切換到寬版
  • 20197閱讀
  • 108回復

[原創]人皇分析(100%)已完成,新增對戰實錄 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2011-10-15
回 19樓(健) 的帖子
:好吧 我去其他精華post參考下d解說 (2011-10-15 18:40)  <!qN<#$y  
prypo.RI  
其實不如無乜特別既格招片你咪放上黎
離線
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2011-10-15
回 20樓(d523d323) 的帖子
d523d323:其實不如無乜特別既格招片你咪放上黎 (2011-10-15 19:56)  sKCfI]  
K?J?]VCw  
咁妳想點-.- 9 coN >y  
dw又叫我加d格招片 W)LtnD2 w  
加完又叫我加解說 (R{|*:KP  
我搵極都搵吾到有人有做格招 * K #Ci1Q  
咪亂up囉clown
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2011-10-15
回 21樓(健) 的帖子
:咁妳想點-.- iS#m{1m$$  
dw又叫我加d格招片 i-W!`1LH'  
加完又叫我加解說 g@s'-8}X^  
我搵極都搵吾到有人有做格招 ,/1[(^e  
....... (2011-10-15 19:58)  41s[p56+@  
s9 .nU  
咪話左叫你咪放上黎囉 <x->.R_  
一入到黎lag到春咁 EG oe<.  
load左10年之後最尾睇你 6i=Nk"d  
"無乜特別"
離線
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2011-10-15
回 22樓(d523d323) 的帖子
d523d323:咪話左叫你咪放上黎囉 0ofl,mXW  
一入到黎lag到春咁 *JmU",X  
load左10年之後最尾睇你 <Q%:c4N  
"無乜特別" (2011-10-15 19:59)  Q"QL#<N  
.!`v2_  
吾好睇囉clown +E-f   
無人叫妳睇既
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2011-10-15
回 23樓(健) 的帖子
:吾好睇囉clown TV&4m5  
無人叫妳睇既 (2011-10-15 20:00)  !s:v UY58  
{ Q@pF  
咁你做分析為左乜啊? |}y6U< I  
為左個幾分威望同埋一個精華啊? af WEt -  
你做分析唔想人地睇咁你開帖黎做咩 oL 69w1  
自己開小畫家畫隻人皇上去自慰算喇你
離線
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2011-10-15
回 24樓(d523d323) 的帖子
d523d323:咁你做分析為左乜啊? /N>bEr4w  
為左個幾分威望同埋一個精華啊? K)`\u7Bu  
你做分析唔想人地睇咁你開帖黎做咩 ;7]Q'N  
自己開小畫家畫隻人皇上去自慰算喇你 (2011-10-15 20:02)  XU}sbbwu  
$K,6!FyBa  
比妳發現左 ^5l4D3@E  
真系為威望同加精 CbA2?(1o1  
同埋曬命 $ZPiM  
妳吾鍾意睇咪禁上一頁離開囉 5^\f[ }  
咁多嗲做乜x野姐妳
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2011-10-15
回 25樓(健) 的帖子
:比妳發現左 H>-?/H  
真系為威望同加精 s q_N !  
同埋曬命 eXaa'bTx  
妳吾鍾意睇咪禁上一頁離開囉 6NCa=9  
....... (2011-10-15 20:03)  6t5)r lT  
Qhnz7/a9  
你要咁講咁樣踩低自己既人格我都無計 >8 V;:(nt  
你曬命?你整既程式都曬唔少喇 .,K?(O4AY  
洗乜用呢d曬啊 ,~Y5vnaOQ  
x係咩? b&g9A{t  
係打粗口就打出黎 62}bs/%  
唔好x前x後 你係男人唔係啊?
離線
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2011-10-15
回 26樓(d523d323) 的帖子
d523d323:你要咁講咁樣踩低自己既人格我都無計 fPHv|_XM>  
你曬命?你整既程式都曬唔少喇 ..7"&-?g{4  
洗乜用呢d曬啊 1+o>#8D  
x係咩? MUNeGqv  
....... (2011-10-15 20:07)  {R[lsdH(X  
pM\)f  
我鍾意呃分呃威望曬命妳吹啤? B4&@PX"'>,  
我整既程式曬吾少55 咁買既有幾多個 r{kV*^\E  
我隻人皇又吾系來自bxg既 4(&00#Yxg2  
我鍾意x x妳吾起咩 =[`wyQe`_  
xxxxxxxxxxxxxxxxxxx U;KHF{Vm  
吾順超過2招 come on <P( K,L?r  
lfo vs
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2011-10-15
回 27樓(健) 的帖子
:我鍾意呃分呃威望曬命妳吹啤? O(/K@e  
我整既程式曬吾少55 咁買既有幾多個 6! g3Juh  
我隻人皇又吾系來自bxg既 &66G  
我鍾意x x妳吾起咩 uz Z|w+3O  
....... (2011-10-15 20:09)  GWA_,/jS%  
fylW)W4C  
做男人做到你咁縮沙咁春廢真係爽 fdd 3H[  
LFO VS我就唔夠你打 r9s1\7]x  
你隻隻D能力值咁強勁點夠打? V}9wx%v  
聽講你有玩信長咖? \s<iM2]Kl  
