切換到寬版
  • 4669閱讀
  • 34回復

其實… [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線a10fc98

發帖
icash
只看樓主 正序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2012-02-18
最近咁岩冇野做,
想重玩返LFO,
但係見到d好恐怖既野
http://www.littlefighteronline.com/hk/products_tc.php?content=good_info&product_no=4
WTF you are u1?
最終章?
姐係出完就88架啦wo
咁我地咪死得????
大家話比我聽,重唔重玩好…
依加仲裝更…有隻特迪^_^
離線
發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2012-03-11
其他game公告就狂出
lfo就收得皮
離線阿月
發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2012-03-11
U1又有新game,點會再理LFO
離線hotcat
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2012-03-11
u1個官方forum 轉左介面
離線sam9074
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2012-03-10
我都use左大約5000hkd
離線真♂虎王
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2012-03-10
回 27樓(亨利~law) 的帖子
亨利~law:一句講哂出埋最終章 u1班狗應該收手
因為大大話話都吸左唔少細佬,青年既錢咁多年 (2012-03-04 18:19) 

唉-.-
大俠陳 腦人 果d就慘了...
真係登佢地傷心=[
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2012-03-09
虛...現在想玩番都唔得啦==
官網個下载連結死的-=-
離線啊傑;;
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2012-03-07
想玩咪得閒打個無聊vs 我都仲有玩既  
但係都冇得救 平均1日最多7~10個人 計晒所有ser
想玩Online  game冇人煩 呢隻就最識合
當佢呢到係結局算吧啦 出左1次更新都唔知洗唔洗3 5 7年
離線亨利~law
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2012-03-04
一句講哂出埋最終章 u1班狗應該收手
因為大大話話都吸左唔少細佬,青年既錢咁多年
離線情風
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2012-02-29
小弟由1.0開始斷斷續續咁玩 睇住LFO由最初玩家吾多 慢慢走向頂峰 再慢慢走下波
原本LFO都可以KEEP到大量人流 但自從有BUG LV開始 就為LFO埋下滅亡既伏線
當時U1決定封800個AC 條街即刻冷清左勁多 之後人流就不斷咁減少

原本LFO係一隻好正既格鬥GAME 雖然好食錢 但係都值得放錢去玩
但依家...想玩番..但又冇人- -
離線真武傳說
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2012-02-28
第三隻特迪原來一直起度?沒有賣過出去?
離線小男孩
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2012-02-27
其實?...其實講真做臭LFO..係因為U1請錯人姐....條仆街路卡特做玩家果時已經仆街..U1中要請佢做GM...=_=......姐係想自我收皮姐.....一做GM....就話咩封BUG封外掛....係人都知LFO有5至6成人係用BUG用外掛嫁LA...裡面都有好人多買緊LFO D野(卡,包,等等)...一日封成接近2千幾個AC.....D人一比人封咪唔玩囉....果日ONLINE GA人由一般時間有百幾人ON去到得番15人都唔知有冇....=_=.....第2日U1知道仆街所以係官網講話借D而開番D AC....個時比人封個D人肯番泥玩D人都唔夠4成.....少人ON GA時間圍池左幾個月之後....ser ONLINE GA慢慢升番上50-60人....之後好地地又唔知整咩遊戲平衡....實際上係改D野去滿足路卡特個人要求...因為佢同時中係玩家之一....D技改攻我唔講...你都唔係成個改曬呀...?!邪鬼個(邪神怒吼)好好爆炸變左做垃圾光處同D技冇曬防...WOODY個用成千MP真虎可以一拳打爆....亨利唔洗講LA....三壇大戰佢比人用亨利屈撚到仆街所以改佢廢撚到冇論連因為佢所有人GA浮空技冇曬...=_=....好似邪神怒吼D咁GA技人地用成幾百蚊收到番泥變左屎...比我都唔玩LA....應改就唔改....好似加攻防D技由我開始玩個日到而家中係加完=冇加....唔應做就做到有多...=_=....唔講路卡特...講到yahoo卡火都泥....我有成2千幾閃卡係YAHOO中有好多未用佢一話收皮D卡SAVE都冇..我唔知其他玩家買左幾多而我果度成幾千蚊佢一收皮就連一蚊回水都冇.....U1 D野就愈來愈貴只係到屈人錢.....U1...LFO唔收皮就假LA...=_=
放天火結晶體,寒極,穿天一set放
平放AC
ac2:250 lv卓男
ac3:241享利
ac5:201lv冰人+兩個200幾lv龐士)
ac6:225 冰火人)
ac7:250奧龍
信得過我先好買
離線
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2012-02-25
回 20樓(freeze3704) 的帖子
freeze3704:6.0-8.0迪倫同亂果到好激
果時既故事亦係最精彩
最多 U1 吹到打埋撒卡
個故事就應該完
....... (2012-02-24 21:17) 

話說迪倫吾靠惱個part故事都回復吾到青春sosad
離線龍翼87
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2012-02-25
果時既故事亦係最精彩
個故事就應該完

因為呢個故事佢要講返星仔既身世...因此U1可能諗唔到撒卡果度同星仔有乜關係
所以吹到去惱果度
離線a10fc98
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2012-02-24
果時既故事亦係最精彩
個故事就應該完

其實都係………
離線freeze3704
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2012-02-24
回 16樓(bk的卓男) 的帖子
bk的卓男:我認為…LFO個故事其實講完迪倫果part已經夠…
實在黎講真係迪倫果到好激好緊張
而家既故事冇咁緊張 (2012-02-22 20:05) 

6.0-8.0迪倫同亂果到好激
果時既故事亦係最精彩
個故事就應該完
亦唔洗出合戰同惱
離線
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2012-02-24
回望過去打學校的日子
離線真♂虎王
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2012-02-24
問題在於隻game已經無人玩...
由早到晚加埋上線都唔夠20條友 計(bank)
離線wingleong541
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2012-02-23
你睇下佢幾耐冇出公告先啦唉...
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2012-02-22
我認為…LFO個故事其實講完迪倫果part已經夠…
實在黎講真係迪倫果到好激好緊張

而家既故事冇咁緊張
https://www.sendspace.com/file/e4r8v8
快速回復
限100 字節

上一個 下一個