切換到寬版
  • 5097閱讀
  • 93回復

你地有乜資格批評LFO? [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線boc.4

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2011-06-15
— 本帖被 saizen 執行鎖定操作(2011-06-15) —
因為近日非常之多關於LFO前途問題的POST
其實講到底,都係你我都知既某班會員種既禍

本來LFO就係一個低技術製作既遊戲,大家都係因為鍾意先會玩
但係點都無人估到,依家係會被一班唔自律,唔負責任,自私既人拖垮
但其實LFO既BUG,響第一代玩家既時候已經被發覺,U1亦都知道係有呢個問題
但係萬萬估唔到,會有人將呢個方法當做LFO既主流
依家識改GAME既你地,唔係一個高手所為,因為響你地之前,已經有人識咁做
仲有就係一個實際問題,你我皆知,LFO既幕後工作人員唔多,要處理平時既工作都可以話係做唔切
但係就有一堆玩家,因為自己既貪婪,去增加更多無必要既負擔
可以做既野既唔多,但係去破解遊戲既人就有一大堆
老實講,我唔認為你地咁做代表你地好勁,只係你地人手上佔優
再講,一個更加實際的問題,就係你地去改到認為理想既時候
仍然係無可能羸到一個正常玩家,因為你地追求既只係能力,
同我地去追求既野係講唔埋

呢班貪婪既玩家,好成功咁將呢種風氣感染大部分玩家
連我身邊既人,都一個一個咁墮落
但呢個時候,呢班貪婪既玩家好似已經意識到,自己都受到影響
因為大部分既玩家,都已經同佢地有一樣既能力,
當能力一樣既時候,呢班貪婪既玩家再次暴露自己既軟弱
呢個時候,居然更有人天荒夜談咁做私服,結果係點,大家都記得

呢班貪婪既玩家,直到依家都仲可以理直氣壯咁參與FO前途問題既討論
仲話自己都有去幫助U1,但係你地知唔知,
你地對LFO所做既野,已經係永遠都補償唔到
因為你地既貪婪同自私,令到非常多既玩家對LFO心淡而離開
留低既,得我呢班響你地眼中既敵人
唔好將自己講到好偉大,以為可以令人覺得你回頭
因為響我地眼中,你地只係將一樣玩到厭倦既野,掉返出來
你地已經無可能再為LFO補償任何野
所以你地轉玩其他GAME係應該的,因為你地對LFO來講,只係一個毒瘤
你地就算講咩野,都唔可以挽回現實

可能我呢番說話,會觸怒左一班有勢力既人
但係我絕對唔會對你地屈服
誠收元力增幅器,有意請密,價錢不成問題,最緊要有相量
離線daviswys
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2011-06-15
我支持+同意你既講法
我宜家只希望LFO多D人玩番同少D BUG
離線真天魔
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2011-06-15
呢個時候,居然更有人天荒夜談咁做私服,結果係點,大家都記得
呢班貪婪既玩家,直到依家都仲可以理直氣壯咁參與FO前途問題既討論

天方夜譚....(汗

LFO?

我覺得不能同意太多。
按圖,看小說

離線peter0711

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2011-06-15
個班人只係想證明比人睇自己有幾叻,黎滿足企現實世界的不足。
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2011-06-15
LFO係ONLINE GAME頂到7年已經係好好啦 
由4年前外掛已經起了..什麼定怪 12億攻防
就連未推出的招式人物..只要實裝就可以用到
值接影響我地正常玩家的利益!!
到今在大街上沒人個一是不會用外掛
者時已明白到LFO死亡之日張近~~
老實講失望的確失望,但任何東西都有衰落
LFO就當成回憶吧~~
[ 無神論乂在2011-06-15 20:13重新編輯此帖 ]
離線kcy777
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2011-06-15
U1都唔理LFO啦!故事都成9年冇出!又唔理BUG狗,狂出舊圖當新招,一到動漫節就出成$600的爛公仔,一D都5值,明昆錢,眼見仲有大批人奉獻佢地寶貴的金錢落奸商手中,真係慘!!
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2011-06-15
引用第5樓kcy777於2011-06-15 20:17發表的  :
U1都唔理LFO啦!故事都成9年冇出!狂出舊圖當新招,一到動漫節就出成$600的爛公仔,一D都5值,明昆錢,眼見仲有大批人奉獻佢地寶貴的金錢落奸商手中,真係慘!!

