切換到寬版
  • 15503閱讀
  • 90回復

個女仔對我有冇意思? [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線
發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2011-08-23
引用第39樓reviver於2011-08-23 19:17發表的  :
冇AR都><
傾得最多都係約佢出來

咁你可以試下打比佢既
不過就唔好成日打lo...(有D女仔會唔鐘意)(重要既係...你唔會冇佢電話掛)
↑仲有就係打多幾次就露晒馬腳(雖然佢可能都已經知)
比我就唔會咁急..其實係咁進攻好似冇咩用...
係得既...一次就夠晒...
最主要就係表演得唔好咁悶
同你一齊佢笑得多唔多
放天龍95lv廢逍遙ac一個.仲有其他野..有意pm
離線炎黃子孫
發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2011-08-24
肯單獨同你出街都唔一定有機  就算有無仔都係
佢唔肯比你送佢番屋企都唔代表d咩其實..
K49
離線reviver
發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2011-08-24
引用第41樓炎黃子孫於2011-08-24 07:05發表的  :
肯單獨同你出街都唔一定有機  就算有無仔都係
佢唔肯比你送佢番屋企都唔代表d咩其實..

咁點樣先知有機?_?
離線anrsee
發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2011-08-24
吾比你送番屋企 正常wo.. 吾代表d咩
或者佢覺得對你了解仲未夠 想了解多d先都吾定
離線reviver
發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2011-08-24
引用第43樓anrsee於2011-08-24 12:13發表的  :
吾比你送番屋企 正常wo.. 吾代表d咩
或者佢覺得對你了解仲未夠 想了解多d先都吾定

o...y正常?
離線visitor5779

發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2011-08-24
其實你可以要求佢"Q"你隻手
你可以解釋話驚2個人并排行過陣,有陣時撞肩頭,會好"監介"
如果個女仔對你有興趣的話,又捉到用意既話,一般都唔會拒絕
成功左可以增進感情
唔成功就放馬啦

得閒疾下佢,大家笑下,咁又增進到感情
離線reviver
發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2011-08-25
引用第45樓visitor5779於2011-08-24 21:18發表的  :
其實你可以要求佢"Q"你隻手
你可以解釋話驚2個人并排行過陣,有陣時撞肩頭,會好"監介"
如果個女仔對你有興趣的話,又捉到用意既話,一般都唔會拒絕
成功左可以增進感情
唔成功就放馬啦
.......

哇,叫佢Q我隻手,我怕食檸檬

發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2011-08-25
引用第46樓reviver於2011-08-25 11:20發表的  :
哇,叫佢Q我隻手,我怕食檸檬

咁呢個除左係個機會之外,仲可以知道人地對你有冇興趣,一般黎講如果佢覺得有發展可能既話都唔會拒絕
溝女最緊要厚臉皮,唔好驚食檸檬 :(
女仔唔似電影電視入邊既主角企係到等你溝,頭一次示好機會要愈早愈好,要係佢心入邊留低你既位置先,要佢無野諗果陣都會諗下同你既發展機會,之後係佢前表現多D,得閒講少少"溜"佢打既無聊話題.
最後要記住汁下一D細節,好似話如果有日會遲到既話,盡量講個時間長少少,打個比喻:如果你遲5分鐘的話,你要講遲大約10-15分鐘,千奇唔好因為唔想人地覺得等咁耐,而講3分鐘,4分鐘之內既說話,咁如果你講10-15分鐘既話,你5分鐘之內就到左,人地唔單止唔會怪你,仲會有些少好感TIM,如果途中再買少少佢鐘意既野仲會錦上TIM花,咁佢就唔會對你遲到既事而唔開心 :)
離線reviver
發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2011-08-25
引用第47樓visitor5779於2011-08-25 11:53發表的  :
咁呢個除左係個機會之外,仲可以知道人地對你有冇興趣,一般黎講如果佢覺得有發展可能既話都唔會拒絕
溝女最緊要厚臉皮,唔好驚食檸檬 :(
女仔唔似電影電視入邊既主角企係到等你溝,頭一次示好機會要愈早愈好,要係佢心入邊留低你既位置先,要佢無野諗果陣都會諗下同你既發展機會,之後係佢前表現多D,得閒講少少"溜"佢打既無聊話題.
最後要記住汁下一D細節,好似話如果有日會遲到既話,盡量講個時間長少少,打個比喻:如果你遲5分鐘的話,你要講遲大約10-15分鐘,千奇唔好因為唔想人地覺得等咁耐,而講3分鐘,4分鐘之內既說話,咁如果你講10-15分鐘既話,你5分鐘之內就到左,人地唔單止唔會怪你,仲會有些少好感TIM,如果途中再買少少佢鐘意既野仲會錦上TIM花,咁佢就唔會對你遲到既事而唔開心 :)

