切換到寬版
  • 14971閱讀
  • 131回復

[原創]已發現托比隻琪琪既能力點 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2011-10-28
難怪10LV流星腿全食也扣不到20% @SH$QUM(  
當時我還以為是因為我600攻的原因
離線七星會員
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2011-10-28
次次都搞埋咁多無謂野, 兜咁大個圈都係想人讚佢用冷門角色加埋800攻防打得贏勁角色就係好技術  y6N }R  
點知1200攻防
離線a81028332
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2011-10-28
無言了

離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2011-10-28
為左咩呢? !pAb+6~T  
0mi$_Ld+  
托比你技術又不算差,點解要用神點去玩呢? o2e gNTG  
IAzi:ct  
其實我覺得你琪琪就算用800攻防去玩都吾會有幾失禮 k5/W'*P  
d@e2+3<  
虛榮心個個都有,不過到到你依個地步,點講都有D吾正常 5!*@gn  
SVJt= M  
趁未病入膏盲快D搵個醫生醫下啦
離線hotcat
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2011-10-28
回 23樓(dwchan) 的帖子
dwchan:為左咩呢?
托比你技術又不算差,點解要用神點去玩呢?
其實我覺得你琪琪就算用800攻防去玩都吾會有幾失禮 WO!'("  
....... (2011-10-28 05:30)  v$~$_K  
eI3ZV^_Ps  
你都應該睇醫生 SI, t:=D  
條友個托比ac都唔知點黎 vtF|: *h  
你問都冇問 z=yE- I{  
萬一條友係爆托比ac 就犯左法 iOJ5KXrAO  
離線kenneth6tsac
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2011-10-28
你個健你都幾好野 i|[**P  
NOFuX9/'w  
之前信你借帳比你幫我整野 #7['M;_  
`!Yd$=*c_&  
我無上線一排 你居然未得我同意都算 #\Zr$?t|V  
TyY%<NCIb  
仲去我隻人物度bug點 BlfadM;  
|8?e4yVd  
你都幾大擔 Z ygu/M 6  
?azcWf z0  
我話你知 我唔會放過你 你同我記住 bug我點仲放上黎?? i ?PgYk&}  
:}z `4S@b  
好地地800攻防你做乜搞我d點 係唔係好威?? 6/6{69tnr  
Vw]!Kb7tA  
你最好唔好比我見到你真人我警告你 eY[kUMo  
d9up! k  
如果唔係有人話比我知我都唔會去睇
專心工作
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2011-10-28
回 25樓(kenneth6tsac) 的帖子
kenneth6tsac:你個健你都幾好野
之前信你借帳比你幫我整野
我無上線一排 你居然未得我同意都算 Dt! <  
....... (2011-10-28 14:55)  ) "Z6Q5k^  
Kq5i8L=u  
口講無憑. `<{LW>Lb  
圖片證據.
敗者無一死 將來富如山
離線aegisblitz
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2011-10-28
我無上線一排 你居然未得我同意都算 e`:^7$  
....... (2011-10-28 14:55)  |}.}q  
zvVo-{6  
既然都走左lor 6ypLE@Mk  
何必返來ar 8*x=Fm,Ok  
繼續玩某物語la %<!YjJ  
開個post講琪琪為咩呢 +g kJrw  
回題:小的可是第一次見如此強大的能力
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2011-10-28
回 24樓(hotcat) 的帖子
hotcat:你都應該睇醫生 S<-nlB s.  
條友個托比ac都唔知點黎 ;Xy=;Z.]i  
你問都冇問 2,F9P+  
萬一條友係爆托比ac 就犯左法 }{VOyPG  
....... (2011-10-28 13:58)  Z.u 1Dz  
jS~Pdz  
你爬文啦
離線623
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2011-10-28
我無上線一排 你居然未得我同意都算 *9EwZwE_K  
....... (2011-10-28 14:55)  lx%c&~.DiB  
d#rr7O  
冇圖冇真相
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2011-10-28
我無上線一排 你居然未得我同意都算 .*-8rOcc  
....... (2011-10-28 14:55)   TUcFx_  
"/Qz?1>l+  
突然留意到上面的龍武 F?Lt-a+  
c| ^I}  
以你的講法龍武也是健搞的@@?
離線acz

發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2011-10-28
有圖有真相~~笑 t`Z'TqP R  
事實證明並唔係我地針對佢~~
神のご加護を貴方に…

