切換到寬版
  • 20203閱讀
  • 108回復

[原創]人皇分析(100%)已完成,新增對戰實錄 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線csdd8899

發帖
icash
只看該作者 60樓  發表於: 2011-10-17
回 59樓(健) 的帖子
:算啦妳 番屋企搵妳隻梓貓啦 (2011-10-17 20:03)  $]|fjB#D  
XKN`{h-@  
梓喵一直在我身邊:)
離線
發帖
icash
只看該作者 61樓  發表於: 2011-10-17
回 60樓(csdd8899) 的帖子
csdd8899:梓喵一直在我身邊:) (2011-10-17 20:05)  fiqeXE?E  
;W,XP#{W  
梓貓已經系我既人>< bDVz+*bU}  
u gg (Em^qN  
ps.勿離題 &Q 7Q1`S  
我辛辛苦苦拎左31威望 +pp|Qgr 3  
吾想扣晒-.-
離線csdd8899

發帖
icash
只看該作者 62樓  發表於: 2011-10-17
回 61樓(健) 的帖子
:梓貓已經系我既人>< ?CIMez(h  
u gg 6&/n/g  
ps.勿離題 `7$0H]*6  
我辛辛苦苦拎左幾十威望 7.7P>U  
....... (2011-10-17 20:08)  'oSs5lW  
>KX Sb@  
好心你打D廢柴就咪放上黎,打托比你都輸你收得旗;
離線
發帖
icash
只看該作者 63樓  發表於: 2011-10-17
回 62樓(csdd8899) 的帖子
csdd8899:好心你打D廢柴就咪放上黎,打托比你都輸你收得旗; (2011-10-17 20:10)   g=W1y  
Q'-g+aN  
妳咪試下打佢琪琪囉-.- -p Et=  
我都有贏過佢囉369 qQ\&]  
依家個場仲有1個位come on
離線csdd8899

發帖
icash
只看該作者 64樓  發表於: 2011-10-17
回 63樓(健) 的帖子
:妳咪試下打佢琪琪囉-.- ::'DWD1  
我都有贏過佢囉369 &U <t*"  
依家個場仲有1個位come on (2011-10-17 20:14)  !{On_>` ,  
o0SQJ1.a$  
已變圖書館機;乜GAME都玩吾到xx(
離線
發帖
icash
只看該作者 65樓  發表於: 2011-10-17
回 64樓(csdd8899) 的帖子
csdd8899:已變圖書館機;乜GAME都玩吾到xx( (2011-10-17 20:16)  z x e6M~+  
{R5{v6m_  
粒水gg xx( RDFOUqS  
所以就是說 妳未打過就咪當自己巴閉 .Ioj]r  
我同梓貓開心下先A.A
1條評分威望-2
dwchan 威望 -2 離題 2011-10-19
離線csdd8899

發帖
icash
只看該作者 66樓  發表於: 2011-10-17
回 65樓(健) 的帖子
:粒水gg xx( X?B9Z8  
所以就是說 妳未打過就咪當自己巴閉 =CCxY7)M+.  
我同梓貓開心下先A.A (2011-10-17 20:19)  h[Hn*g  
jsXj9:X I  
之前打過;咪又係俾我GG:)
離線a81028332
發帖
icash
只看該作者 67樓  發表於: 2011-10-18
好似仲有兩隻人皇連招係87度未入 LTSoo.dE  
Ps:沖涼去

離線
發帖
icash
只看該作者 68樓  發表於: 2011-10-18
回 67樓(a81028332) 的帖子
a81028332:好似仲有兩隻人皇連招係87度未入 |"7^9(  
Ps:沖涼去 (2011-10-18 01:20)  DOr()X  
_N.N?>  
就是說有u1依家出左7隻人皇? >bKN$,Qen  
very gd 7人場 b~M3j &  
全部人皇 GsYi/Z   
希望有咁既1日
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 69樓  發表於: 2011-10-19
其實人皇唔算太強…… Lyx \s;  
JN9 W:X.  
都冇可能迪格之上… AfzE0mBW  
正係迪格虎神已經可以玩殘人皇 S{ v [65  
卡倫唔好講啦 |@}Yady@C  
* 3S ./ C}  
冇遠攻既人皇 l.DC20bs  
打迪格同卡倫根本就輸硬 LX4*3c|i,  
rPK)=[MZ  
當你睇過我用卡倫、迪格打仇隻人皇 sknta 0^=2  
就知其實人皇幾雞 L*A9a  
a0vg%Z@!  
t@a2@dX|  
1 LgzqRq  
再者 ZfzUvN&!  
用普通角色打嬴人皇都唔係難事 4t( V)1+  
比較有經驗少少既人都會識得走位同捉人皇收手 X[ERlw1q4Q  
R7/"ye:7J  
用琪琪打嬴人皇唔係一件神奇既事 ?a8 o.&`l  
不過片人果位暴風之尊講既野真係好令我發笑… Kr$ w"]  
未見過有人用琪琪打嬴人皇 < CM; r\,o  
好神 < Us4ijR d  
B2QC#R  
第一、琪琪冷角、你見到有人用琪琪已經係好難得、仲要見到琪琪打人皇機會更細、你未見過好正常 K_@[%  
第二、正如我所講、有少少經驗既人都可以捉到人皇收手打嬴、唔好將d冷角全部當係垃圾
https://www.sendspace.com/file/e4r8v8
離線yu1966

