切換到寬版
  • 3627閱讀
  • 33回復

極神奇!開遊戲室問題 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線chik

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2011-08-27
本身我一向都用router但係開唔到場,
但系今日玩peak果陣突然有人入到,所以覺得奇怪
我本來已經做了「開啟34146-34148的連接埠」呢樣,
就算用router都應該可以開到場
不過而家就只得PEAK SER開到場同埋有人入到,
試左其他五個SER開場,人地都入唔到
同埋唔係話PEAK SER去唔到其他SER,
我係BOC開場,BOC的人入唔到,
其他五個SER都係咁,如此類推

究竟所謂何事?

===========================================

另外想講
點解我個撒卡ac卡左半年都未開番!!!!!!!
我個比提同天魔點解見唔到另外一個有無上線
直頭搞到好似隱左形!!!!!!!!!
[ chik在2011-08-27 18:34重新編輯此帖 ]
BOC: chik,真多冰,六道中人,架兩,Chik,保力達蠻牛
離線orz乂乂
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2011-08-27
引用樓主chik於2011-08-27 17:57發表的 極神奇!開遊戲室問題 :
話說今日用雪姬響PEAK升緊ge時候......
當時我開緊霸王歷奇
有個EX入左我間房
我就即刻開vs房睇下有無人入到黎
點知竟然系8個位爆滿
.......

你朋友係peak ser 入唔到其他ser? 如果係就要買空間轉移器

另外條問題唔清楚你講咩 修改左先再答你
離線raiserskit
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2011-08-27
引用第1樓orz乂乂於2011-08-27 18:24發表的  :
你朋友係peak ser 入唔到其他ser? 如果係就要買空間轉移器
另外條問題唔清楚你講咩 修改左先再答你

樓主1999,我幫手解釋下
佢一向都用router開唔到場,但今日玩peak果陣突然有人入到,所以覺得奇怪
事關佢做了所謂「開啟34146-34148的連接埠」的動作,令到就算佢用router都可以開到場
不過開到場就只限於PEAK SER,試過其他五個SER開場,人地都入唔到
同埋唔係話PEAK SER去唔到其他SER,佢意思係佢係BOC開場,BOC的人入唔到,五個SER都係咁,如此類推
離線結城リト
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2011-08-27
其實我唔太明你講咩.
離線orz乂乂
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2011-08-27
引用第2樓raiserskit於2011-08-27 18:29發表的  :
樓主1999,我幫手解釋下
佢一向都用router開唔到場,但今日玩peak果陣突然有人入到,所以覺得奇怪
事關佢做了所謂「開啟34146-34148的連接埠」的動作,令到就算佢用router都可以開到場
不過開到場就只限於PEAK SER,試過其他五個SER開場,人地都入唔到
.......

哦;o 咁我唔太清楚:)
離線3838
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2011-08-27
我只係開34146-34148既話人地入唔到...
我要開哂1-65534先得
不過玩完就要熄返
離線yeungk
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2011-08-27
想問下win7點樣「開啟34146-34148的連接埠」
之前果個post跟著做都唔得
[img][/img]
Edward小店-----http://ibbs.hk/read.php?tid=90896
信譽良好,上黎睇下有無野岩
離線omegah4400
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2011-08-27
我明樓主講咩,我之前開左個port比人入,但我而家熄個port人地都仲入到我場= =
離線hugoleo212
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2011-08-27
開DMZ就ok

離線chik
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2011-08-27
引用第8樓hugoleo212於2011-08-27 19:57發表的  :
開DMZ就ok

你呢款系TP-LINK
我用緊ZyXEL P-320W
如果可以方便d就好啦
BOC: chik,真多冰,六道中人,架兩,Chik,保力達蠻牛
離線kenneth6tsac
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2011-08-27
引用樓主chik於2011-08-27 17:57發表的 極神奇!開遊戲室問題 :
本身我一向都用router但係開唔到場,
但系今日玩peak果陣突然有人入到,所以覺得奇怪
我本來已經做了「開啟34146-34148的連接埠」呢樣,
就算用router都應該可以開到場
不過而家就只得PEAK SER開到場同埋有人入到,
.......

