切換到寬版
  • 3395閱讀
  • 13回復

IBBS會員(呀不)誠信0分,藉此希望其他人留意 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線飛煞

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2011-08-14
呀不會員,於星期五,同我傾好左收我野
我已將銀行資料告知,佢亦話會入數
可惜我等到星期六,佢話遲左冇入,ok,我等佢係正常
但佢係星期六,日,分別都話我知,有好多人放同類野平過我wo
事實證明係點?
第一:佢擺明想否決自己既決定
第二:朝住自己既利益,不惜一切,即刻與第一位交易者也不作理會
做人做到佢咁,為求利益,埋沒自己既誠佢,咁我等佢咁多日做咩?
正常來講,佢星期五就入左數俾我啦,醫加我等左佢咁耐
佢先至講咁多例子我知,話有幾多人平過我,咁你先前就唔好搵我啦小朋友,傾好左你先來否決?
第日你出來社會做野,簽完合約唔依合約做事咁你咪俾人告到甩褲?
唔好以為自己應為岩既野就做先得嫁~
[ 飛煞在2011-08-15 14:22重新編輯此帖 ]
離線a81028332
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2011-08-15
我同佢交易果陣我入緊招
佢係咁吹我-_-

離線
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2011-08-15
吾系掛-,-
我仲同佢交易
比左佢先
星期二先番黎收點
不過佢留左家電^^
離線龍翼87
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2011-08-15
我都最憎一D同佢傾好哂條件...
等佢入數/換佢野D人一句話有人平過你喎(以大俠陳價為例最多)既人交易
係咁既當初真係唔好大家時間傾咁耐計......我明樓主心情
由其係果D話幾日後果D多數唔好信.....最多我都係等一日...
我無理由為左佢hold樣野咁耐唔放,,,,
我覺得一個人誠信係好緊要的.....真係有意思同你收既人點都會即刻同你換/入數
話幾日後先換果D多數係仲想比自己諗下換唔換好.....
既然係咁,點解D人唔一早諗好先黎問價再立即交易......那些人真令人討厭
離線呀不
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2011-08-15
引用樓主飛煞於2011-08-14 23:40發表的 IBBS會員(呀不)誠信0分,藉此希望其他人留意 :
呀不會員,於星期四,同我傾好左收我野
可惜我等到星期五,佢話遲左冇入,ok,我等佢係正常
但佢係星期六,日,分別都話我知,有好多人放同類野平過我wo
事實證明係點?
.......

下.我星期五先第一次同你傾wor c兄    之後話:星期六銀行只開到1點  我可能係1點之前去唔到入   你唔好作個星期四出尼好wor

仲要話我星期五冇入到.根本就係星期五夜晚先傾.你唔好作得就作.希望你可以拎出星期四傾既內容出尼.唔該.

如果你搵唔到.就唔好亂作我害你由星期四等到星期五呢件事.星期四何時?有何證據?
.於星期四,同我傾好左收我野
可惜我等到星期五,佢話遲左冇入,

[ 呀不在2011-08-15 14:02重新編輯此帖 ]
離線wingleong541
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2011-08-15
引用第3樓龍翼87於2011-08-15 06:51發表的  :
我都最憎一D同佢傾好哂條件...
等佢入數/換佢野D人一句話有人平過你喎(以大俠陳價為例最多)既人交易
係咁既當初真係唔好大家時間傾咁耐計......我明樓主心情
由其係果D話幾日後果D多數唔好信.....最多我都係等一日...
我無理由為左佢hold樣野咁耐唔放,,,,
.......

老老實實某大俠D野都唔算平啦(我覺得)
離線飛煞
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2011-08-15
引用第4樓呀不於2011-08-15 13:39發表的  :
下.我星期五先第一次同你傾wor c兄    之後話:星期六銀行只開到1點  我可能係1點之前去唔到入   你唔好作個星期四出尼好wor
仲要話我星期五冇入到.根本就係星期五夜晚先傾.你唔好作得就作.希望你可以拎出星期四傾既內容出尼.唔該.
.......

