切換到寬版
  • 3967閱讀
  • 21回復

[求助]迪倫的問題 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線小千千

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2011-08-18
其實我想問下 R 6JHRd  
改左之後既迪倫招龍皇仲勁吾勁?因為好多分析都好似係舊版
離線hugoleo212
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2011-08-18
勁不勁就見人見智, 我先來說點分別吧: &&PXWR!%]  
1) 不能控制方向. hs^K9Jt  
2) Hit數貌似減少了, 間接影響到其攻擊力.

離線小千千
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2011-08-18
甘升LV迪倫應該用邊招做主力技? J?C#'2 /   
吾該哂~
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2011-08-18
鑑於我只玩過一個星期迪倫, 故此我的意見只供參考: q6PG=9d0B  
bWgRGJqt  
1)打關卡如迪下和霸王可以用龍皇. KAJR.YNm  
2)打關卡如爺爺的手記則最好使用鳳凰大劍, 本人測試過只需約1分鐘就能戰勝頭三格, 比使用招式快捷得多. "&:H }Jd  
   但這會使角色的招式等級+分低, 故此可能要在後期抽一點時間提升招式等級
[ hugoleo212在2011-08-18 10:32重新編輯此帖 ]

離線adrian98
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2011-08-18
由於我只是幫人升果時用左幾日,所以...你可以唔洗理 7gcR/HNeF  
------------------------------------------- bcq&yL'D  
我會用真‧昇龍拳 ,  一轉黎計 d6a3\f  
異轉就好多招都好用 , 三頭龍又得 ,昇龍殺(主)又得 , 真武也不錯 ppo0DC\>  
你鍾意既話用黃金之蒼龍都得架 W#+f2 RR  
不過是扣你大量HP+MP - - -=cm7/X  
相信以上果招冇咩人會用黎升吧- -
離線小千千
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2011-08-18
吾該哂大家 ^mg:<_p  
因為我係好耐無玩..現在先玩番 X}xf_3N "  
更新完諗下吾收迪倫~
離線阿月
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2011-08-18
引用第5樓小千千於2011-08-18 10:36發表的  : F<k+>e  
吾該哂大家 R1X'}#mU  
因為我係好耐無玩..現在先玩番 n!4\w>h  
更新完諗下吾收迪倫~
X#ttDB  
收啦,我放迪倫AC
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2011-08-18
引用第5樓小千千於2011-08-18 10:36發表的  : AB'+6QU9k  
吾該哂大家 h p|v?3(  
因為我係好耐無玩..現在先玩番 @}H u)HO  
更新完諗下吾收迪倫~
_li3cXE  
R qTO3Kf  
迪倫異轉後的實力+分強, 招式都十分美觀, 但要注意的是其角色, 招式和異信都不算便宜. mcV<)UA}  
即使不收吞天, 黃蒼也要約一千元

離線小千千
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2011-08-18
引用第7樓hugoleo212於2011-08-18 10:49發表的  :
迪倫異轉後的實力+分強, 招式都十分美觀, 但要注意的是其角色, 招式和異信都不算便宜. Mh7m2\fLbd  
m;dwt1'Zw  
因為我細個果陣已經好想用迪倫 7'IIB1v.\  
細個果陣無錢買吾起 <c}@l j-j  
現在有能力買
離線阿月
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2011-08-18
引用第7樓hugoleo212於2011-08-18 10:49發表的  :
迪倫異轉後的實力+分強, 招式都十分美觀, 但要注意的是其角色, 招式和異信都不算便宜. &ivU4rEG  
AIHH@z   
一千應該收唔到黃倉
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2011-08-18
引用第8樓小千千於2011-08-18 10:55發表的  :
因為我細個果陣已經好想用迪倫 B /;(#{U;  
細個果陣無錢買吾起 k[x-O?$O@  
現在有能力買
Z 8w\[AF{$  
o9xc$hX}  
樓主和我很似, 還記得以前迪倫未量產我已經想玩, 但當時我實在買不起. 有一期的lfo漫畫有得抽 j3sz"(  
迪倫, 我還買了3本呢=_= (當然抽不中)  所以在今個暑假我也花了過千元去還了這個心願(霸紫已經用了五百元收=_=) (pELd(*Ga  
;#Po}8Y=  
引用第9樓阿月於2011-08-18 11:01發表的  :  LDg9@esi  
gN/!w:  
一千應該收唔到黃倉[表情]
FS"Ja`>j~  
你看錯了, 我是說只收吞天, 黄蒼以外的東西也要一千元.
[ hugoleo212在2011-08-18 11:12重新編輯此帖 ]

