切換到寬版
  • 3661閱讀
  • 19回復

[求助]ps1模擬器問題 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線火仔

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2011-08-24
我想問e到有冇人識入ps1模擬器,我想玩ps1版洛克人x5唔知有冇人識搞,最好有賣個game檔同模擬器檔

thx
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線@@俠俠@@

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2011-08-26
其實可以將PS檔轉做iso
可以一入就玩到
離線┌終極┘
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2011-08-26
PS GAME唔係就咁玩到咩=.=
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2011-08-28
唔識搞+搵到玩唔到
求來原檔(洛克人X5),PS1模擬
離線┌終極┘
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2011-08-31
我淨係有隻 psp用既 x5
不過得效果聲 無背景音無影片-.-

咁岩俾我搵到PSP用既完整版    俾條LINK你DOWN吧
http://www.eeload.com/view/4d0f-29bc38da-b1ae2076.html
[ ┌終極┘在2011-08-31 00:29重新編輯此帖 ]
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2011-08-31
引用第4樓┌終極┘於2011-08-31 00:20發表的  :
我淨係有隻 psp用既 x5
不過得效果聲 無背景音無影片-.-
咁岩俾我搵到PSP用既完整版    俾條LINK你DOWN吧
http://www.eeload.com/view/4d0f-29bc38da-b1ae2076.html

放係game到得架可,另外佢既終極甲pw同黑傑洛係未跟ps1定跟pc?
離線┌終極┘
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2011-08-31
秘技緊係跟番ps1= =" 你個問題真係問得好= =
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2011-09-01
引用第6樓┌終極┘於2011-08-31 20:04發表的  :
秘技緊係跟番ps1= =" 你個問題真係問得好= =

你比賣模樣器+點樣用,點樣入的教學好嗎
唔係我真係唔知點玩,另外你比果個洛克人x5,洗唔洗轉做iso檔?
[ 火仔在2011-09-01 01:38重新編輯此帖 ]
離線┌終極┘
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2011-09-01
引用第7樓火仔於2011-09-01 00:20發表的  :
你比賣模樣器+點樣用,點樣入的教學好嗎
唔係我真係唔知點玩,另外你比果個洛克人x5,洗唔洗轉做iso檔?

基本上解壓後將PS遊戲file夾拉入去 MB卡/PSP/GAME 入面.....就得
唔得既就要自己down一個插件先玩到 
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2011-09-01
引用第8樓┌終極┘於2011-09-01 02:50發表的  :
基本上解壓後將PS遊戲file夾拉入去 MB卡/PSP/GAME 入面.....就得
唔得既就要自己down一個插件先玩到 

唔知邊個係PS遊戲file.psp/game入面好多file
離線┌終極┘
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2011-09-01
你到底down完未= =?
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2011-09-01
引用第10樓┌終極┘於2011-09-01 15:03發表的  :
你到底down完未= =?

down完好耐,係唔知放係psp/game既邊到
我部機係3000機,美版(合金裝備深綠色特別版),6.35版本,未玩過ps1既game.所以想玩下,你話我知放係邊
psp/game/???????
離線┌終極┘
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2011-09-01
將SLPM86666呢個file直接 扔落PSP/GAME入面就得= =
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2011-09-01
引用第12樓┌終極┘於2011-09-01 15:20發表的  :
將SLPM86666呢個file直接 扔落PSP/GAME入面就得= =

我諗,加下唔洗用模擬器玩,但金手指果個表單,成日彈出泥,點解決?
音符制做金手指表單
離線┌終極┘
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2011-09-02
擺到明你自己問題= =" 自己改制啦
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2011-09-03
引用第14樓┌終極┘於2011-09-02 19:30發表的  :
擺到明你自己問題= =" 自己改制啦

玩一次,彈一次出泥,玩一次彈一次出泥,改制都係咁
離線┌終極┘
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2011-09-03
我完全無問題~
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2011-09-03
引用第16樓┌終極┘於2011-09-03 03:18發表的  :
我完全無問題~

部機7月買,無可能咁快壞制,我加下轉音量+,-制都彈出泥
離線┌終極┘
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2011-09-03
引用第17樓火仔於2011-09-03 14:16發表的  :
部機7月買,無可能咁快壞制,我加下轉音量+,-制都彈出泥

哈哈 幫唔到你 ~.~
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2011-09-04
引用第18樓┌終極┘於2011-09-03 19:34發表的  :
哈哈 幫唔到你 ~.~

我希望既係,唔會係d制有事,雖然玩太古係好傷d制,再加上部機保一年,又係全新機,有冇方法停左個表佢,因為只有玩x5先彈,psp game就無
快速回復
限100 字節

上一個 下一個