9年冇出咁爽啊?
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2011-06-15
引用第4樓無神論乂於2011-06-15 20:06發表的  :
LFO係ONLINE GAME頂到7年已經係好好啦 
由4年前外掛已經起了..什麼定怪 12億攻防
就連未推出的招式人物..只要實裝就可以用到
值接影響我地正常玩家的利益!!
到今在大街上沒人個一是不會用外掛
.......

回憶...

璇瓏我不會忘掉妳的@@
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2011-06-15
boc唔係我想串你
的確你講既野我好讚同既
而家d人玩外掛但冇技術的確係事實

但係首先
你確定你自己有技術嗎?
想當年你ex仲係到
老蕉同老笨都唔知係msn群組到爆粗 _ 左你幾次話你成 _ 日屈ex腿連餓虎或者 _ 出餓虎

仲有一點好重要
求你幫我洗腦洗去我腦中CZ果張CE桌面圖

另外你之前個post話
神又係我鬼又係我
平凡人是我 <
邊個話改game既人走去sd信同u1講d方法叫佢封左佢 果d人就係係到扮正義?
由頭到尾都冇打算扮正義

還是說你想開呢個post扮正義?

p.s話說我見到有幾個post d標題
再睇埋佢d文海既深到
我都冇睇晒
睇完晒氣
叫佢地睇明仔d片啦
又要話lfo爛
咁你做乜又係到晒時間打論文鬧?
https://www.sendspace.com/file/e4r8v8
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2011-06-15
引用第6樓tommywu於2011-06-15 20:19發表的  :
9年冇出咁爽啊?

LFO出左9年啦
離線kcy777
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2011-06-15
引用第6樓tommywu於2011-06-15 20:19發表的  :
9年冇出咁爽啊?

唔好扮傻仔,唔該!
離線七星會員
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2011-06-15
引用第9樓無神論乂於2011-06-15 20:19發表的 :
LFO出左9年啦[表情]

9年*0*!
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2011-06-15
引用第9樓無神論乂於2011-06-15 20:19發表的  :

佢係話故事...

引用第5樓kcy777於2011-06-15 20:17發表的  :
U1都唔理LFO啦!故事都成9年冇出!又唔理BUG狗,狂出舊圖當新招,一到動漫節就出成$600的爛公仔,一D都5值,明昆錢,眼見仲有大批人奉獻佢地寶貴的金錢落奸商手中,真係慘!!

引用第8樓bk的卓男於2011-06-15 20:19發表的  :
boc唔係我想串你
的確你講既野我好讚同既

但係首先
.......

乘機問下先
排行榜個名聲係咪你的
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2011-06-15
引用第12樓tommywu於2011-06-15 20:25發表的  :
乘機問下先
排行榜個名聲係咪你的

我記得應該係四年前既傑作?
https://www.sendspace.com/file/e4r8v8
離線thomas06ng
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2011-06-15
引用第9樓無神論乂於2011-06-15 20:19發表的  :

出左9年 但D招無咩新意 但改到D招唔知點 SOSAD

離線acz

發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2011-06-15
內文未睇
先把標題送回給你:
你又有乜資格批評LFO?
神のご加護を貴方に…

離線kcy777
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2011-06-15
係玩家就有資格批評LFO掛......
離線冰之神話
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2011-06-15
引用第8樓bk的卓男於2011-06-15 20:19發表的  :
boc唔係我想串你
的確你講既野我好讚同既
但係首先
.......

其實呢 ce唔一定要改lfo架=.= 如果佢係好似你係外掛狗咁821一早封左ac啦
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2011-06-15
引用第17樓冰之神話於2011-06-15 20:30發表的  :
其實呢 ce唔一定要改lfo架=.= 如果佢係好似你係外掛狗咁821一早封左ac啦

821外名 九封ac大行動
有冇玩既好似都有中招囉唔該
離線boc.4
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2011-06-15
boc唔係我想串你
的確你講既野我好讚同既
但係首先
.......

你唔好以為嘈EX可以動搖到我
要怪既,就怪你個班FD,
點解龜牆專家都可以比我用EX埋牆放血啦

同埋我開呢個POST,唔係為左要扮正義
因為我本來就係同你地敵對,係正義既一方

最後,CE響我桌面可以代表D咩野?
我有改過GAME既,我絕對唔會埋沒自己既良心去話人

每次都係針對個張圖同我EX,你仲識咩野?
識改GAME?
誠收元力增幅器,有意請密,價錢不成問題,最緊要有相量