切換到寬版
  • 20258閱讀
  • 108回復

[原創]人皇分析(100%)已完成,新增對戰實錄 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2011-10-15
回 19樓(健) 的帖子
:好吧 我去其他精華post參考下d解說 (2011-10-15 18:40)  A&NqQ V,  
~,T+JX  
其實不如無乜特別既格招片你咪放上黎
離線
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2011-10-15
回 20樓(d523d323) 的帖子
d523d323:其實不如無乜特別既格招片你咪放上黎 (2011-10-15 19:56)  AxEc^Cof  
{gw [%[ZM  
咁妳想點-.- \TZ|S,FS  
dw又叫我加d格招片 z<i,D08|d  
加完又叫我加解說 ; 7L;  
我搵極都搵吾到有人有做格招 ~~@y_e[N#l  
咪亂up囉clown
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2011-10-15
回 21樓(健) 的帖子
:咁妳想點-.- ` jyKCm.$#  
dw又叫我加d格招片 bOb Nc  
加完又叫我加解說 5e8xKL  
我搵極都搵吾到有人有做格招 u-:MVEm  
....... (2011-10-15 19:58)  },s_nJR:8  
[[X+P 0`r  
咪話左叫你咪放上黎囉 n$xszuNJ`  
一入到黎lag到春咁 MOeoU1Hn  
load左10年之後最尾睇你 pZjpc#*9N  
"無乜特別"
離線
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2011-10-15
回 22樓(d523d323) 的帖子
d523d323:咪話左叫你咪放上黎囉 x_W3sS]ej  
一入到黎lag到春咁 Wc\+x1:8  
load左10年之後最尾睇你 B\0t&dai|'  
"無乜特別" (2011-10-15 19:59)  Eu4 &-i  
zi.mq&,]R  
吾好睇囉clown P5P< "  
無人叫妳睇既
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2011-10-15
回 23樓(健) 的帖子
:吾好睇囉clown H0+:XF\M  
無人叫妳睇既 (2011-10-15 20:00)  'e85s%ru  
Ck@M<(x  
咁你做分析為左乜啊? ^9=4iXd  
為左個幾分威望同埋一個精華啊? Bj8<@~bX:L  
你做分析唔想人地睇咁你開帖黎做咩 +(y>qd  
自己開小畫家畫隻人皇上去自慰算喇你
離線
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2011-10-15
回 24樓(d523d323) 的帖子
d523d323:咁你做分析為左乜啊? 5Xj|:qz<(  
為左個幾分威望同埋一個精華啊? 8yvJ`eL-  
你做分析唔想人地睇咁你開帖黎做咩 0$l&i=L  
自己開小畫家畫隻人皇上去自慰算喇你 (2011-10-15 20:02)  &1~Re.* B  
V(DjF=8  
比妳發現左 ,6RQvw  
真系為威望同加精 =EWD |<  
同埋曬命 0R*}QXph  
妳吾鍾意睇咪禁上一頁離開囉 {zu/tCq?  
咁多嗲做乜x野姐妳
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2011-10-15
回 25樓(健) 的帖子
:比妳發現左 9c%(]Rn:  
真系為威望同加精 +yvBSpY  
同埋曬命 yG4MUf6  
妳吾鍾意睇咪禁上一頁離開囉 Xz" JY  
....... (2011-10-15 20:03)  9'l.TcVm`,  
/%;/pi  
你要咁講咁樣踩低自己既人格我都無計 ]Px:d+wX:  
你曬命?你整既程式都曬唔少喇 ~O8] 3+U  
洗乜用呢d曬啊 >H8^0n)?  
x係咩? 4@gl4&<h  
係打粗口就打出黎 f}A^]6MO:  
唔好x前x後 你係男人唔係啊?
離線
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2011-10-15
回 26樓(d523d323) 的帖子
d523d323:你要咁講咁樣踩低自己既人格我都無計 UqY J#&MqY  
你曬命?你整既程式都曬唔少喇 Z5 w`-#  
洗乜用呢d曬啊 zp}yiE!bl  
x係咩? qEPf-O:lm  
....... (2011-10-15 20:07)  A5`#Ot*3  
u)wu=z8  
我鍾意呃分呃威望曬命妳吹啤? I):m6y@  
我整既程式曬吾少55 咁買既有幾多個 Z(#XFXd  
我隻人皇又吾系來自bxg既 _ak.G=  
我鍾意x x妳吾起咩 PsacXZNs\N  
xxxxxxxxxxxxxxxxxxx NWaI[P   
吾順超過2招 come on `>$g y/N  
lfo vs
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2011-10-15
回 27樓(健) 的帖子
:我鍾意呃分呃威望曬命妳吹啤? T9&,v<f  
我整既程式曬吾少55 咁買既有幾多個 n3-GnVC][  
我隻人皇又吾系來自bxg既 (Q* 2dd>  
我鍾意x x妳吾起咩 A?%XO %  
....... (2011-10-15 20:09)  %`t]FV^#  
9u-M! $  
做男人做到你咁縮沙咁春廢真係爽 lyMJW }T+>  
LFO VS我就唔夠你打 3 LZL!^ 5N  
你隻隻D能力值咁強勁點夠打? D~[ N_  
聽講你有玩信長咖? |:J*>"sq  