離線勇氣誓言
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2011-10-28
我無上線一排 你居然未得我同意都算 bJ^h{]  
....... (2011-10-28 14:55)  1h$?,  
8o~ NJ 6  
紙始終包5住火 V`I4"}M1  
就算冇尼個post 7}kJp%-  
你有冇bug一睇就知

離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2011-10-28
回 29樓(623) 的帖子
623:冇圖冇真相 [表情] (2011-10-28 18:10)  %qc_kQ5%  
Kip&YB%rk  
其實有冇圖佢都係解唔到(認真)
離線
發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2011-10-28
回 30樓(dwchan) 的帖子
dwchan:突然留意到上面的龍武
以你的講法龍武也是健搞的@@? (2011-10-28 18:17)  [email protected]  
26j<>>2  
吾系 隻龍武系佢自己搞的 M$K%e  
吾怕講 '<Zm>L&  
佢之前比ac我個時 3TwjC:Yhv2  
系bug點同bug招lv p2STy\CS  
扣分照講 7]VR)VAM  
龍武吾系我搞 @A,8 >0+  
o~LJ+m6-)  
@非洲黑柴 CS[]T9|_  
7左就7左啦妳 我搞妳ac aXe&c^AR  
妳吾好吹大d !l[;,l   
咁厚面皮既人都系第1次見 {$frR "K  
洗吾洗我post埋msn說話記錄出黎 2`=jKt  
最佳男主角 z D{]3pg  
收銀皮啦妳
1條評分威望-4
dwchan 威望 -4 人身攻擊 2011-10-28
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2011-10-28
回 34樓(健) 的帖子
:吾系 隻龍武系佢自己搞的 <9@n/  
吾怕講 A?YYR%o%'  
佢之前比ac我個時 P+CV4;Xz  
系bug點同bug招lv XCM!8x?K  
....... (2011-10-28 20:36)  i%i~qTN  
opa/+V3E4  
我當然知道龍武不是你搞的,我只是在trolling啊- -
離線
發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2011-10-28
@dw 'w:ugb9]  
還好還好 6P{bUom?  
廢事d人誤會我 y [Vd*8  
u&~Xgq5[  
@hotcat 5_9`v@-4_  
隻ac系托比本人親手比我 }3z3GU8Q-  
需要既話我可以post圖 m H:Un{,  
順便post埋佢ac \,;glY=M!  
---- |V34;}\4  
for 非洲黑柴 kK5&?)3Y:  
妳咪睇下d人信我定信妳囉 ?_H9>/:.  
我挽bug我認ah ,6+j oKe-  
我洗似妳1200攻防仲系到賴我? HI5NWdfRl  
懶系有技術咁神點就gg啦妳sosad !S?Fz]  
妳就呃人無數 3Zp<#  
我就1次呃人既都無 D,IT>^[^7  
夠膽出黎當面對則囉 bm#5bhX\|  
妳估妳好把炮咩廢柴托比 !oz{XWE  
又扮警察又扮黑社會 p3P 8@M  
吹到雞出黎我都吾驚妳 @5Tl84@Q  
妳當妳自己先有人? Pe:)zt0  
扣分禁言照講囉 dDS{XR  
我未驚過 :)
離線freeze3704
發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2011-10-28
good jj健 A_A I[E 6N2  
you have done  a wonderful job SGKAx<U  
的確之前托比 在琪琪教學帖 冇 post 能力值 &YIL As^8A  
而有著令人驚訝 的反應  %lj5Ol j  
再者 托比之前亦冇證明 自己琪琪如何達到4000防 D5"5`w=C  
可惜既係我地剩係睇到佢隻琪琪基攻防有成1200 NVzo)C8kb  
不能不相信這個事實 nf pO  
工欲善其事,必先利其器。 ,!> ~ izB  
我相信要發揮好一隻人物 不需要有強大配點,而係需要良好既練習同技術 v7(7WfqP  
至於 托比可能會問點解佢成日比人針對 _qB ._  
我就答佢 請自行領悟
離線thomas06ng
發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2011-10-28
認真 佢無圖講咩到無用 SOSAD RZW=z}T+H  

離線
發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2011-10-28
@freeze3704 3?E7\\/R  
托比?收得皮啦 J *LPv9)  
自己神點仲屈我改佢點 !$n@:W/  
我仲有佢全server所有人物既點 EUSM4djL  
全部都系1200攻防 #GGa,@O  
要吾要我post出黎 kO)Y|zQ  
@thomas06ng }wo:1v8J  
比人串完之後就系潛水369
快速回復
限100 字節

上一個 下一個