22
引用第318樓真天魔於2011-09-21 20:01發表的  :
補補:d l:Ci'=  
斷龍二月:拔劍小跳,擊出絕龍劍之勢,刀擊中地後,急速轉身向前方使出龍氣橫斬。
群龍亂舞:拔劍舉天,二龍從左右方冒出,交叉旋轉上昇,身後一條龍直昇於天,四周發出爆炸。 I$qL=  
.......
a<!g*UVL0M  
F8b*Mt}p  
斷龍二月,群龍亂舞 <--唔收唔得..群龍亂舞拎黎做異轉OE先! `mw@"  
W@"M/<r@/  
引用第320樓火仔於2011-09-21 21:15發表的  : yuFuYo&[?v  
閃電劍: ?ZlwRjB\  
mg'-]>$$]  
3zWY%(8t4?  
_PNU*E%s<  
SOR不合心水 O|7q,bEm^  
Vize0fsD  
引用第324樓adrian98於2011-09-22 21:12發表的  : uT]_pKm  
點解波仔畫既公仔好似肥左咁既? FD_0FMZ9,  
波化?(被拖- -
\jq1F9,  
-Rjn<bTIy  
係咩 唔太覺 %<1fj#X8  
aM?7'8/  
如果係既..我覺得都幾順眼呀
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 326樓  發表於: 2011-09-27
推一推先!金甲人100%啦!呢家開始收邪鬼IDEA!
離線yee66dicky66
發帖
icash
只看該作者 327樓  發表於: 2011-09-27
頭香......... (V e[FhA  
你畫吾畫到邪鬼架 2]> s@?[  
吾睇好 @.CPZT  
PS:d人仔真係肥左
離線623
發帖
icash
只看該作者 328樓  發表於: 2011-09-28
dw唔好同我爭沙發 s*]1d*B!  
26\1tOj Np  
雖然你係版主 但我都唔會讓俾你 Q*KEODR8\  
VK ?,8Y  
這就是我!
1條評分
andickb123 icash -10 惡意灌水 2011-09-28
離線75137513
發帖
icash
只看該作者 329樓  發表於: 2011-09-28
唔會用火柴人會點,多謝分享
離線
發帖
icash
只看該作者 330樓  發表於: 2011-09-28
邪神地藏龍 j4brDlo?@  
首先邪鬼向左或右方 y4envjl 0  
使用拳頭打在地面上 dmE-W S  
然後那一方會出現紫色光光柱x3 W:0@m^r  
每條光柱由前一條光柱消失後約2-3秒出現 yil{RfBEr_  
畫出來時可以3條1齊畫 ICV67(Ui  
但高度可以這樣 ZC0F:=/K  
             l eUBk^C]\  
       l     l q+LjWZ+O  
l      l     l O'5(L9,  
大約就是這樣 M)3h 4yQ  
效果:電擊 ,P9B8oIq  
!})+WSs'"s  
無盡毀滅 \ &_ -  
首先將兩個拳頭打在地面上 ]A' e+RD4k  
邪鬼自身會出現舊版邪怒既爆炸氣 !^\|r<2M  
然後出現戰神降臨個個邪光 0>.'w\,87B  
)EcF[aO  
繁衍後代 +%>L;'L ^X  
邪鬼先使出唯我獨尊/舊版邪怒 rU'&o) a^  
然後有LF2中的小邪鬼出現
[ 此帖被健在2011-09-28 22:10重新編輯 ]
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 331樓  發表於: 2011-09-28
引用第327樓yee66dicky66於2011-09-27 23:56發表的  : `#9ZP  
頭香......... u#}zNz#C5  
你畫吾畫到邪鬼架[表情] 2>s:wABb /  
吾睇好[表情] Ou,B3kuQ+  
PS:d人仔真係肥左[表情] &Cdd  
67f#Z&r2k  
mk[=3!J  
當然畫到HAHA..點都會抽空 O0~[]3Y[=  
=I*"vwc?  
人仔肥左但我覺得令左 @@ 7e u7ie6  
EI/_=.d  
引用第329樓75137513於2011-09-28 22:02發表的  : g:OVAA  
唔會用火柴人會點,多謝分享 xx41Qw>\W  
beO*|  
hQX|wWh  
好難唔用人仔畫... GL (YC-{  
,9q5jOnk  
引用第330樓健於2011-09-28 22:04發表的  : PRf2@0ZV  
邪神地藏龍 (+T|B E3*#  
首先邪鬼向左或右方 7(wY4T  
使用拳頭打在地面上 H#Vs3*VK  
然後那一方會出現紫色光光柱x3  BeP0lZ  
每條光柱由前一條光柱消失後約2-3秒出現 ?K}/b[[0v  
....... t1Cyyb  
m#8mU,7  
i\,#Z!  
