切換到寬版
  • 5005閱讀
  • 44回復

隻GAME仲有無人玩?_? [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線自己

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2011-05-22
如題

現玩遊戲:lfo,lol,mc,mkz
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2011-05-22
你得閒上bank都叫有小白玩
小白係咪人?_?
https://www.sendspace.com/file/e4r8v8
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2011-05-22
引用樓主自己於2011-05-22 00:38發表的 隻GAME仲有無人玩?_? :
如題

有既,唔多(正常玩家),最多係咩,外掛狗,小白,空裝怪,tst我諗無咩人,peak,bank好多e類既人,所以就算泥到出到加下都無咩人玩,賣野就更加少之有少
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線francis
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2011-05-22
引用第2樓火仔於2011-05-22 01:27發表的  :
有既,唔多(正常玩家),最多係咩,外掛狗,小白,空裝怪,tst我諗無咩人,peak,bank好多e類既人,所以就算泥到出到加下都無咩人玩,賣野就更加少之有少

tst變左死城好耐

放迪倫acc
離線wingleong541
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2011-05-22
玩既人就應該都仲有既
不過大部份人都唔會好似以前咁擺咁多時間落去玩
離線死神cy
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2011-05-22
引用第3樓francis於2011-05-22 15:05發表的  :
tst變左死城好耐

COCO仲有冇玩~?

仲有好多人冇位影了~
離線索倫
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2011-05-22
近排有玩返星仔同姬絲, 不過去到『十鬥士』依關已經冇辦法過到....    
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2011-05-22
引用第5樓死神cy於2011-05-22 18:59發表的  :
COCO仲有冇玩~?

coco我估佢有,不過唔成日上,我無上一段時間(無心機,又無哂人vs,得d外掛狗,玩屎咩)
離線wingleong541
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2011-05-22
引用第6樓索倫於2011-05-22 21:16發表的  :
[表情] 近排有玩返星仔同姬絲, 不過去到『十鬥士』依關已經冇辦法過到....    [表情]

姬絲真係OK好玩
不過我升到70LV就冇心機再升
差實驗品X2會唔會差好遠...?
離線francis
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2011-05-24
引用第5樓死神cy於2011-05-22 18:59發表的  :
COCO仲有冇玩~?

引用第7樓火仔於2011-05-22 21:18發表的  :

coco我估佢有,不過唔成日上,我無上一段時間(無心機,又無哂人vs,得d外掛狗,玩屎咩)

我細佬間唔時上一上,見鬼影都冇隻就offline。
最近果次更唔到新就上都冇得上。隻game每次更新,都有批人更唔到,有d人要從裝先玩到,有d連從裝都唔掂,隻game咁爛,邊有心機玩?

放迪倫acc
離線龍翼87
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2011-05-24
越黎越少玩
一個月都唔知有無開一次
但都會留意關於LFO既野
離線我是人仔
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2011-05-24
ar...同上x2
已經無玩無掂!
只有留意下lfo咩情況!
睇下幾時
交易記錄:
與龍翼87交易霸王地藏龍成功
離線acz

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2011-05-24
又黎月經Post呃Post?
神のご加護を貴方に…

離線cfalan2001
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2011-05-24
引用第3樓francis於2011-05-22 15:05發表的  :
tst變左死城好耐

我同coco以前成日係tst玩架:(而加人影都冇個
^_^徐子珊^_^
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2011-05-25
引用第9樓francis於2011-05-24 16:10發表的  :
我細佬間唔時上一上,見鬼影都冇隻就offline。
最近果次更唔到新就上都冇得上。隻game每次更新,都有批人更唔到,有d人要從裝先玩到,有d連從裝都唔掂,隻game咁爛,邊有心機玩?

我都係最近先更新,留意住lfod野,雖然一次比一次呃錢,但d人就一次比一次咁少,外掛狗就一次比一次多,我有時上唔夠幾分鍾就off,成個死城咁,入面只有神點,外掛狗,bug狗,我3月出果事最勁果事係peak出面bug迪倫(不是少年迪倫),lfo搞到咁爛,有心都變無心,連生意人都無心機做生意,u1搵咁多隻game做代理做咩?LFO都未店就想搞其他game,你搞店都無所謂,就連0技點e一個更新都不了了知,我相信lfo唔會頂得幾耐,我睇死佢七月動漫,無人敢去買lfo野,即使佢d野幾引起人注意都好
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2011-05-25
引用第14樓火仔於2011-05-25 17:28發表的  :
我都係最近先更新,留意住lfod野,雖然一次比一次呃錢,但d人就一次比一次咁少,外掛狗就一次比一次多,我有時上唔夠幾分鍾就off,成個死城咁,入面只有神點,外掛狗,bug狗,我3月出果事最勁果事係peak出面bug迪倫(不是少年迪倫),lfo搞到咁爛,有心都變無心,連生意人都無心機做生意,u1搵咁多隻game做代理做咩?LFO都未店就想搞其他game,你搞店都無所謂,就連0技點e一個更新都不了了知,我相信lfo唔會頂得幾耐,我睇死佢七月動漫,無人敢去買lfo野,即使佢d野幾引起人注意都好

老實講的是LFO熱誠玩家我有幾熱誠好多人都知啦!!
但到現在..對不起..玩不落手了...
動漫十鬥士?今年發夢有佢份?
[ 無神論乂在2011-05-25 18:55重新編輯此帖 ]
離線laulaulau
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2011-05-25
唉,睇住佢咁衰落去真係有點唔happy
連peak都差唔多死城化
只要佢有心搞我認為應該可以變番之前咁
但係睇黎u1都唔重視lfo ga la.....
玩左6年既game真係唔想就咁bye bye
開始召靈儀式~~
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2011-05-25
引用第15樓無神論乂於2011-05-25 18:50發表的  :
老實講的是LFO熱誠玩家我有幾熱誠好多人都知啦!!
但到現在..對不起..玩不落手了...
動漫十鬥士?今年發夢有佢份?

十鬥士你年年都有份,交易最多,收野又係收得最多,我同你一樣,今年都玩唔過,我同人收左冰尊,火尊新招之後都無再收野,因為收唔落,點收得落,外掛周圍走.連peak都係咁,十鬥士?我諗發夢啦,我估計今年同上年ags一樣,場細之外,仲要係無人玩,好似ags咁,細到咩咁,根本唔似以前全場最大,全場差d林既檔,ed無架啦,我地只能睇住無能既u1把佢第一次整既online game汁粒(lfo係第一隻自己做,三國都係,不過三國拳霸死得勁早,連魔獸王都無左個影)
離線cfalan2001
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2011-05-25
唉,都唔知今年動漫仲去唔去好
^_^徐子珊^_^
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2011-05-25
引用第18樓cfalan2001於2011-05-25 19:48發表的  :
唉,都唔知今年動漫仲去唔去好

去..睇下其實野都好~~
快速回復
限100 字節

上一個 下一個