切換到寬版
  • 10621閱讀
  • 148回復

《小鬥士大冒險 Online》最終樂章經已響起,見証終極之戰降臨!! [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線csdd8899

發帖
icash
只看該作者 60樓  發表於: 2011-06-23
引用第59樓吉串袋子於2011-06-23 23:02發表的  :
買既人都係唔多

用禁多$吾多值
離線飛煞
發帖
icash
只看該作者 61樓  發表於: 2011-06-23
一直都只係等星奇出現...
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 62樓  發表於: 2011-06-23
引用第58樓黑天狗於2011-06-23 23:01發表的  :
靈共後來還在2000fun發售。

靈共好似都仲有(係ags之後),過左一段時間消失哂(多數係買哂無再入),所以2000fun今年可能會入少d。

另外我估計今次係大體積既產品有機會係人皇果d,但如果佢會買其他異轉人物我覺得會多d人玩番掛

p.s睇死佢今次買得仲貴過上年
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線黑天狗
發帖
icash
只看該作者 63樓  發表於: 2011-06-23
引用第62樓火仔於2011-06-23 23:15發表的  :
靈共好似都仲有(係ags之後),過左一段時間消失哂(多數係買哂無再入),所以2000fun今年可能會入少d。
另外我估計今次係大體積既產品有機會係人皇果d,但如果佢會買其他異轉人物我覺得會多d人玩番掛
.......

我看除了人皇,u1那邊也沒有其他底牌了。(反正其他的只是次等物)

貴過上年+1。
離線csdd8899

發帖
icash
只看該作者 64樓  發表於: 2011-06-23
引用第63樓黑天狗於2011-06-23 23:17發表的  :
我看除了人皇,u1那邊也沒有其他底牌了。(反正其他的只是次等物)
貴過上年+1。

還有惱
貴過上年+2
離線k-man
發帖
icash
只看該作者 65樓  發表於: 2011-06-23
引用第64樓csdd8899於2011-06-23 23:30發表的  :
還有惱
貴過上年+2

仲有尼布拿=]
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 66樓  發表於: 2011-06-23
引用第64樓csdd8899於2011-06-23 23:30發表的  :
還有惱
貴過上年+2

人皇我預佢700蚊-900蚊(唔會高得太離普既,如果佢咁既境況都可以買到1000蚊仲要有人買既,咁真係無咩野講),排隊人既唔多,我諗唔會吹到早成3日走去排隊先囉,至於惱當佢活動送,唔多值錢。

p.s今年我照去動漫,不過路過lfo檔味望下,基本上唔會買,無哂以前果種心情,以前係死儲難儲都想買,加下就算睇到都唔想再放錢落去
離線光之使者
發帖
icash
只看該作者 67樓  發表於: 2011-06-23
引用第63樓黑天狗於2011-06-23 23:17發表的  :
貴過上年+1。

還有個死神 , 星奇怎也不會扔下哈邦的靈魂不顧吧 ?
不過過了那麼多年 , 死神又有哈邦的力量 , 看來又是一場苦戰.....
除非他作作下唔記得
離線黑天狗
發帖
icash
只看該作者 68樓  發表於: 2011-06-23
引用第67樓光之使者於2011-06-23 23:40發表的  :
不過過了那麼多年 , 死神又有哈邦的力量 , 看來又是一場苦戰.....
除非他作作下唔記得

u1不會拿死神那些當動漫主力吧。
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 69樓  發表於: 2011-06-23
引用第67樓光之使者於2011-06-23 23:40發表的  :
除非他作作下唔記得

就算死神有哈邦既力量又點,味又係唔夠打

p.s死神最多好似炎魔同寒魔咁,出人物閃卡,之後過左段時間一文不值。
離線光之使者
發帖
icash
只看該作者 70樓  發表於: 2011-06-23
引用第68樓黑天狗於2011-06-23 23:43發表的  :
u1不會拿死神那些當動漫主力吧。

噢.....原來你們正說動漫....
不打緊吧 ! 主角們為了打死神又要提升力量 , 可能變時n人合體....
到時又是另一個賣點~
離線黑天狗
發帖
icash
只看該作者 71樓  發表於: 2011-06-23
引用第70樓光之使者於2011-06-23 23:45發表的  :
不打緊吧 ! 主角們為了打死神又要提升力量 , 可能變時n人合體....
到時又是另一個賣點~

星奇Xros N嗎。
離線光之使者
發帖
icash
只看該作者 72樓  發表於: 2011-06-23
引用第69樓火仔於2011-06-23 23:44發表的  :
就算死神有哈邦既力量又點,味又係唔夠打
p.s死神最多好似炎魔同寒魔咁,出人物閃卡,之後過左段時間一文不值。

未必的....U1創作力那麼強 , 要他強n倍都得~
之後主角又強n!倍 , 之後lfo故事可以行感情線!!
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 73樓  發表於: 2011-06-23
引用第70樓光之使者於2011-06-23 23:45發表的  :
到時又是另一個賣點~

我只係覺得個死神係比人一擊必殺果類,之後就講賣比迪雲佢地ko哂果d魔人,又番生(好似烏邪同魔姥未講番生)
離線leunghoyin05
發帖
icash
只看該作者 74樓  發表於: 2011-06-24
係bo...行感情線....迪雲同安雅幾時結婚....
放卡倫ac連身份證380/冰火飛馳90/真龍殺+魔狼滅120 全九卡店 放ac信譽保證
離線亨利~law
發帖
icash
只看該作者 75樓  發表於: 2011-06-24
引用第74樓leunghoyin05於2011-06-24 00:04發表的  :
係bo...行感情線....迪雲同安雅幾時結婚....

如果我係迪雲 同個藍血人結婚 死左佢算
離線ilikelf2now
發帖
icash
只看該作者 76樓  發表於: 2011-06-24
我討厭lfo lfo收喇
1條評分
離線乂百樂乂
發帖
icash
只看該作者 77樓  發表於: 2011-06-24
引用第46樓tommywu於2011-06-23 19:11發表的  :
因為依家基本上全部的第一手都有用外掛:(

雖然你講左基本上....但係

http://ibbs.hk/read.php?tid=91439
http://ibbs.hk/read.php?tid=71955
http://ibbs.hk/read.php?tid=98320

原來我都有用外掛...

引用第58樓黑天狗於2011-06-23 23:01發表的  :

靈共後來還在2000fun發售。

呢個跟本就係多貨...細細盒.....
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 78樓  發表於: 2011-06-24
貴過上年+1。

璇瓏FIGURE
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 79樓  發表於: 2011-06-24
引用第78樓dwchan於2011-06-24 06:26發表的  :
璇瓏FIGURE[表情]

嘛,,動漫節傳聞是將會出新人物喔:)
敗者無一死 將來富如山
快速回復
限100 字節

上一個 下一個