切換到寬版
  • 5913閱讀
  • 95回復

我想問有冇人好似我咁??「伺機器連線失敗,請稍後再試...」 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線mom
發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2011-07-15
放心  不是我做的 更不是極限

但據我所知應該是另一班外掛的人做

現在正在想方法把他們踢走之後去開防掃

呢條友/呢班人技術都好勁 可以直接影響連接

現在正在搵緊個外掛既源頭 搵到之後我地有人會掃走佢 之後應該入得

話說現在有什麼set入唔到  

因為我都入唔到bank
這就是所謂的規矩
離線吉野家
發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2011-07-15
阿叔一陣買點數卡順便去報埋警,你班忍樣Bug怪Bug人已經算很數,卡Server好明顯係破壞私人財產,即大家ac,係刑事,

好似同Hack PSN一樣,香港警察都介入左,還掂差人已開File做黑客,我就報LFO同SD兩單野,大那把人用外掛Hack Server,

忍那夠你班所謂開口埋口講網絡應該自由,資源應該免費,咁鍾意免費就上你老母唔好出街溝女,咁有本事咪那交台費Hack上網啦廢柴Bug9。

希望大家都用一人一電郵send去警察科技組,整爆佢地信箱,無理由玩Game都被人阻,咁重有自由?避?避去邊隻Game度。
本人晚間上1次ibbs,日間忙多數去學開船,想交易就pm我或直接搵阿陳!
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2011-07-15
引用第41樓吉野家於2011-07-15 23:20發表的  :
阿叔一陣買點數卡順便去報埋警,你班忍樣Bug怪Bug人已經算很數,卡Server好明顯係破壞私人財產,即大家ac,係刑事,
好似同Hack PSN一樣,香港警察都介入左,還掂差人已開File做黑客,我就報LFO同SD兩單野,大那把人用外掛Hack Server,
忍那夠你班所謂開口埋口講網絡應該自由,資源應該免費,咁鍾意免費就上你老母唔好出街溝女,咁有本事咪那交台費Hack上網啦廢柴Bug9。
希望大家都用一人一電郵send去警察科技組,整爆佢地信箱,無理由玩Game都被人阻,咁重有自由?避?避去邊隻Game度。

你打好封電郵之後 post上黎比我copy~
冰の血繼限界!

離線chung456
發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2011-07-15
引用第38樓boc.4於2011-07-15 23:05發表的  :
有無人記得PEAK係大約幾點開始卡
MARK返低個時間先

其實今日晏就大概4點幾卡過次,之後開返..
之後幾點卡就吾知了
離線mom
發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2011-07-15
引用第41樓吉野家於2011-07-15 23:20發表的  :
.......

呢個方法都十分可行

重點係呢班友係修改佐個系統d資料 同好有可能係有人去唔知整佐咩同本身server唔同關連既pl  所以令到server咁

又有可能越一有野做

而家睇有冇方法可以用外掛強行入ser再掃走佢地

如果唔可行我諗你既方法都可行但唔知有邊個會send
這就是所謂的規矩
離線阿月
發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2011-07-15
…卡到幾時
有雙經都冇得升,又唔知U1幾時會冇左個雙經
離線自己

發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2011-07-15
引用第40樓mom於2011-07-15 23:16發表的  :
放心  不是我做的 更不是極限
但據我所知應該是另一班外掛的人做
現在正在想方法把他們踢走之後去開防掃
.......

peak都入唔倒.

現玩遊戲:lfo,lol,mc,mkz
離線thomas06ng
發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2011-07-15
引用第42樓a1994109於2011-07-15 23:21發表的  :
你打好封電郵之後 post上黎比我copy~[表情]

比埋我 我幫手:O

離線自己

發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2011-07-15
引用第38樓boc.4於2011-07-15 23:05發表的  :
有無人記得PEAK係大約幾點開始卡
MARK返低個時間先

9點幾都仲無咩事
我估係10點-10點幾左右既事

離線mom
發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2011-07-15
引用第46樓自己於2011-07-15 23:23發表的  :
peak都入唔倒.

