切換到寬版
  • 10428閱讀
  • 119回復

[求助]我這樣用天魔還可以嗎? [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線
發帖
icash
只看該作者 60樓  發表於: 2011-09-22
引用第59樓a81028332於2011-09-22 07:03發表的  : P>4(+s  
你地幾時?我想睇...
>L&>B5)9  
我依家先開始練好天魔 就黎練到最top個到 Sw'DS  
為左練天魔我放棄左大部份用陸佬既時間 sad $`l- cSH;  
人地愛潛水 我點同佢打
離線a81028332
發帖
icash
只看該作者 61樓  發表於: 2011-09-22
人地e家在線ibbs *<Qn)Az  
Ps:訓先岩岩爆升完龍谷好lun累.

離線kenneth6tsac
發帖
icash
只看該作者 62樓  發表於: 2011-09-22
引用第61樓a81028332於2011-09-22 07:07發表的  : AO8`ItNZdT  
人地e家在線ibbs
\n:'>:0X!  
我岩岩睇到呢個post (MNbABZQ  
5^0W\  
某人話自己練到好top  我就笑爆嘴了 7*@qd&  
#G9S[J=xe  
你係就而家同我打
專心工作
離線
發帖
icash
只看該作者 63樓  發表於: 2011-09-22
引用第62樓kenneth6tsac於2011-09-22 07:07發表的  :
我岩岩睇到呢個post
某人話自己練到好top  我就笑爆嘴了
.......
7M^!t X  
所以咪話妳引笑大囉 in#g  
吾洗番學?妳估個個系妳咩閒人 f4`=yj*  
妳吾好咁托比啦托比 hQ8/-#LO_  
ps.托比means昆狗,無恥,弱智,粒水,吾用腦思考
離線a81028332
發帖
icash
只看該作者 64樓  發表於: 2011-09-22
引用第62樓kenneth6tsac於2011-09-22 07:07發表的  :
我岩岩睇到呢個post
某人話自己練到好top  我就笑爆嘴了
.......
GG%j+Ed  
人地要返學wo 'S@C,x%2,  
Ps:冇嘴的托比

離線
發帖
icash
只看該作者 65樓  發表於: 2011-09-22
引用第64樓a81028332於2011-09-22 07:09發表的  :
人地要返學wo ##1[/D(  
dl(cYP8L  
我都吾記得升我隻無恥昆狗、健 tim O<."C=1~E  
話說幾時比野豬暴走我 ^<[oKi;>  
=================================== ZDcv-6C)B  
依家d人日日龍之谷pvp (lS&P"Xi  
人地輸左話耐無用系到賴就吾好啦
發帖
icash
只看該作者 66樓  發表於: 2011-09-22
引用第64樓a81028332於2011-09-22 07:09發表的  :
人地要返學wo 76mQ$ze  
I_'vVbK+>  
返乜呀=[ 睇死佢讀書垃圾不如=[ e=1&mO?  
jO<K0c c  
4196 係唔係pvp姐-3-!!? _"##p  
gWv/3hWWB  
今日收工我同你抽   !$qNugLg  
@H1pPr  
我用傭兵 30lv jYO@ %bQ  
L7%Dc2{^(  
我琴日仲開佐隻陸佬叫 呃帖傻西
專心工作
離線
發帖
icash
只看該作者 67樓  發表於: 2011-09-22
引用第66樓kenneth6tsac於2011-09-22 07:12發表的  :
返乜呀=[ 睇死佢讀書垃圾不如=[
4196 係唔係pvp姐-3-!!?
.......
:sk7`7v  
哦 姐話妳想講自己讀書好勁? S-Ryt>G  
介吾介意post張成績表上黎 vn6/H8  
比我睇下妳有幾勁w0李文威 5i83(>p3]e  
妳成日老吹 吾post張成績表上黎 2W$c%~j$2  
我點信妳姐 妳知妳嫁啦 咁托比 fw|r{#d  
==================== XDz![s  
粒水挽暗串 引笑的托比
發帖
icash
只看該作者 68樓  發表於: 2011-09-22
引用第67樓健於2011-09-22 07:13發表的  :
哦 姐話妳想講自己讀書好勁? q !EJs:AS  
介吾介意post張成績表上黎 ;!Ojb  
比我睇下妳有幾勁w0李文威 T,`'qZ>  
妳成日老吹 吾post張成績表上黎 MDGcK/$')f  
.......
J55K+  
上你就上啦 開佐天魔等你啦「勁人」 A WMR0I  
Haaungb"  
今晚我要同人pvp 唔得閒應酬你 <@A/`3_O)  
E )09M%fe  
cx1U6A+  
J=Ak+  J  
4196 我隻傭兵會停升了 Yw\} '7  
43A6B  
遲d開機甲玩-3-[新職]
專心工作
離線a81028332
發帖
icash
只看該作者 69樓  發表於: 2011-09-22
引用第65樓健於2011-09-22 07:10發表的  :
我都吾記得升我隻無恥昆狗、健 tim dV<M$+;s]  
話說幾時比野豬暴走我 =yz#L@\!  
=================================== ^ B=x-G.  
依家d人日日龍之谷pvp v"F.<Q  
.......
dt',)i8D  
你有資格玩托比咩? one^XYy1%  
托比應該留返比_ _玩. _B 8e 1an  
Ps:自從上次佢pvp輸比我之後就冇再同我玩. B(:Kw;r?  
家陣叫佢比d$我都唔很