發帖
icash
只看該作者 70樓  發表於: 2011-10-19
人皇原來咁勁的 p 8,wr )  
宜家要開始升癡由了!
離線freeze3704
發帖
icash
只看該作者 71樓  發表於: 2011-10-19
回 69樓(bk的卓男) 的帖子
bk的卓男:其實人皇唔算太強……
都冇可能迪格之上… (XF"ckma  
正係迪格虎神已經可以玩殘人皇 a?_!  
卡倫唔好講啦 ;+d2qbGd  
....... (2011-10-19 00:23)  0K+a/G@ n\  
o>(I_3J[p  
片中既風尊明顯只係一個無知既新一代玩家369
離線
發帖
icash
只看該作者 72樓  發表於: 2011-10-19
@bk的卓男 3aD\J_  
咁又未必 依家好少人識用卡倫and迪格 Y9YE :s  
我用迪格都系爆極+翔虎gg人 3>Ne_kY  
講真其實識走位 要避迪格虎神彈吾難 h'Gs$o7#P  
招野起手已經吾夠卡倫招波技快 >!o||Yn  
攻擊力緊加吾洗講 {KH!PAh  
1千攻防10lv波都吾知夠吾夠800攻防10lv波黎 ^oykimYI-  
有時全近攻既人皇未必吾好 ~353x%e'  
人皇比迪格好似較為敏捷 adi^*7Q] )  
但唯一一樣吾好既就系廢左少少 R^[b I;  
@yu1966 [(*ObvEF  
有人皇超界至算吧 L[Z SgRTu  
黃帝都可以的 ]@Gw$  
@freeze3704 #0;H'GO?c  
亦有咁既可能
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 73樓  發表於: 2011-10-19
回 72樓(健) 的帖子
:@bk的卓男 VG)Y$S8.>  
咁又未必 依家好少人識用卡倫and迪格 JP s R7f  
我用迪格都系爆極+翔虎gg人 oU\Q|mN(  
講真其實識走位 要避迪格虎神彈吾難 XIS.0]~  
招野起手已經吾夠卡倫招波技快 ?3=D-Xrb  
....... (2011-10-19 19:25)  +Jf4 5[D   
7 3 Oo;  
人王滾地同卡倫一樣硬直過迪格囉 Xp_3EQl  
t;>"V.F<1  
再者係招式上人皇硬直過迪格好多 k+D32]b@  
冇可能靈活過迪格 I: j!A  
lZ \Si  
至於迪格同卡倫 QqF&lMH  
睇下點用既姐 1vy*u  
渣卡倫同迪格、識用既800攻防都夠做千攻防(正用頭三技)
https://www.sendspace.com/file/e4r8v8
離線csdd8899

發帖
icash
只看該作者 74樓  發表於: 2011-10-19
回 72樓(健) 的帖子
:@bk的卓男 ,j'>}'wG)  
咁又未必 依家好少人識用卡倫and迪格 _ @U11|  
我用迪格都系爆極+翔虎gg人 8M"0o}wx  
講真其實識走位 要避迪格虎神彈吾難 >f !  
招野起手已經吾夠卡倫招波技快 -0tHc=\u(  
....... (2011-10-19 19:25)  ;:^^Qfp  
McXid~  
LFO ALL HERO最強(揮手
離線
發帖
icash
只看該作者 75樓  發表於: 2011-10-19
@bk的卓男 *h H\H  
人皇滾地同迪格差吾多姐嘛-.- App9um3:  
講晒na妳-.- _a?(JzLw5  
|3h-F5V)  
@csdd8899 L^7"I 4=(D  
算啦妳手下敗將xd
離線csdd8899

發帖
icash
只看該作者 76樓  發表於: 2011-10-19
回 75樓(健) 的帖子
:@bk的卓男 @gn}J'  
人皇滾地同迪格差吾多姐嘛-.- da ,Bnze0  
講晒na妳-.-
@csdd8899 Zdm7As]  
....... (2011-10-19 20:51)  Q.$|TbVfds  
.}O _5b(  
神已前都人,不過佢做到人做吾到既野,所以佢係神。好明顯,我就係神
1條評分威望-3
dwchan 威望 -3 神啊,你都離題了 2011-10-19
離線
發帖
icash
只看該作者 77樓  發表於: 2011-10-19
回 76樓(csdd8899) 的帖子
csdd8899:神已前都人,不過佢做到人做吾到既野,所以佢係神。好明顯,我就係神 (2011-10-19 21:03)  JJ+A+sfdk  
I_k!'zR[N  
訓醒未 s[}4Q|s%  
妳屋企電話24567111 :$? a  St  
朕才是神
離線csdd8899

發帖
icash
只看該作者 78樓  發表於: 2011-10-19
回 77樓(健) 的帖子
:訓醒未 iem@ K  
妳屋企電話24567111 :$? }nO[;2Na  
朕才是神 (2011-10-19 21:04)  2l YA% n  
))<1"7D^^  
你點知既..
離線龍翼87
發帖
icash
只看該作者 79樓  發表於: 2011-10-20
想問一問,如果U1推出左招式 {Iu9%uR>@  
但分析沒有分析該招,例如八陣,咁算唔算100%
快速回復
限100 字節

上一個 下一個