切換到寬版
  • 10435閱讀
  • 119回復

[求助]我這樣用天魔還可以嗎? [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線
發帖
icash
只看該作者 60樓  發表於: 2011-09-22
引用第59樓a81028332於2011-09-22 07:03發表的  : #4|RaI|.  
你地幾時?我想睇...
L\ysy2E0  
我依家先開始練好天魔 就黎練到最top個到 _LF'0s*  
為左練天魔我放棄左大部份用陸佬既時間 sad pXNhU88  
人地愛潛水 我點同佢打
離線a81028332
發帖
icash
只看該作者 61樓  發表於: 2011-09-22
人地e家在線ibbs j 1'H|4  
Ps:訓先岩岩爆升完龍谷好lun累.

離線kenneth6tsac
發帖
icash
只看該作者 62樓  發表於: 2011-09-22
引用第61樓a81028332於2011-09-22 07:07發表的  : KI<x`b  
人地e家在線ibbs
)P1NX"A  
我岩岩睇到呢個post ^umHuAAE  
i_6wD  
某人話自己練到好top  我就笑爆嘴了 8Pom^QopK  
(`n*d3  
你係就而家同我打
專心工作
離線
發帖
icash
只看該作者 63樓  發表於: 2011-09-22
引用第62樓kenneth6tsac於2011-09-22 07:07發表的  :
我岩岩睇到呢個post
某人話自己練到好top  我就笑爆嘴了
.......
D/{Spw@  
所以咪話妳引笑大囉 8DrKq]&  
吾洗番學?妳估個個系妳咩閒人 DA4!-\bt@  
妳吾好咁托比啦托比 `~t$k7wm=  
ps.托比means昆狗,無恥,弱智,粒水,吾用腦思考
離線a81028332
發帖
icash
只看該作者 64樓  發表於: 2011-09-22
引用第62樓kenneth6tsac於2011-09-22 07:07發表的  :
我岩岩睇到呢個post
某人話自己練到好top  我就笑爆嘴了
.......
eEe8T=mD  
人地要返學wo <Q-ufF85)  
Ps:冇嘴的托比

離線
發帖
icash
只看該作者 65樓  發表於: 2011-09-22
引用第64樓a81028332於2011-09-22 07:09發表的  :
人地要返學wo :~)Q]G1Nj  
't_=%^ q  
我都吾記得升我隻無恥昆狗、健 tim c!\y\r  
話說幾時比野豬暴走我 $BBfsaJPT  
=================================== ptq{$Y{_  
依家d人日日龍之谷pvp u]MF r2  
人地輸左話耐無用系到賴就吾好啦
發帖
icash
只看該作者 66樓  發表於: 2011-09-22
引用第64樓a81028332於2011-09-22 07:09發表的  :
人地要返學wo RK3/!C`  
tr/dd&(Y1  
返乜呀=[ 睇死佢讀書垃圾不如=[ y?@Y\ b  
aQmL=9  
4196 係唔係pvp姐-3-!!? d=KOV;~);  
*nW9)T  
今日收工我同你抽   8k`zMT  
d,+n,;6Cf  
我用傭兵 30lv EH "g`r  
M>J ADt_]  
我琴日仲開佐隻陸佬叫 呃帖傻西
專心工作
離線
發帖
icash
只看該作者 67樓  發表於: 2011-09-22
引用第66樓kenneth6tsac於2011-09-22 07:12發表的  :
返乜呀=[ 睇死佢讀書垃圾不如=[
4196 係唔係pvp姐-3-!!?
.......
yrs3`/  
哦 姐話妳想講自己讀書好勁? GKtQ>39B  
介吾介意post張成績表上黎 5#o,]tP  
比我睇下妳有幾勁w0李文威 (*x "6)`  
妳成日老吹 吾post張成績表上黎 k0IU~y%  
我點信妳姐 妳知妳嫁啦 咁托比 `~]ReJ!X%  
==================== fx-*')  
粒水挽暗串 引笑的托比
發帖
icash
只看該作者 68樓  發表於: 2011-09-22
引用第67樓健於2011-09-22 07:13發表的  :
哦 姐話妳想講自己讀書好勁? *$ $V, 6O.  
介吾介意post張成績表上黎 fdG.=7`  
比我睇下妳有幾勁w0李文威 6I#DlAU@v  
妳成日老吹 吾post張成績表上黎 $IT9@}*{  
.......
wcf_5T  
上你就上啦 開佐天魔等你啦「勁人」 ACYn87tq  
;al FK*K6  
今晚我要同人pvp 唔得閒應酬你 bVHi3=0{  
m_ m@>}ud  
OP}p;(  
\AzcW;03g[  
4196 我隻傭兵會停升了 Y7)@(7G)\  
2oG|l!C  
遲d開機甲玩-3-[新職]
專心工作
離線a81028332
發帖
icash
只看該作者 69樓  發表於: 2011-09-22
引用第65樓健於2011-09-22 07:10發表的  :
我都吾記得升我隻無恥昆狗、健 tim l|em E ^  
話說幾時比野豬暴走我 ha! "BR  
=================================== 9 /(c cj  
依家d人日日龍之谷pvp D#1~]d  
.......
X", 0VO  
你有資格玩托比咩? qjzW9yV+  
托比應該留返比_ _玩. wP0+Xv,  
Ps:自從上次佢pvp輸比我之後就冇再同我玩. c@7hLUaE2  
家陣叫佢比d$我都唔很