咁又係,正所謂膽大心細面皮厚....
我會學下,仲有咩技功??
THX你咁認真回~
離線馬上下
發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2011-08-28
樓主你衰左又點 最多咪冇朋友做 你咩包袱都冇都唔知你淆乜燃野
知唔知有幾多人唔似你咁好彩 佢地衰左唔只冇friend做咁簡單

你唔好話怕衰左後悔 我寫包單你眼白白睇住你目標比人溝嗰陣你仲後悔 個心仲酸呀
離線
發帖
icash
只看該作者 50樓  發表於: 2011-08-29
引用第48樓reviver於2011-08-25 13:36發表的  :
咁又係,正所謂膽大心細面皮厚....
我會學下,仲有咩技功??
THX你咁認真回~

我會選擇慢少少既方法
因為真係有可能好似樓上咁既情況就係個女仔想睇定D先
咁主動未必係好事
不過另外樓主講既"遲少少"個方案真係幾好
我就覺得仲要係適當既時候show少少你既才華.
但唔好一次過show晒,仲要保留少少神秘感(呢個睇人啦.有D女仔鐘意.但有D就唔鐘意)
慢少少叫做你都可以睇定D.(除非你好肯定你好了解佢.溝梗既)
感情可以培養(唔可以話錯晒.因為當雙方都有D唔錯既回憶/印象.可能性點都高D)
至於時間呢一方面..(佢有冇仔呢樣野我唔知啦) (多唔多人追佢又唔知啦)
如果唔係多人追既話其實慢慢黎我覺得比較好
但係多人追既話你就要諗下自己夠唔夠抽.同埋佢變心既可能性大唔大.
因為多人追既話佢一定會有個比較先會揀你..
所以黎講...要好多方面既野都查清楚之後先好做...
都係個句..捉緊時機.!!!
離線reviver
發帖
icash
只看該作者 51樓  發表於: 2011-08-29
引用第50樓狼於2011-08-29 01:27發表的  :
我會選擇慢少少既方法
因為真係有可能好似樓上咁既情況就係個女仔想睇定D先
咁主動未必係好事
不過另外樓主講既"遲少少"個方案真係幾好
.......

係ar,我覺得"慢功出細貨"好D...
加上我目標係冇拍過拖,生活圈子細,冇乜人追加內向的女仔...
所以慢攻好D?
離線牙庭
發帖
icash
只看該作者 52樓  發表於: 2011-08-29
佢叫唔好望佢姐係想你咀佢OR上佢OR中出佢OR j佢,咁你都唔明溝咩女:D?
離線reviver
發帖
icash
只看該作者 53樓  發表於: 2011-08-30
引用第52樓牙庭於2011-08-29 14:57發表的  :
佢叫唔好望佢姐係想你咀佢OR上佢OR中出佢OR j佢,咁你都唔明溝咩女:D?

真Ga?
離線牙庭
發帖
icash
只看該作者 54樓  發表於: 2011-08-30
引用第53樓reviver於2011-08-30 12:36發表的  :
真Ga?

係呀
你都係想我咁講姐
離線
發帖
icash
只看該作者 55樓  發表於: 2011-08-31
引用第51樓reviver於2011-08-29 11:56發表的  :
係ar,我覺得"慢功出細貨"好D...
加上我目標係冇拍過拖,生活圈子細,冇乜人追加內向的女仔...
所以慢攻好D?

如果佢係齊晒你講既野既話
好難快攻......
冇乜人追←即係慢少少都ok既.但係呢方面都要做得好d lo
離線reviver
發帖
icash
只看該作者 56樓  發表於: 2011-08-31
引用第55樓狼於2011-08-31 20:51發表的  :
如果佢係齊晒你講既野既話
好難快攻......
冇乜人追←即係慢少少都ok既.但係呢方面都要做得好d lo

點做得好d??
離線
發帖
icash
只看該作者 57樓  發表於: 2011-08-31
引用第56樓reviver於2011-08-31 21:17發表的  :
點做得好d??

即係時時都要有個好印象比佢
有時有啲驚喜是必要的(點比法好難講)
主要都係睇個女仔鐘意係邊類.
ps.你有冇送過野比佢?

發帖
icash
只看該作者 58樓  發表於: 2011-08-31
引用第57樓狼於2011-08-31 21:36發表的  :
即係時時都要有個好印象比佢
有時有啲驚喜是必要的(點比法好難講)
主要都係睇個女仔鐘意係邊類.
ps.你有冇送過野比佢?

講起驚喜,都係個幾樣
生日驚喜
裝B(扮個樣野唔係你送,不過之後要比佢知)
係無事先約好,突然間出現係佢"臉"前(要你人際關系好,有陣時仲要買下禮物送俾佢身邊既人,知道個女仔行蹤),之後講少少扮COOL既野
E.G:佢問你點解係到
回:有陣時,我的確係無"署"不在

可以改下,因為呢個都有少少過時,不過一般內向女仔就應該無問題
離線reviver
發帖
icash
只看該作者 59樓  發表於: 2011-09-01
頂,而家個女仔唔so我
快速回復
限100 字節

上一個 下一個