你有玩既話黎約3分/團戰喇 G~4^`[elB  
好歡迎你咖喎
離線
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2011-10-15
回 28樓(d523d323) 的帖子
d523d323:做男人做到你咁縮沙咁春廢真係爽 *A,=Y/  
LFO VS我就唔夠你打 mL6/NSSz  
你隻隻D能力值咁強勁點夠打? KD Qux  
聽講你有玩信長咖? <hy>NM@$  
....... (2011-10-15 20:11)  KM0 #M'dXy  
#llc5i;  
我縮沙我淆底我咁春廢=關妳事?_? {b/AOR o  
我能力點強勁 wo吹到 Z"!C  
咪又系人手配點關事? M"p$9t  
我改點全部洗晒點啦神手 OIewG5O  
對吾住我無挽信長 z+-k4  
so ?
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2011-10-15
回 29樓(健) 的帖子
:我縮沙我淆底我咁春廢=關妳事?_? v"$; aJ  
我能力點強勁 wo吹到 PL8akA#  
咪又系人手配點關事? 0IA '8_K  
我改點全部洗晒點啦神手 v<2+yZ M  
....... (2011-10-15 20:12)  o9 eK7*D  
K}Z'!+<U  
而 我無話你改點喎 E-"Jgq\aC  
你能力值強勁隻隻250LV以上既 我點超越到啊 MESQAsx%  
你人唔人手配點呢樣我無講喎 }W|CIgF*  
你無玩信長啊? gJF;yW 4  
oh so sorry 1m ![;Pg3  
唔可以屠你TIM
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2011-10-15
1.上面兩個不要吵 |Xu7cCh$me  
c|O5Vp}  
2.之前LIST是疾風搞的,很不幸我們的加精標準不同 [yVU p+  
<B``/EX^  
3.一招來說1-2個格招片就OK  u?'X%'K*  
bpU^|r^W  
可以簡單地寫道:連XXX的強招也可以被格下,由此可見,___格招力真的非同小可 4< H-ol  
[R Ch7FE23  
因為格招片的意義基本上來說也是給人一個大概的招式格招力概念
離線
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2011-10-15
@d523d323 5GRN1Aov<  
c9ZoO;  
妳話咩話? {Rz`)qqE  
系也真系好吾好彩 我無挽信長 v~xG*e  
@dwchan X:!%"K%}  
諗到頭都爆原來就系咁簡單.
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2011-10-15
回 32樓(健) 的帖子
:@d523d323 mPh;  
MdKZH\z/  
妳話咩話? p;H1,E:Re#  
系也真系好吾好彩 我無挽信長 D\TL6"wo  
@dwchan Op0 #9W  
....... (2011-10-15 20:19)  z/T ZOFaM  
Q2 edS|  
咩啊 :( -y AIrvO1q  
開呢D咁既AC出黎就扮無啊?
離線
發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2011-10-15
回 33樓(d523d323) 的帖子
d523d323:咩啊 :( vZKo&jU k  
開呢D咁既AC出黎就扮無啊? (2011-10-15 20:21)  dYsqF 3f  
V- v Vb  
你能力值強勁隻隻250LV以上既 我點超越到啊 3Q #VD)  
我仲有好多隻吾系250以上 B845BSmh  
洗吾洗post埋出黎^_^
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2011-10-15
回 34樓(健) 的帖子
:你能力值強勁隻隻250LV以上既 我點超越到啊 Gzs x0%`)  
我仲有好多隻吾系250以上 e L(T  
洗吾洗post埋出黎^_^ (2011-10-15 20:22)  Ve=0_GR0  
4@bL` L)  
你要咁講咁扮野我都阻你唔到既 p5bH- km6  
點樣升就心照喇
離線cyc999593123
發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2011-10-15
老老77 ,:#prT[P"  
本身你人皇過左250lv 又有附加能力 J#D!J8KP7  
秒埋迪下 L *5&hPU  
貼出黎都冇咩用
離線
發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2011-10-16
回 36樓(cyc999593123) 的帖子
cyc999593123:老老77 xWV_Do)z  
本身你人皇過左250lv 又有附加能力 8RocObY_W  
秒埋迪下 P= ]ZXj[  
貼出黎都冇咩用 (2011-10-15 22:20)  E-Mp|y/V  
c\R! z&y~  
順便姐
離線a81028332
發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2011-10-16
你仲記得我?_? aEgzQono  
等我合返個人王同你抽下先@@

離線
發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2011-10-16
回 38樓(a81028332) 的帖子
a81028332:你仲記得我?_? NW~n+uk5v  
等我合返個人王同你抽下先@@ (2011-10-16 03:04)  c[Y7tj%y  
/ P{f#rV5  
好好 等妳下
快速回復
限100 字節

上一個 下一個