離線阿月
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2011-08-18
引用第10樓hugoleo212於2011-08-18 11:04發表的  :
|e8A)xM]wC  
原來係咁,你咁打好難唔睇錯 O[Z$~  
不過其實收左神龍百裂拳,昇龍殺,真武之道,升lv打VS都夠
離線adrian98
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2011-08-18
少年迪倫不收異信不如不玩吧... ... ,% yC4  
雖然一轉也是很強的
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2011-08-18
引用第11樓阿月於2011-08-18 11:20發表的  :
原來係咁,你咁打好難唔睇錯[表情] $I`,nN  
不過其實收左神龍百裂拳,昇龍殺,真武之道,升lv打VS都夠
xD7Y"%Pbx  
eI2041z  
最好收埋蒼天龍華和霸王紫炎彈: P3bRv^  
CEk [&39"  
蒼天龍華只扣300hp, 但攻擊力高,可以秒到爺爺中的怪, 同時格招力亦不俗. Y+S<?8pA  
霸王紫炎彈攻擊力也很高, 同時由於其大爆炸效果對一些屈波的對手+分有效, 故此vs的實用性也很高, 但要注意的是這招+分貴=_=  V13^SVM  
(O ;R~Io  
還有, 真武之道好用嗎? 我還在考慮學不學, 因為要成200學習點數...
[ hugoleo212在2011-08-18 11:34重新編輯此帖 ]

離線阿月
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2011-08-18
引用第13樓hugoleo212於2011-08-18 11:27發表的  :
最好收埋蒼天龍華和霸王紫炎彈:
蒼天龍華只扣300hp, 但攻擊力高,可以秒到爺爺中的怪, 同時格招力亦不俗. !]f:dWSLB  
.......
. =A|  
龍華 \4q1<j  
龍華升LV都小用(基本上都唔用)…升LV相信都係用昇龍殺,打VS又比人禁埋 e3&.RrA  
霸紫係有用,但我覺得收霸紫啲錢用黎收其他招更好 ZONe}tv:  
我宜家都係等霸紫係ags/動漫出多次算
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2011-08-18
引用第14樓阿月於2011-08-18 11:36發表的  :
龍華 /?8rj3  
龍華升LV都小用(基本上都唔用)…升LV相信都係用昇龍殺,打VS又比人禁埋[表情] ~_L_un.R  
霸紫係有用,但我覺得收霸紫啲錢用黎收其他招更好[表情] G5x%:,n  
我宜家都係等霸紫係ags/動漫出多次算
b!|c:mE9|  
T*C]:=)  
zw X 1&rN  
但如果未異轉, 龍華升LV都有用的, 同時這招也頗便宜 w0t||qj^>"  
4THGHS^  
還有, 真武之道好用嗎? 我還在考慮學不學, 因為要成200學習點數...

離線阿月
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2011-08-18
引用第15樓hugoleo212於2011-08-18 11:42發表的  :
但如果未異轉, 龍華升LV都有用的, 同時這招也頗便宜
.......
F4Gv=q)Z  
但早期血量都比較小,還是用鳳劍升比較好 JuT~~Z  
f~? MNJ2  
真武之道很好用,將敵人彈起仲可以連昇龍殺,同埋真武之道都幾高格 4h~o>(Sq  
學技方面,有的都學吧,150LV打後升1LV有20點
[ 阿月在2011-08-18 12:01重新編輯此帖 ]
離線albertyuen
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2011-08-18
我覺得都仲勁 起碼打vs個時穿到人:)
離線黑天狗
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2011-08-18
引用第10樓hugoleo212於2011-08-18 11:04發表的  :
^MGgFS]G  
其實上年我用二百就收到霸紫了。(不計吞天金龍的話,迪倫比較昂貴的也只是人+信+霸紫)
離線mingyung
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2011-08-18
引用第10樓hugoleo212於2011-08-18 11:04發表的  : wG4=[d  
樓主和我很似, 還記得以前迪倫未量產我已經想玩, 但當時我實在買不起. 有一期的lfo漫畫有得抽  8C2s- %:  
迪倫, 我還買了3本呢=_= (當然抽不中)  所以在今個暑假我也花了過千元去還了這個心願(霸紫已經用了五百元收=_=)  MS-}IHO  
.
z ) 2h\S  
{(i>$RG_  
可是我好像買一本便中了呢... +v3@WdLcD  
害我收卡倫後有人物剩下...
快速回復
限100 字節

上一個 下一個