切換到寬版
  • 7240閱讀
  • 114回復

麻煩大家支持下小弟,睇晒佢 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線dennis991

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2011-06-16
你地覺得 有用過外掛同冇用過外掛既VS玩家 最終既目的有分別嗎?佢地最終既目的都喺打VS

如果一個有用過外掛既玩家,到最後都收了手 認左自己有玩過外掛 你地仲要針住佢嗎??

小弟就覺得無需要"針對性"提住邊個邊個玩外掛=.=

一個人,肯直認自己做過唔岩既野 已經難得 難道你們認為 針對性作出批評 你們會很高興?

講到點樣點樣增加人流 我覺得晒氣 要增加人流 大前題先要令現有玩家不要再流失 你們說 外掛玩家是毒瘤 我不是不認同 而是我覺得 一批外掛使用者 現在已經收了手 那還有需要把他們從前做的錯事舊事重提嗎?

我從前也有玩過外掛 那種感覺 很爽快 升級更是覺得暢通無阻 但玩的同時 也有好友提及過 有一定的風險 當時的我根本聽不入耳

但自從小弟的外掛帳號被封後 我已經跟自己說了 "自己種下的禍根 只能自己承擔" 所以我無責怪他人 反而感激那些提及過我的好友 也沒有責怪教給我玩的好友  因為當時 是我要求他們教我玩的

最後 一個做錯事的監犯 釋放後也要得到別人的原諒 才能重新做人  玩過外掛的玩家 也一樣。

只是個人意見 不喜勿插及自離好了。多謝合作
離線acz

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2011-06-26
991你發依個post真係想比人插到死下死下。
嘛,現在LFO使用外掛大既有兩種人。
第一種就滿街都見到既小白(大部分外掛使用者),最常用既係改人,改凶獸、GM人、千二攻防九千血,依類小白最大的特徵就係派膠,
Vs開凶獸阻住哂,最令人頭痛的是「空裝」風氣源於這群小白,呢班人先係令LFO流失大量玩家的原因。
第二種就係我依種人,升LV Only,加經常性地用「強硬」手段迫小白離場xx(
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
好似講哂外掛野,等比人扣分先:)
1條評分
神のご加護を貴方に…

離線放acc的人
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2011-06-26
岩~!
要咁高lv都係想vs個時開心d姐......
離線raiserskit
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2011-06-26
我有D同意#1朋友講
如果D人玩外掛改既係正常人都可以有既野,例如改齊招、LV、1000攻防等,我都覺得尚可接受,如果佢地玩得勁,技術好,我反而冇野好講啦
但係大部份外掛狗玩既係改特迪、GM、甚至凶獸果D垃圾野,又唔知點樣幾千攻防,裝又上幾件甲咁,又唔知點樣隱形阻人打VS,重可以無啦啦踢你出房
最影響我地玩家既就係佢地,咁重點可以縱容佢地呀?
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2011-06-26
引用第1樓acz於2011-06-26 13:02發表的  :
991你發依個post真係想比人插到死下死下。
嘛,現在LFO使用外掛大既有兩種人。
第一種就滿街都見到既小白(大部分外掛使用者),最常用既係改人,改凶獸、GM人、千二攻防九千血,依類小白最大的特徵就係派膠,
Vs開凶獸阻住哂,最令人頭痛的是「空裝」風氣源於這群小白,呢班人先係令LFO流失大量玩家的原因。
第二種就係我依種人,升LV Only,加經常性地用「強硬」手段迫小白離場xx(
.......

邊個比方法佢地搞事先
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2011-06-26
的確..者些外掛小白根源在那?
自己用完外掛了,須有心知錯.原諒你地係冇問題~~
但事實出黎不是如此..我感覺不到你地是真心.
者是其一..其二..外掛使用方法..玩完了玩厭了..值接post上網..
以自成街都係又係邊個?
現在不是"自己種下的禍根 只能自己承擔"
係成個lfo的玩家同你地承擔呀!!
看住LFO一日衰過一日..........
我者位忠實玩家黎講何其傷心.
你地又明白我感受咩?
離線真♂虎王
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2011-06-26
引用樓主dennis991於2011-06-16 05:18發表的 麻煩大家支持下小弟,睇晒佢 :
你地覺得 有用過外掛同冇用過外掛既VS玩家 最終既目的有分別嗎?佢地最終既目的都喺打VS
如果一個有用過外掛既玩家,到最後都收了手 認左自己有玩過外掛 你地仲要針住佢嗎??
小弟就覺得無需要"針對性"提住邊個邊個玩外掛=.=
.......