離線
發帖
icash
只看該作者 70樓  發表於: 2011-09-22
引用第68樓kenneth6tsac於2011-09-22 07:15發表的  :
上你就上啦 開佐天魔等你啦「勁人」
今晚我要同人pvp 唔得閒應酬你
L2.`1Aag  
我吾明點解妳仲可以話我讀書廢 6*aa[,>  
妳有語癌就睇醫生啦神手 D *I;|.=u  
我吾洗番學?似妳咩閒人 35 5Sd;*  
日日留系屋企毒拎 ~uR6z//%  
妳估我系妳咩神手^_^ n,a5LR  
引用第69樓a81028332於2011-09-22 07:16發表的  : )1nCw  
]'!xc9KGR  
你有資格玩托比咩? l()MYuLNV  
托比應該留返比_ _玩. 2, "q_d'V  
Ps:自從上次佢pvp輸比我之後就冇再同我玩. /dJ)TW(Ir  
家陣叫佢比d$我都唔很
#t2UPLO~  
我幫人唱令個名姐 ]ZzG!7  
晏就其他人見到依個post fb. \V]K  
李文威學人串人 F:o #  
我真系吾知佢地會比咩回應
發帖
icash
只看該作者 71樓  發表於: 2011-09-22
引用第69樓a81028332於2011-09-22 07:16發表的  :
你有資格玩托比咩? Ly)(_Tp@+  
托比應該留返比_ _玩. 2'<=H76  
Ps:自從上次佢pvp輸比我之後就冇再同我玩. H/Ec^Lc+_  
家陣叫佢比d$我都唔很
Bq~hV;9nf  
你錯了 我今日就係要用傭兵挑你+_+"" e@:P2(WW l  
?l, X!o6  
我冇再同你玩原因 我秘密練兵+_+ -M:hlwha  
q]N?@l]  
ps:師父話你轉錯職 原來有原因- -""  你玩下傭兵你就明白 }>;ht5/i/  
ewAH'H] o  
o\]: !#r{T  
ps:線已上 吾打就算
專心工作
離線
發帖
icash
只看該作者 72樓  發表於: 2011-09-22
引用第71樓kenneth6tsac於2011-09-22 07:19發表的  :
你錯了 我今日就係要用傭兵挑你+_+""
我冇再同你玩原因 我秘密練兵+_+
.......
bvip bf[m<  
掰掰啦妳 夜晚就潛水 =|E 09  
朝早我要番學妳就懶系大佬懶系勁 \m=-8KpU  
妳知吾知個醜字點寫呢其實? 8 _4l"v p  
妳覺吾覺自己好春kai 8 )mjy!,  
========================= -v;n"Zy1  
妳次次比人串到上心口咪又系淆底潛水 aJ6#=G61l  
扮咩神手姐妳^_^番屋企飲奶啦托比 s-C!uq  
有助妳變白ah
發帖
icash
只看該作者 73樓  發表於: 2011-09-22
引用第72樓健於2011-09-22 07:19發表的 :
掰掰啦妳 夜晚就潛水  2Vp>"  
朝早我要番學妳就懶系大佬懶系勁 i>Z|6 5  
妳知吾知個醜字點寫呢其實? [ 8F \;  
妳覺吾覺自己好春kai LkJ$aW/  
.......
T&1-eq>l  
我時間而家係早上上陣lfo 6IEUJ-M Z  
ycgfZ 3K  
夜晚我放時間係龍谷 L]k*QIn:h  
N9i}p^F<_  
點會好似你丫 咁得閒去呃帖 係咪先^^? &sm @  
owE<7TGPI?  
不過彈日有d事先玩吾到 29"mE;j  
EHpu*P~W  
m_Mwg  
某4字頭 我比吾到金你我都吾想 我之前比佐你 叫你唔好咁快用哂 有用 你自己吾聽我講
專心工作
離線a81028332
發帖
icash
只看該作者 74樓  發表於: 2011-09-22
引用第70樓健於2011-09-22 07:16發表的  :
我幫人唱令個名姐 VR "u*  
晏就其他人見到依個post #hIEEkCp +  
李文威學人串人 5pO]vBT  
我真系吾知佢地會比咩回應
hzaU8kb  
你地唔好係到鬥吹post成績表. cX2$kIs;  
建你點都輸人地大把證書. \WWG>OUh.U  
You=88 z4CJn[m9  
Ps:托比還錢呀,2點銅纙灣見

