切換到寬版
  • 3016閱讀
  • 13回復

比堤 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線~yikman~

發帖
icash
只看樓主 正序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2006-01-09
— 本帖被 chy2003 執行鎖定操作(2008-08-19) —
比堤:邪鬼的弟弟,小時因為一場意外令生命危在旦夕,幸得龐士相助才能生存,所以對龐士十分忠心。 T2rwK2  
YMu#<ZG  
得1lv個陣:HP 700 每加1點+4HP "&SE!3*m`I  
MP 750 每加1點+5MP vx?KenO}  
SP 780 每加1點+6SP AT I=&O`  
STR 14 每加10點+14點STR _XZK2Q[  
DEF 11 每加10點+11點DEF q}Po)IUT`5  
AGI 15 每加10點+15點AGI {BlTLAKm  
k I`HD  
首先講講比堤最廢既一招-滅絕聲波 k+{~#@  
-I{op wd  
唔駛講,玩近身戰最岩,電一電加慘絕人寰~正 ! :i>LESJq  
Ru`afjc  
消耗能力:150mp 5*2hTM!  
&]a(5  
學習點數:40 4e>f}u 5  
?&0CEfa?  
附加效果:電人 >A D!)&c  
#8t=vb3  
出招方法:擋→拳 7a9">:~  
D>jtz2y=D  
學習方法: 開創角色時 8#$HKWUK  
Po=:-Of:  
提議學習次序:最後 ,9G'1%z,  
^e^-1s  S  
音速拳:…唔知佢想點,攻擊力比一般拳擊多少少bug,突擊岩用,所以用完慘絕人寰之後跑到去個度用(多數唔成功) agfDx ^,  
m>Wt'Cc  
消耗能力:200MP ij] ~n  
9HR1m 3  
學習點數:70 ;s,1/ kA  
by9UwM=gp  
附加效果:無 g.Ur~5r  
^kK")+K  
出招方法:擋→跳 pWzYC@_W  
sB:e:PK  
學習方法: 開創角色時 _K?v^oM#  
-ioO8D&!  
提議學習次序:3or2 JUw|nUnl?  
NUiv"tAY  
滅絕死光 r^.9 |YM5  
8ZV!ld  
唔駛講,比堤通常用黎打人既招,可以連發 ;gEEdx'&T  
Q-h< av9  
消耗能力:400mp(一look) "8a V~]~Dj  
R{brf6,  
學習點數:150 SLP $|E;  
x!I@cP#O  
附加效果:電人 ){/n7*#Th%  
Z5r L.a&  
出招方法:擋←→拳 o&q:b9T  
A* qR<cp[  
學習方法: 開創角色時 `vt+VUNf  
r9}(FL /)b  
提議學習次序:1 fR;[??NH  
zz3{+1w]  
慘絕人寰:近身好用,打中人有得混亂,呢個時候用滅絕死光就可以屈死人 vB7]L9=@"  
}c8et'HYf  
消耗能力:50hp,500mp Y_$!XIJ4  
)LG!"~qiz  
學習點數:300 )5`^@zx  
zLr:zfl  
附加效果:混亂 g N E"z   
&gV9h>Kc#  
出招方法:擋↑跳 'GW~~UhdW  
_Hq)@A I   
學習方法: 抽LFO對戰卡或yahoo!網用錢 uAYDX<Ja9  
0 Q>  
提議學習次序:2 lnl>!z  
8}oe))b  
蝙蝠練成:可以作輔助比堤,打暈人之後可以用滅絕死光(1lv一隻,40lv二隻,100三隻) -{L 7%j|R  
r8y,$Mv<)0  
消耗能力:300mp一隻 p&(z'd  
mtFC H  
學習點數:200 meB9 :w[m  
%j2:W\g:  
附加效果:召喚COM MYJDfI  
KxmB$x5-=8  
出招方法:擋↓↑跳 l;z+E_sQ  
"OP$n-*@%  
學習方法: 抽LFO對戰卡或yahoo!網用錢 uG.`  
@B+8' b$9  
提議學習次序:尾三 P5XUzLV L  
1(aib^!B  
吸血:吸人hp,冇乜特別,可以打人 MkZoHzg} c  
2MXg)GBcU>  
消耗能力:600mp R,!a X"]|  
!k 'E  
學習點數:420 *Q [%r  
t P' ._0n0  
附加效果:吸血係一招吸人地血既招.通常頭個3下無咩用,後個幾下最有用.但有bug.係hp無扣時會倒扣.招式向前衝.無咩把握都係唔好用.但係好高攻下- - Ka{QjW!%d<  