好同意你講既野
不過有好多用外掛既人都唔認自已外掛
老實講用外掛都係唔想哂錢玩姐
有必要整埋d小動作煩人咩
離線acz

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2011-06-26
部分外掛用家問題,本來這些都不應外流,卻不知誰做這不經大腦的事。
神のご加護を貴方に…

離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2011-06-26
引用第7樓acz於2011-06-26 14:48發表的  :
部分外掛用家問題,本來這些都不應外流,卻不知誰做這不經大腦的事。

即係自家用外掛 唔比/唔搞到 人地就冇問題?
離線acz

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2011-06-26
引用第8樓tommywu於2011-06-26 14:49發表的  :
即係自家用外掛 唔比/唔搞到 人地就冇問題?

你從何得出這結論呀...
一樓只是指出現時使用外掛分成兩類人。
七樓只昤指出不知誰外流外掛使用方法。
實在看不出我何時有論及外掛是否自用問題。
神のご加護を貴方に…

離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2011-06-26
引用第9樓acz於2011-06-26 14:52發表的  :
你從何得出這結論呀...
一樓只是指出現時使用外掛分成兩類人。
七樓只昤指出不知誰外流外掛使用方法。
實在看不出我何時有論及外掛是否自用問題。

我是在問問題
你認為這是結論?
離線七星會員
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2011-06-26
即係為左等多人玩返就可以放棄應有既原則, 係咪呀?
寧缺勿濫呀~
離線炎黃子孫
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2011-06-26
我同意991你講法
有d人將佢地眼中用外掛既人標籤左係咁就係咁.改唔到
就將所有用外掛既人就歸納做同一種人咁看待 以偏概全以為用親外掛果d都係咁
但事實上 我識某d玩家就算有用外掛都玩得有技術
唔用外掛既都可以無技術打vs
當然都有d小白形玩家 咁無得講啦呢種 既然都被標籤做小白 有咩好討論?
用外掛既人 我無話佢做法正確 但如果肯改過既 係咪應該比機會佢地?

最後我想講 玩家自律唔到用外掛 就連gm都唔去管佢地
咁針對果d用外掛既玩家有咩用?
K49
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2011-06-26
嘛,,只是現在有一班自稱正義之士的人在作針對吧.
好多online game都有外掛呢:o
不過其他遊戲內卻沒有一堆自稱正義的人去針對別人而已.
[ saizen在2011-06-26 20:19重新編輯此帖 ]
敗者無一死 將來富如山
離線命運wkw
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2011-06-26
引用第13樓saizen於2011-06-26 16:16發表的  :
嘛,,只是現在有一班自稱正義之士的人在作針對吧.
好多online game都有外掛呢:o
不過其他遊戲內卻沒有一堆自稱正義的人針去對別人而已.

「自稱正義」?你認為佢地係假正義?
玩外掛班人對LFO所作種下既禍根已經太深
就算佢地認錯亦都難消部分玩家心頭之恨
好地地一隻GAME俾佢地搞成咁 唔係認個錯就可以抵消之前做過既事
而且有人挺身而出反外掛唔係應該支持佢咩?
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2011-06-26
引用第14樓命運wkw於2011-06-26 16:58發表的  :
「自稱正義」?你認為佢地係假正義?
玩外掛班人對LFO所作種下既禍根已經太深
就算佢地認錯亦都難消部分玩家心頭之恨

好地地一隻GAME俾佢地搞成咁 唔係認個錯就可以抵消之前做過既事
而且有人挺身而出反外掛唔係應該支持佢咩?
.......

悶透了
你們黎黎去去都是這幾句的.
嘛,,,我不認為他們是正義的喔.
敗者無一死 將來富如山
離線命運wkw
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2011-06-26
引用第15樓saizen於2011-06-26 17:07發表的  :
悶透了[表情]
你們黎黎去去都是這幾句的.

依幾句所講既都係事實
你未答我   「自稱正義」?你認為佢地係假正義?

你成日都話班正義之士針對人 有無去了解過班正義之士特登針對班外掛人既原因?
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2011-06-26
引用第16樓命運wkw於2011-06-26 17:14發表的  :
依幾句所講既都係事實
你未答我   「自稱正義」?你認為佢地係假正義?
.......

嘛,,你回覆太慢可能看不到我編輯了.
我尊重各會員的論點.
有不同的睇法是好事喔:o
敗者無一死 將來富如山
離線命運wkw
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2011-06-26
引用第17樓saizen於2011-06-26 17:18發表的  :
嘛,,你回覆太慢可能看不到我編輯了.
我尊重各會員的論點.
有不同的睇法是好事喔:o

可唔可以解釋一下你唔認為佢地正義既原因
既然你咁尊重各會員既論點  又點解成日將一班你認為唔正義既人針對人地掛在口邊呢
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2011-06-26
引用第18樓命運wkw於2011-06-26 17:31發表的  :
可唔可以解釋一下你唔認為佢地正義既原因
既然你咁尊重各會員既論點  又點解成日將一班你認為唔正義既人針對人地掛在口邊呢

各會員對正義這詞的見解不同, 無需爭論吧.
我只是在回應樓主的論點喔:o
敗者無一死 將來富如山
快速回復
限100 字節

上一個 下一個