離線
發帖
icash
只看該作者 70樓  發表於: 2011-09-22
引用第68樓kenneth6tsac於2011-09-22 07:15發表的  :
上你就上啦 開佐天魔等你啦「勁人」
今晚我要同人pvp 唔得閒應酬你
L}XERO TR  
我吾明點解妳仲可以話我讀書廢 Gqk"%irZ  
妳有語癌就睇醫生啦神手 HAf.LdnzS  
我吾洗番學?似妳咩閒人 ![7v _l\Q  
日日留系屋企毒拎 6zRJ5uI,/  
妳估我系妳咩神手^_^ YUT"A{L  
引用第69樓a81028332於2011-09-22 07:16發表的  : ,h #!!j\j6  
W#u}d2mP  
你有資格玩托比咩? T55l-.>  
托比應該留返比_ _玩. @Sq=#f/=  
Ps:自從上次佢pvp輸比我之後就冇再同我玩. ]WWre},  
家陣叫佢比d$我都唔很
6 N~ jt  
我幫人唱令個名姐 ~_8Ve\Y^/  
晏就其他人見到依個post B 0 K2Uw  
李文威學人串人 at,Xad\j  
我真系吾知佢地會比咩回應
發帖
icash
只看該作者 71樓  發表於: 2011-09-22
引用第69樓a81028332於2011-09-22 07:16發表的  :
你有資格玩托比咩? gW/H#T,  
托比應該留返比_ _玩. 4 3]6J]!)  
Ps:自從上次佢pvp輸比我之後就冇再同我玩. :e+GtN?  
家陣叫佢比d$我都唔很
e!tgWYN  
你錯了 我今日就係要用傭兵挑你+_+"" <' P|g  
1G.+)*:3  
我冇再同你玩原因 我秘密練兵+_+ QAygr4\X^  
2-j|q6m5  
ps:師父話你轉錯職 原來有原因- -""  你玩下傭兵你就明白 Qi=rhN`  
M?[lpH3  
R&ou4Y:DG  
ps:線已上 吾打就算
專心工作
離線
發帖
icash
只看該作者 72樓  發表於: 2011-09-22
引用第71樓kenneth6tsac於2011-09-22 07:19發表的  :
你錯了 我今日就係要用傭兵挑你+_+""
我冇再同你玩原因 我秘密練兵+_+
.......
ec=4L@V*  
掰掰啦妳 夜晚就潛水 ni~45WX3  
朝早我要番學妳就懶系大佬懶系勁 oC4rL\d{  
妳知吾知個醜字點寫呢其實? (/k,q  
妳覺吾覺自己好春kai xZ;';}&pj  
========================= X\1D[ n:  
妳次次比人串到上心口咪又系淆底潛水 UwE^ij  
扮咩神手姐妳^_^番屋企飲奶啦托比 1+y&n?  
有助妳變白ah
發帖
icash
只看該作者 73樓  發表於: 2011-09-22
引用第72樓健於2011-09-22 07:19發表的 :
掰掰啦妳 夜晚就潛水 .S?,%4v%%  
朝早我要番學妳就懶系大佬懶系勁 i^QcW!X&  
妳知吾知個醜字點寫呢其實? brTB /(E  
妳覺吾覺自己好春kai DcOu =Y> 1  
.......
OcSLRN?t  
我時間而家係早上上陣lfo \  [>Rt  
{|rwIRe  
夜晚我放時間係龍谷 Q|xPm:  
OmoY] 8N}  
點會好似你丫 咁得閒去呃帖 係咪先^^? .Dx]wv  
~4\bR  
不過彈日有d事先玩吾到 7,+:Q Y@  
)%MB o.NL  
GbL,k? ey  
某4字頭 我比吾到金你我都吾想 我之前比佐你 叫你唔好咁快用哂 有用 你自己吾聽我講
專心工作
離線a81028332
發帖
icash
只看該作者 74樓  發表於: 2011-09-22
引用第70樓健於2011-09-22 07:16發表的  :
我幫人唱令個名姐 lq%s/l  
晏就其他人見到依個post i\t4TdEx(  
李文威學人串人 =j}00,WH  
我真系吾知佢地會比咩回應
Ur@'X-  
你地唔好係到鬥吹post成績表. FD`V39##  
建你點都輸人地大把證書. YE^|G,]  
You=88 &j>`H:  
Ps:托比還錢呀,2點銅纙灣見