suX^"Io%!  
4tiCxf)  
出招方法:擋↓跳 V,7Xeh(+5L  
 kU)E-h  
學習方法: 抽yahoo網用錢 L{f0r!d|  
yF XPY=EQ  
提議學習次序:尾二 t]t(/x#  
'Um \m  
sZa>+  
總括黎講,比堤係萬能既,咩戰鬥模式都岩用,近有慘絕人寰,遠有滅絕死光 #B$_ily)  
X=Y>9  
齊招就咁學:滅絕死光→慘絕人寰→蝙蝠練成→音速拳→吸血→滅絕聲波 ]nS9taEA   
I*+*Wf  
有蝙蝠練成同慘絕人寰就咁:滅絕死光→慘絕人寰→蝙蝠練成→音速拳→滅絕聲波 o Xwcil  
0Z AtBq.s  
有吸血同蝙蝠練成就咁:滅絕死光→蝙蝠練成→音速拳→吸血→滅絕聲波 @!\lt$  
ewYk>  
有吸血同慘絕人寰就咁:滅絕死光→慘絕人寰→音速拳→吸血→滅絕聲波 KmF+3g~#s  
n?^X/R.22  
得吸血就咁:滅絕死光→音速拳→吸血→滅絕聲波 >Co@K^'  
rt! lc-g%/  
得慘絕人寰就咁:滅絕死光→慘絕人寰→音速拳→滅絕聲波 7B gA+Fz  
65c#he[_Y  
得蝙蝠練成就咁:滅絕死光→蝙蝠練成→音速拳→滅絕聲波 fxD|_  
vf<Tq  
冇招就咁:滅絕死光→音速拳→滅絕聲波 AdF[>Wv  
TY#pj  
XKBQH(  
俾D意見LA,唔該~ L#T`h}1Z  
sc EE$:  
仲有一招,係前衝攻擊.....
[ 此貼被~yikman~在2006-01-19 09:56重新編輯 ]
離線~yikman~
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2006-01-19
引用第10樓tonyhui2006-01-15 11:30發表的「」: P-lE,X   
笑死我啦
z9*7fT  
 N5GQ2V  
現口頭警告1次+警告1次~
離線~yikman~
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2006-01-19
引用第10樓tonyhui2006-01-15 11:30發表的「」: -J*jW N!  
笑死我啦
(%EhkTb  
Mi"dFx^Md  
犯了版規,包括:離題和回應字數少於5個字~
離線殘影之歌

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2006-01-15
嗯,咁算la,我唔追究
離線tonyhui
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2006-01-15
笑死我啦
1條評分
離線~yikman~
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2006-01-15
我已經俾左你,請勿在其它版呃post
離線stamley213
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2006-01-14
還我 ac ar!~yikman~!
大量低價回收各代LFO閃卡
離線~yikman~
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2006-01-14
引用第4樓tony19932006-01-11 17:50發表的「」: gUs.D_*  
可能係我原創,之後俾人抄去HK-LFO,點知又俾你抄番黎呢度- -
~5[#c27E9  
9H9 P'lx9  
咁搞笑 ^^
離線wai
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2006-01-14
60Lv3隻,唔係100Lv
離線霸王邪鬼
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2006-01-12
好!唔該哂!^^
離線殘影之歌

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2006-01-11
可能係我原創,之後俾人抄去HK-LFO,點知又俾你抄番黎呢度- -
離線~yikman~
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2006-01-11
轉載的,在HK-LFO~
離線tonyhui
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2006-01-11
佢可能係都唔定
離線殘影之歌

發帖