日期打錯可以改
但係你誠信有差錯點樣改呢請問?
估唔到你仲敢現身,"龍翼87"都講得好清楚,你呢種行為係如何地黑人憎同缺乏誠信
唔好玩啦,你醫加仲學人大聲夾惡呀?小朋友
離線呀不
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2011-08-15
引用第6樓飛煞於2011-08-15 14:22發表的  :
日期打錯可以改
但係你誠信有差錯點樣改呢請問?
估唔到你仲敢現身,"龍翼87"都講得好清楚,你呢種行為係如何地黑人憎同缺乏誠信
唔好玩啦,你醫加仲學人大聲夾惡呀?小朋友

佢亦話會入數
可惜我等到星期五,佢話遲左冇入

唔通以上呢D都係出錯-? 咁你有冇可能無啦啦打上面既屈我先./我知係我唔岩.我錯. 但係你咁打右代表D咩-?
令多D人去同情你-?  大朋友
離線飛煞
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2011-08-15
引用第7樓呀不於2011-08-15 14:51發表的  :
佢亦話會入數

唔通以上呢D都係出錯-? 咁你有冇可能無啦啦打上面既屈我先./我知係我唔岩.我錯. 但係你咁打右代表D咩-?
.......

你始終都係冇入到數啦姐係
明明傾好左,你醫加唔入,姐係否決自己既誠信
打錯左日子完全唔關成件事嫁小朋友,我有等你係事實,不論幾多日都好,你究竟知唔知咩叫做屈?
你敢話我冇等過你?你敢話你意願冇改變過?一直係到同我講利益問題,未諗好你唔好搵我啦
知道自己錯仲係到執著d小數問題,你幾多年班??
究竟洗唔洗人同情我呀小朋友,你覺得你咁做係岩?
咁第日點出來社會做野?講左好多次叫你唔好大聲夾惡,醫加擺明錯既係你
你交易帖都俾人閉左屏,你覺得你誠信仲值幾多分?
仲可以令到幾多人信服你?
離線tonytonytony
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2011-08-15
引用第7樓呀不於2011-08-15 14:51發表的  :
佢亦話會入數

.......

總之星期四又好,星期五又好,你答我.你係咪無入數?答應人話會入數比人,之後又以人地既價比樓主的便宜為理由,佢就算係打錯又如何?
你的確無入數比人,係無誠信喎,呢個事實改變到咩?我都睇唔出樓主想人同情佢,唔該唔好將你認為係既野當係事實ok?由頭到尾,一句總結,就係你做人埋沒良心,為自己利益可以不理會自己既誠信
家下係針對緊你既誠信問題,唔好轉移話題
[ tonytonytony在2011-08-15 16:30重新編輯此帖 ]
SABER~
離線呀不
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2011-08-15
係我錯.係我冇入數 ok?  成日話我大聲夾惡,如果我唔出尼回post 右話我潛水.逃避問題. 出尼回應就大聲夾惡  咁我可以點.請問!
[ 呀不在2011-08-15 17:09重新編輯此帖 ]
離線tonytonytony
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2011-08-15
引用第10樓呀不於2011-08-15 17:02發表的  :
係我錯.係我冇入數 ok?  成日話我大聲夾惡,如果我唔出尼回post 右話我潛水.逃避問題. 出尼回應就大聲夾惡  咁我可以點.請問!

咁家下真係你錯,錯左仲要大聲夾惡,你唔洗做野架,睇住你誠信0分咪無人同你交易,無人敢留野比你,就係咁簡單
SABER~
離線呀不
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2011-08-15
引用第11樓tonytonytony於2011-08-15 17:20發表的  :
咁家下真係你錯,錯左仲要大聲夾惡,你唔洗做野架,睇住你誠信0分咪無人同你交易,無人敢留野比你,就係咁簡單

我只係出尼回應.冇你所講既聲大夾惡

對唔住飛煞兄!
[ 呀不在2011-08-15 17:57重新編輯此帖 ]
離線123456789di
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2011-08-16
引用第11樓tonytonytony於2011-08-15 17:20發表的  :

佢道左歉  我諗佢都誠信破產嫁啦
放LFO卡
到我個Post睇下
http://ibbs.hk/read.php?tid=78116