切換到寬版
  • 2737閱讀
  • 8回復

[討論]泰加VS一問 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線┌終極┘

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2011-08-11
見好耐無玩LFO 就重裝黎諗住玩下vs 9JO1O:W  
j+Q+.39s-~  
發現泰加改得大不如前-__-當然唔排除係我技術問題 ) .W0}  
UL" M?).5  
但對住速度比較快既近攻角色 5YLc4z*  
Z9j`<VgN  
我發現毫無招架之力=.=  有冇泰加高人可以指點一下我用改完既泰加 WTu!/J<\  
0B"_St}3D  
實在係唔識用了
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2011-08-11
引用樓主┌終極┘於2011-08-11 15:47發表的 泰加VS一問 : u/% Z0`X  
見好耐無玩LFO 就重裝黎諗住玩下vs
發現泰加改得大不如前-__-當然唔排除係我技術問題
但對住速度比較快既近攻角色 ,r; E[k@  
.......
 p]jG ,S  
依家真虎太慢..... `bWc<4T  
相比以前用真虎做主攻 iYGa4@/uM  
依家泰加得唯我似樣 [XkWPx`  
當對住速度快的人 kArF Gb2c  
試下用我道拳or旋風炮拳cut佢(因為其他招起手冇防+太慢) L;fz7?_j  
鬥飛行道具可以用邪殺骷髏波or連環旋風閃 B. ~[m}  
突擊技可以用烈焰狂奔硬頂(注意比人打後) le6eorK8  
冰鋒之劍可無視 8L[\(~Zf  
真虎用黎打後面就好..格招唔夠烈焰狂奔勁 DPfN*a-P(  
最後 d}wE4(]b  
如果你個泰加150lv seb/rxb  
基本上mp回的速度可以令你永遠地狂出邪殺骷髏波同烈焰狂奔(邪殺骷髏波仲要有突...我狂出邪殺骷髏波5分鐘竟然mp回到爆左)
離線dycki1231

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2011-08-11
我覺得邪殺骷髏波冇咩用,十次有九次都係打番轉頭炸自己,出得愈多炸得越狠,我認為最好近身我道連旋炮再駁唯我,烈焰狂奔正面撞人走佬, &UAYYH  
真虎e家淨係可以滚地之後反方向出先有機會中水魚
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2011-08-11
引用第2樓dycki1231於2011-08-11 20:12發表的  : ~SI G0U8  
我覺得邪殺骷髏波冇咩用,十次有九次都係打番轉頭炸自己,出得愈多炸得越狠,我認為最好近身我道連旋炮再駁唯我,烈焰狂奔正面撞人走佬, \ *A!@T  
fIn^a 3TV  
太近出先會比人彈吧 JO~62='J  
邪殺骷髏波係應付迪雲氣功炮個種 azG"Mt |7Z  
龍王個d貫穿效唔係用邪殺骷髏波應付 0Kg?X  
近身我道連旋炮再駁唯我<<<<<<講真,我道最後一下已經會倒地,之後旋炮打人會閃,連到唯我真係低到不能再低....
離線┌終極┘
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2011-08-11
引用第1樓tommywu於2011-08-11 15:56發表的  :
依家真虎太慢..... ssl.Y!  
相比以前用真虎做主攻 z Ece>=C  
依家泰加得唯我似樣 Lzx2An@R  
當對住速度快的人 spWo{  
.......
77'@U(  
BW ux!  
你幾mp 囧 BCX2C  
我真係睇唔出可以永遠咁出=.= ;_0frX  
引用第2樓dycki1231於2011-08-11 20:12發表的 : c7nbHJi  
我覺得邪殺骷髏波冇咩用,十次有九次都係打番轉頭炸自己,出得愈多炸得越狠,我認為最好近身我道連旋炮再駁唯我,烈焰狂奔正面撞人走佬, 9)uJ\NMy  
Ao\Im(?  
真係唔覺可以咁樣連= =而且睇落實用性麻麻= =
離線┌終極┘
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2011-08-11
連回了 sor
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2011-08-11
引用第4樓┌終極┘於2011-08-11 20:37發表的  :
真係唔覺可以咁樣連= =而且睇落實用性麻麻= =
E`]un.  
係150mp恢復快+招問題 -?-yeJP2  
烈焰狂奔係禁一野跑二格 \y+^r|IL  
邪殺骷髏波禁一野出二次波 WP'.o  
所以佢先可以無限出 l  nJ  
同自身mp無關 Q x&7Ceu"  
不過你問到我就答你 _>3#dk  
基mp1651,裝mp3052
離線┌終極┘
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2011-08-11
引用第6樓tommywu於2011-08-11 20:48發表的  :
係150mp恢復快+招問題 ,l.+$G  
烈焰狂奔係禁一野跑二格 r4 qs!(  
邪殺骷髏波禁一野出二次波 Z_>:p^id  
所以佢先可以無限出 mRN[l j  
.......
%BQ?DTtb7'  
l9 n$cv^  
的確 岩岩一試 真係接近無扣mp.
離線ajman
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2011-08-11
引用第4樓┌終極┘於2011-08-11 20:37發表的  :
你幾mp 囧 rddn"~lm1  
我真係睇唔出可以永遠咁出=.=
?"kU+tCxg  
連出好似只係用唔知100定150mp
快速回復
限100 字節

上一個 下一個