離線
發帖
icash
只看該作者 75樓  發表於: 2011-09-22
引用第73樓kenneth6tsac於2011-09-22 07:22發表的  : 47KNT7C  
我時間而家係早上上陣lfo -!l^]MU  
夜晚我放時間係龍谷 L ${m/@9  
點會好似你丫 咁得閒去呃帖 係咪先^^? :WVSJ,. !  
不過彈日有d事先玩吾到 Uls+n@\!  
某4字頭 我比吾到金你我都吾想 我之前比佐你 叫你唔好咁快用哂 有用 你自己吾聽我講
DE%fF,Hk3  
潛水就潛水啦妳黑柴 VrVDm*AGQ  
好似我咁得閒去呃post @a0Q0M  
系 妳的確吾會 ?b56AE  
不過妳系到挑起罵戰囉笑料 p+$+MeBz  
連字都打錯 妳仲好意思話我讀書廢? ?H`j>]%&  
基本3文2語妳拎A先同我講野啦笑料 6F(hY !}5  
引用第74樓a81028332於2011-09-22 07:22發表的  : wZQ)jo7*g  
guU=NQZ  
你地唔好係到鬥吹post成績表. $(3uOsy   
建你點都輸人地大把證書. #G[t X6gU  
You=88 ^+wk  
m~;B:LN<  
大把老吹既證書就有佢份 CI^[I\$&  
佢? }w#F6  
收集下皮膚啦 引笑既1粒膠
發帖
icash
只看該作者 76樓  發表於: 2011-09-22
引用第74樓a81028332於2011-09-22 07:22發表的  :
你地唔好係到鬥吹post成績表. @MOCug4  
建你點都輸人地大把證書. { D+Ym%n  
You=88 w.z<60%},0  
TdFT];:  
5蚊-3-'"" pw\P<9e=  
oR#Ob#&  
入比您@@"? >g]ON9CGH  
<UT>PCNG  
今日去mk打機啦 今日比你
專心工作
離線
發帖
icash
只看該作者 77樓  發表於: 2011-09-22
引用第76樓kenneth6tsac於2011-09-22 07:24發表的  :
5蚊-3-'""
入比您@@"?
.......
8I.VJ3Q  
走就走啦虧柴  R%"K  
阻住我做加減消元法^_^
離線a81028332
發帖
icash
只看該作者 78樓  發表於: 2011-09-22
5$已經可以同初音潛水同打榜 VD [pZ2;4  
Ps:金曰要返工你搵me thx

發帖
icash
只看該作者 79樓  發表於: 2011-09-22
引用第78樓a81028332於2011-09-22 07:27發表的  :  #^0(  
5$已經可以同初音潛水同打榜 24B<[lSK  
Ps:金曰要返工你搵me thx
x-;`-Uo%  
mtr等
專心工作
快速回復
限100 字節

上一個 下一個