離線
發帖
icash
只看該作者 75樓  發表於: 2011-09-22
引用第73樓kenneth6tsac於2011-09-22 07:22發表的  : av5lgv)3  
我時間而家係早上上陣lfo 1YS{; y[o  
夜晚我放時間係龍谷 !J+5l&  
點會好似你丫 咁得閒去呃帖 係咪先^^? _$ F I>  
不過彈日有d事先玩吾到 M/#<=XhA  
某4字頭 我比吾到金你我都吾想 我之前比佐你 叫你唔好咁快用哂 有用 你自己吾聽我講
[1Vh3~>J6  
潛水就潛水啦妳黑柴 un..UU4  
好似我咁得閒去呃post ~s88JLw%&u  
系 妳的確吾會 2>UyA.m0  
不過妳系到挑起罵戰囉笑料 ,rG$JCS'KQ  
連字都打錯 妳仲好意思話我讀書廢? yuhSP{pv'  
基本3文2語妳拎A先同我講野啦笑料 Jj([O2Eq$  
引用第74樓a81028332於2011-09-22 07:22發表的  : @=@WRPGM*9  
g8B@M*JA  
你地唔好係到鬥吹post成績表. lJ}lO,g  
建你點都輸人地大把證書. ;zp0,[r  
You=88 JA1(yt  
4wK!)Pwq  
大把老吹既證書就有佢份 WF:i}+g+^  
佢? >-]Y%O;}  
收集下皮膚啦 引笑既1粒膠
發帖
icash
只看該作者 76樓  發表於: 2011-09-22
引用第74樓a81028332於2011-09-22 07:22發表的  :
你地唔好係到鬥吹post成績表. V~ZAs+(2Z  
建你點都輸人地大把證書. DmPp&  
You=88 l*/I ; a$  
@@_f''f$  
5蚊-3-'"" {3!v<CY'  
`|Tr"xavf  
入比您@@"? \~U8<z  
JZN'U<R  
今日去mk打機啦 今日比你
專心工作
離線
發帖
icash
只看該作者 77樓  發表於: 2011-09-22
引用第76樓kenneth6tsac於2011-09-22 07:24發表的  :
5蚊-3-'""
入比您@@"?
.......
xR\$2(  
走就走啦虧柴 i5q VQo  
阻住我做加減消元法^_^
離線a81028332
發帖
icash
只看該作者 78樓  發表於: 2011-09-22
5$已經可以同初音潛水同打榜 `(.K|l}  
Ps:金曰要返工你搵me thx

發帖
icash
只看該作者 79樓  發表於: 2011-09-22
引用第78樓a81028332於2011-09-22 07:27發表的  : w =^QIr%  
5$已經可以同初音潛水同打榜 M6[&od  
Ps:金曰要返工你搵me thx
&2d^=fih  
mtr等
專心工作
快速回復
限100 字節

上一個 下一個