=.="係唔係呀- -bank我都入到...

ps:我好鐘意你個會員資料-3-  08年開帳  2星會員  但係發帖55

好型-v-
專心工作
離線623
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2011-08-28
引用第5樓3838於2011-08-27 18:50發表的  :
我只係開34146-34148既話人地入唔到...
我要開哂1-65534先得
不過玩完就要熄返

我都係,不過點解你玩完要熄番?
引用第10樓kenneth6tsac於2011-08-27 20:02發表的 :

=.="係唔係呀- -bank我都入到...

ps:我好鐘意你個會員資料-3-  08年開帳  2星會員  但係發帖55 
.......

你唔講我又唔多覺- -
離線
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2011-08-29
我都系咁-,-
有時開到房,有時開吾到.
不過我多數搵fd開;)
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2011-08-29
點解我個撒卡ac卡左半年都未開番!!!!!!!
我個比提同天魔點解見唔到另外一個有無上線
.......

chik兄開場開題我答不到你。
比提同天魔點解見唔到另外一個有無上線
這些連線問題答不到你。

撒卡ac卡住半年,你都唔搵gm搞你就真係利害,唔洗玩……我都試過卡一個星期,最後都要搵gm搞,一搞就ok的。
WhatsApp、WeChat:61301310
離線chik
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2011-08-29
引用第13樓大俠陳於2011-08-29 07:42發表的  :
chik兄開場開題我答不到你。
比提同天魔點解見唔到另外一個有無上線
這些連線問題答不到你。
.......

大俠陳啊
我已經send左email去cs果邊啦
佢地都仲未回信俾我
另外就係,
cs個電話打左十幾次都唔通
我係咪唔夠堅持呢?

====================================

回樓上幾位:
我本身呢個ibbs ac只係睇post多
好少用黎回post

另外懇請某k字頭仁兄睇清楚我最頂個post講咩先回啦
離線
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2011-08-29
引用第14樓chik於2011-08-29 09:22發表的  :
回樓上幾位:
我本身呢個ibbs ac只係睇post多
好少用黎回post
另外懇請某k字頭仁兄睇清楚我最頂個post講咩先回啦

btw,越一個e-mail流量好似爆左,節哀順變吧,總有一天妳能改變現在的
離線francis
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2011-08-29
引用第15樓健於2011-08-29 12:09發表的  :
[表情] [表情] [表情] [表情] [表情] [表情] [表情] [表情] [表情] [表情] [表情] [表情] [表情] [表情]
btw,越一個e-mail流量好似爆左,節哀順變吧,總有一天妳能改變現在的

係呀!我上星期開始send e mail,轉個頭就彈番轉頭,日日如是。打電話?重難!好懷疑u1有冇人聽電話。

放迪倫acc
離線
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2011-08-29
引用第16樓francis於2011-08-29 12:16發表的  :
係呀!我上星期開始send e mail,轉個頭就彈番轉頭,日日如是。打電話?重難!好懷疑u1有冇人聽電話。

越一窮到無錢買電話
離線chik
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2011-08-29
引用第16樓francis於2011-08-29 12:16發表的  :

以後都要記住!
千奇唔好信lfo官網個cs電郵地址
而家係要send去u1果個cs電郵地址架啦
24902016一打就即刻通話結束
24902186只會不斷輪迴於"撥號中"
離線francis
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2011-08-29
引用第18樓chik於2011-08-29 12:20發表的  :
以後都要記住!
千奇唔好信lfo官網個cs電郵地址
而家係要send去u1果個cs電郵地址架啦
.......

u1辦事=段?估

放迪倫acc
快速回復
限100 字節

上一個 下一個