嗯 我都係 禁佐之後就郁  唔停同唔入選人區
這就是所謂的規矩
離線自己

發帖
icash
只看該作者 50樓  發表於: 2011-07-15
引用第49樓mom於2011-07-15 23:26發表的  :
嗯 我都係 禁佐之後就郁  唔停同唔入選人區

岩岩係peak銀行出番大街開排行榜就lag左,跟住我強制關game
家下卡埋AC,咩SER都入唔倒T_T

離線mom
發帖
icash
只看該作者 51樓  發表於: 2011-07-15
引用第50樓自己於2011-07-15 23:27發表的  :
岩岩係peak銀行出番大街開排行榜就lag左,跟住我強制關game
家下卡埋AC,其他SER都入唔倒-.-

而家唯有用外掛強入ser 如果入唔到真係好大機會係個官方修系統

如果入到就應該有人搞事 咁岩佢彈佐game話者佢開既程式有不回報

總之而家真係阻住佐我玩幻音 火都黎

ps: 應該同玩家無關...官方佢地修野掛///
這就是所謂的規矩
離線飛煞
發帖
icash
只看該作者 52樓  發表於: 2011-07-15
點解我次次質疑BOC唔敢報拳皇同人挑過,佢都冇應機既?
真係次次都係睇唔到咁唔好彩?
離線
發帖
icash
只看該作者 53樓  發表於: 2011-07-15
其實我知點解突然會n多人系到卡ser- -"
離線boc.4
發帖
icash
只看該作者 54樓  發表於: 2011-07-15
引用第52樓飛煞於2011-07-15 23:36發表的  :
點解我次次質疑BOC唔敢報拳皇同人挑過,佢都冇應機既?
真係次次都係睇唔到咁唔好彩?

叫我?_?
叫我呀?_?
誠收元力增幅器,有意請密,價錢不成問題,最緊要有相量
離線飛煞
發帖
icash
只看該作者 55樓  發表於: 2011-07-15
引用第54樓boc.4於2011-07-15 23:40發表的  :
叫我?_?
叫我呀?_?

係呀,請睇以下引用內容
引用第39樓飛煞於2011-07-15 23:09發表的  :

升lv??
你淨係得把口有冇得罪人就唔知
正又唔係,反又唔係,又睇唔出你係保持中立
敢膽講唔夠膽出來打,淨係借機出位,原來boc是這樣子?

回應plz
離線boc.4
發帖
icash
只看該作者 56樓  發表於: 2011-07-15
引用第55樓飛煞於2011-07-15 23:47發表的  :
回應plz

哦.原來係咁
開口得罪人就一定有嫁啦
但係你話我有無膽出來打就可圈可點
其一係我真係唔鍾意打
其二係我真係唔夠打
咁同我借唔借機上位無乜關係
何況我上IBBS完全無諗過上位
離線飛煞
發帖
icash
只看該作者 57樓  發表於: 2011-07-15
引用第56樓boc.4於2011-07-15 23:52發表的  :
哦.原來係咁
開口得罪人就一定有嫁啦
但係你話我有無膽出來打就可圈可點
其一係我真係唔鍾意打
.......

可惜,咁樣並唔係單一地得罪人
仲會改變人地點樣睇你...
離線mom
發帖
icash
只看該作者 58樓  發表於: 2011-07-16
相信今次應該唔關玩家人為事= =
這就是所謂的規矩
離線boc.4
發帖
icash
只看該作者 59樓  發表於: 2011-07-16
引用第57樓飛煞於2011-07-15 23:57發表的  :
可惜,咁樣並唔係單一地得罪人
仲會改變人地點樣睇你...

我一路都係同一個boc
同你以前識既仍然係一樣
只係時勢唔同左