SOR不合心水... Xf$,ra"  
第一招:我覺得邪鬼唔適合用龍.. kbOo;<X9A  
第二招:我諗住畫返舊版邪怒..新版邪怒太樣衰 K _y;<a]  
第三招:邪鬼單性繁殖真是無言了...XD
離線
發帖
icash
只看該作者 332樓  發表於: 2011-09-28
引用第331樓波仔xd於2011-09-28 22:18發表的  :
SOR不合心水... C3WqUf<8`{  
第一招:我覺得邪鬼唔適合用龍.. u'P@3'P  
第二招:我諗住畫返舊版邪怒..新版邪怒太樣衰 +FyG{1?<  
....... .pG_j]  
2sWM(S N  
朕也知道我的想像能力太高xd u9}=g%T V  
波仔沒可能畫出來的說 +d Ig&}Tr  
因為有好幾個動作 s6!aGZ  
較容易畫的只有第3個
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 333樓  發表於: 2011-09-28
引用第332樓健於2011-09-28 22:36發表的  :
朕也知道我的想像能力太高xd M0 =K#/  
波仔沒可能畫出來的說 \JN?3}_J  
因為有好幾個動作 l}K {=%U>7  
較容易畫的只有第3個 'tp+g3V  
s#-`,jqD  
~B|K]&/]  
激將激對我冇用架 A_A
離線
發帖
icash
只看該作者 334樓  發表於: 2011-09-28
引用第333樓波仔xd於2011-09-28 22:36發表的  :
激將激對我冇用架 A_A ^4h/6^b0c  
d 0$)Y|d>  
反正妳都吾用嫁啦xd 2LEf"FH0~  
讓我vs秒殺妳[刀 ns uK{8}@  
人皇,準備合體
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 335樓  發表於: 2011-09-28
引用第334樓健於2011-09-28 22:37發表的  :
反正妳都吾用嫁啦xd ,73J#  
讓我vs秒殺妳[刀 ^M 0e0  
人皇,準備合體 EuOrwmdj  
xRuAt/aC  
iOYC1QFi?  
前三日巳經唔玩LFO啦我 @@
離線
發帖
icash
只看該作者 336樓  發表於: 2011-09-28
引用第335樓波仔xd於2011-09-28 22:40發表的  :
前三日巳經唔玩LFO啦我 @@ ixm-wZI  
dT?/9JIv  
是嗎? efW<  
= O10,h(O  
其實第1招 c5Fl:=h  
龍只是招式名的說 8vpB(VxV+  
實際的好像特迪那招地藏龍1樣-.-
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 337樓  發表於: 2011-09-28
引用第336樓健於2011-09-28 22:49發表的  :
是嗎? $o}Ao@WkO  
= d7(g=JK<  
其實第1招 p6P .I8g  
龍只是招式名的說 X^Dklqqy  
....... \MhSIlM#  
1j4tR#L  
  | re}_+sv U  
 || AIN Fv;  
||| <--紫色光柱 8);G'7O  
T'C^,,if  
咁樣咪好似改版邪怒咁? @@
離線
發帖
icash
只看該作者 338樓  發表於: 2011-09-28
引用第337樓波仔xd於2011-09-28 22:50發表的  :
  | ZsnFuk#W  
 || -6KNMk   
||| <--紫色光柱
....... r%=}e++^%  
T5<851rH  
差吾多 'GyO  
華麗過佢好多 PAYS~MnV@3  
新版咁核凸 ctk~}( 1#  
總之系拳頭打向地下 uT :Yh6  
之後出光柱-.- xa"8"8  
好似暗星個招野咁
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 339樓  發表於: 2011-09-28
引用第338樓健於2011-09-28 22:51發表的  :
差吾多  Q4R*yRk  
華麗過佢好多 ;07>ZH%  
新版咁核凸 T1~G {@"  
總之系拳頭打向地下 E:$EK_?:t  
....... Y W9+.Dc`  
hj4mbL  
7B@ 1[  
我覺得麻麻地..同新版邪怒性質太似- -
快速回復
限100 字節

上一個 下一個