你有玩既話黎約3分/團戰喇 A= \'r<:  
好歡迎你咖喎
離線
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2011-10-15
回 28樓(d523d323) 的帖子
d523d323:做男人做到你咁縮沙咁春廢真係爽 P5ESrZ@f  
LFO VS我就唔夠你打 wUZ(Tin  
你隻隻D能力值咁強勁點夠打? iPtm@f,bI  
聽講你有玩信長咖? ps{&WT3a  
....... (2011-10-15 20:11)  P EwW*4Xo  
t6H2tP\AS  
我縮沙我淆底我咁春廢=關妳事?_? V}Y~z)i0  
我能力點強勁 wo吹到 'w |s*5  
咪又系人手配點關事? sbq44L)  
我改點全部洗晒點啦神手 S|=rF<]my  
對吾住我無挽信長 Npg5Z%+y  
so ?
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2011-10-15
回 29樓(健) 的帖子
:我縮沙我淆底我咁春廢=關妳事?_? U mx  
我能力點強勁 wo吹到 _`Yvfz3  
咪又系人手配點關事? #\!hBL @b  
我改點全部洗晒點啦神手 [7 Kj$PB3  
....... (2011-10-15 20:12)  gWU(uBS  
5GWM )vrZg  
而 我無話你改點喎 WTy8N  
你能力值強勁隻隻250LV以上既 我點超越到啊 -^nQ^Td=j  
你人唔人手配點呢樣我無講喎 Aaw:B?4)  
你無玩信長啊? ]P ?#lO6  
oh so sorry ;r@R (Squ  
唔可以屠你TIM
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2011-10-15
1.上面兩個不要吵 2*",{m  
1J%qbh  
2.之前LIST是疾風搞的,很不幸我們的加精標準不同 :R?| 2l  
@BQB NGR1  
3.一招來說1-2個格招片就OK ^}pREe c=  
>A@D;vx  
可以簡單地寫道:連XXX的強招也可以被格下,由此可見,___格招力真的非同小可 >~bj7M6t  
bJMcI8`  
因為格招片的意義基本上來說也是給人一個大概的招式格招力概念
離線
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2011-10-15
@d523d323 0*M}QXt  
 YaZ "&i  
妳話咩話? &-)Y[#\J  
系也真系好吾好彩 我無挽信長 ML"P"&~u6  
@dwchan -/{}^ QWB  
諗到頭都爆原來就系咁簡單.
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2011-10-15
回 32樓(健) 的帖子
:@d523d323 zW`koRH@  
X[Gk!d r#  
妳話咩話? !#s7 F  
系也真系好吾好彩 我無挽信長 [t) i\ }V  
@dwchan _VJwC|  
....... (2011-10-15 20:19)  5kNs@FP  
9yAu<a  
咩啊 :( (,y/nc=GN  
開呢D咁既AC出黎就扮無啊?
離線
發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2011-10-15
回 33樓(d523d323) 的帖子
d523d323:咩啊 :( Z"T(8>c;g  
開呢D咁既AC出黎就扮無啊? (2011-10-15 20:21)  gi >{`.]  
zD-8#H35X"  
你能力值強勁隻隻250LV以上既 我點超越到啊 +N_%|!F-c  
我仲有好多隻吾系250以上 R?SHXJ%'  
洗吾洗post埋出黎^_^
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2011-10-15
回 34樓(健) 的帖子
:你能力值強勁隻隻250LV以上既 我點超越到啊 zt0 zKXw  
我仲有好多隻吾系250以上 k0?6.[ku  
洗吾洗post埋出黎^_^ (2011-10-15 20:22)  4iW 2hV@m  
&0`7_g7G  
你要咁講咁扮野我都阻你唔到既 c*Nbz,:   
點樣升就心照喇
離線cyc999593123
發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2011-10-15
老老77 &@-glF5  
本身你人皇過左250lv 又有附加能力 )I4tl/  
秒埋迪下 %-CC_R|0$  
貼出黎都冇咩用
離線
發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2011-10-16
回 36樓(cyc999593123) 的帖子
cyc999593123:老老77 wah`  
本身你人皇過左250lv 又有附加能力 Qp ,l>k  
秒埋迪下 TfPx   
貼出黎都冇咩用 (2011-10-15 22:20)  MR}\fw$(.  
Kf.b <wP{  
順便姐
離線a81028332
發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2011-10-16
你仲記得我?_? uOQ5.S+  
等我合返個人王同你抽下先@@

離線
發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2011-10-16
回 38樓(a81028332) 的帖子
a81028332:你仲記得我?_? z+b~#f3  
等我合返個人王同你抽下先@@ (2011-10-16 03:04)  t]x HM  
ciTQH (G  
好好 等妳下
快速回復
限100 字節

上一個 下一個